francesco farioli

Aslinda iyi veya kotu dememissin guncel demissin sadece ..ama bugun dikkatimi cekti senin yorumlar genel olarak yuvarlak hic gote gelmeyecek sekilde yaziyorsun ..

Açık açık söylüyorum yaw,

Güncel hoca ve kötü hoca da değil.

menajer kitlemesi olarak gezdirilmiyor, potansiyelini görüp şans veriyorlar hepsi bu

Açık açık söylüyorum yaw,

Güncel hoca ve kötü hoca da değil.

menajer kitlemesi olarak gezdirilmiyor, potansiyelini görüp şans veriyorlar hepsi bu

Bence nuri gibi gecmisin ekmegini yiyor tabi nuriye gore bariz daha basarili.. Ama bu sezonki rezilligi kariyerini cok olumsuz etkileyecek okan hocamin winnerligi gibi bir baslangic yapmasi lazimdi

De Zerbi de hoca değil, bu da. Semih K. Hollanda'ya gitse 20'den aşağı atmaz muhtemelen. Öyle dandik bir ligde şampiyon olmuş. Uğur İz'in dediği gibi TR'deyken bütün büyük maçlarda 4-5 yiyen bir şahıstı. PSV sezon başında tabanca gibi takımdı bu arada. Daha önce belirtmiştim. Nasıl bir düşüş yaşamışsalar bu herife şampiyonluk vermişler.
@Melih Sönmez Reis senin kadar toptan anlamıyoruz GSC olarak kusura bakma. :p

pas manyaklığını bırakmasını olumlu bulmuştum ki ajax kadrosu da leş, bence bizim maçta da leşti lakin şurdan şampiyonluk veren adamı takımın başına getiren büyük takım maldır bundan sonra.

liderlik vasfı olan adam gidip 4 maçta 6 puan alsa şampiyon olacağı yerde şampiyonluk vermez.

fener'e de her maç domalıyordu

Geri
Üst Alt