Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Anlayamadık,seni harcadık sayın Rijkaard.Bir taraftar olarak özür dilerim.

yollar ayrıldı resmen

hoşçakal reis hayatta başarılar sana.:(

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ulan su floryayi basacak taraftar, rijkaard hayrani, galatasaray hayrani yokmu ya....su an istanbulda degilim...orada olsam tek basima giderim!

Del Bosque gittiğinde Beşiktaşlılar da böyle demiş miydi acaba? Del bosque Rijkaard'dan daha başarılı, kariyeri daha iyi üstelik.

Olmadı, nedenleri çok ve Rijkaarda ait sebepler de var bunların içinde. Rijkaard bir Mourinho değil kimse kusura bakmasın. Ne otoritesi var ne de gerektiğinde sorumluluğu üzerine alan yapısı.

Beğenilmeyen Fatih Terim hiçbir zaman çıkıp da medyaya takımını eleştirmemiştir şimdiye kadar. Ben formsuzdum da demiştir, sorumlusu benim hesabını ben veririm de demiştir. Rijkaard ancak ve ancak Barcelona da başarılı olur iddaa ediyorum. Gidip başka bir kulubü kendi seviyesinden yukarıya taşısın o zaman yanıldığımı kabul ederim.

uzulme hocam seni zaten haketmedi Turk futbolu!

yolun acik olsun, insallah gidecegin takimda degerini bilenler olur..

güle güle hoca.8 trilyonu cebine koyup gidiyorsun. yarın bizi unutacaksın. biz ise yine sahamızda rakipleri perişan edeceğiz..

Başarılar F.R.

Başarılar Neeskens

yazıklar olsun Yönetim

Bitirdiniz Galatasaray Ruhunu

mali işlerinle devam edin siz

ne de olsa o koltukta son oturuşunuz!!!

Geldigin gün ki heyecanimi hatirliyorum...

Mesela böyle gitmeni istemezdim, bir gün gidecegini bile bile... Isliklanmadan, omuzlarda, hak ettigin bir sekilde gitmeni isterdim, kupalarla, yillarca unutulmayacak galibiyetlerle, tezahüratlarla...

Her zaman sana destek verdim, destek verilmesinden yana tavir takindim. Ama son günlerde bende senin gitmenden yanaydim hocam, senin icin, kendi iyiligin icin. Kariyerini burada mahvetmeni istemeye, baban öldügünde bile sahaya cikmani istemeye hakkimiz yok bizim.

Yolun acik olsun, biz seni yine büyük takimlarin teknik direktörü olarak izlerken gurur duyacagiz, mutlu olacagiz, iyi dileklerimiz seninle olacak süphen olmasin hoca. Hersey icin sagolasin, hakkini helal et Frank Rijkard!

Kıvırcık saçlarına, ak düşmüş uçlarına, cimbom taraftarına, el salla frank rijkaard.Solist Servet'e, Sarp ve Ayhan eşlik ediyor

floryada bazı futbolcular bu şarkıyı söylüyordur kesin.

Hocalığına hiç bir zaman laf etmedim etmemde haddime değildi.Ama Rijkaard'ın ayrılması hem onun için hem bizim için en doğrusu.Çünkü bu gruplaşmış türk futbolcu topluluğuyla başarılı olması mümkün değildi.Ya o grubu dağıtacaktık yada Rijkaard'ı gönderecektik yönetim yine kolay olanı yaptı yazıklar olsun bir futbol elçisi daha bu ülkeden ayrıldı.YOLUN AÇIK OLSUN RİJKAARD!

Umarim kendisini kirmadan yollamislardir.

Türkiyedeki futbol anlayışına 2 3 kademe büyük geldin hocam. Gaz futbolu değil sistem futbolu istedik yine Türkiye futbolu günü kurtarıyor bazı şeyleri aşamıyoruz. Söylenecek çok şey var. Güle güle hocam yolun açık olsun.

Yolun açık olsun hocam.Biz kendi ... boğuluruz.Uzak durun bu ülkeden...

cok düsündüm de aslinda riikard devre arasina kadar kalmali

ona karsi diklenen futbolcularin kafasi kopartilmali

ondan sonra devre arasi riikardla oturulur durum degerlendirmesi yapilir

İnanılmaz üzgünüm. :(

We are sorry Rijkaard.

Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle

Ayrı yollara yürüyoruz

Hayat bu...

Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara