Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Hagi'yi kısa zamanda eleştirmek haksızlık olurdu belki ama Misimoviç gibi adamı kısa zamanda klüpten uzaklaştırıyorsa ve takım gol sıkıntısı çekiyorsa hak ediyor demektir.

Bence Rijkaard 'ın en büyük hatası futboldan çok anladığını sanan Adnan Sezgin 'in şu milli takım stoperi, şu milli takım solbek diyen Adnan Sezgin 'in ve istediklerinin yapılmadığını söylediğinde sansür çekip gs.org 'a sansürlü koyan yönetimin altında çalışıp istifayı basmamak oldu. Hatta bence değil bu böyle.

Ahmet'im yapma, etme... Hagi-Rijkaard kargaşasına girme, efsaneyi savunup başarısızı kötüleme. Bari sen yapma...

Durup dururken yapmıyorum Sertaç'ım. Hafıza tazelemek gerekiyor arada. Yoksa kör ölünce badem gözlü olur hesabı, farklı muhabbetler dönüyor. Ama hatrına terkediyorum burayı:) Sonuçta gitmiş adam, Hagi'ye dönmediği sürece isteyen istediğini yazsın, banane...

Durup dururken yapmıyorum Sertaç'ım. Hafıza tazelemek gerekiyor arada. Yoksa kör ölünce badem gözlü olur hesabı, farklı muhabbetler dönüyor. Ama hatrına terkediyorum burayı:) Sonuçta gitmiş adam, Hagi'ye dönmediği sürece isteyen istediğini yazsın, banane...

E yani, bu, foruma açılan "Zidan mı Xavi mi?" anketi gibi birşey.:) Pire için yorgan yakmak mı dersin, yoksa birini diğerine feda etmek mi sen karar ver. Ama gereksiz yere ikisine de haketmediği şeyleri söylüyor herkes.

Temeli çürük olan bir araziye istersen villa yap yinede çöker.

Su kadroyla bile basa bas mucadele ettik ,hazirlik macida olsa oyun ortadaydi.Rijkaard 3 transfer sezonu gorup,1.5 sene takimi calistirip rezil bir oyun sonunda karpativ denen takimi elemekten aciz bir adam,gelmissiniz Ajax'a karsi oyun kotu ,bilmem ne diyip duruyorsunuz.Hagi'yi elestirebilirsiniz ama asla ve asla Rijkaard'la kiyaslamaya kalkmayin cunku Galatasaray tarihinde Rijkaard gibi berbat bir hoca daha gormedi.

Su kadroyla bile basa bas mucadele ettik ,hazirlik macida olsa oyun ortadaydi.Rijkaard 3 transfer sezonu gorup,1.5 sene takimi calistirip rezil bir oyun sonunda karpativ denen takimi elemekten aciz bir adam,gelmissiniz Ajax'a karsi oyun kotu ,bilmem ne diyip duruyorsunuz.Hagi'yi elestirebilirsiniz ama asla ve asla Rijkaard'la kiyaslamaya kalkmayin cunku Galatasaray tarihinde Rijkaard gibi berbat bir hoca daha gormedi.

Hakan Balta ceza sahası içindeki adamın arkasından bakıyorsa Rıjkaard'ın suçu ne?

Ne Rijkaard'mış be, keşke Skibbe'nin arkasından da böyle savunsaydınız.

Ben kendi adıma söyleyeyim Skibbe gittiğinde daha çok üzüldüm.Boşu boşuna yollandı o adam.Şimdi de ta Frankfurt'tan takıyor kapakları birer birer.

Sadece Rijkaard mı? Orda birde Neeskens var.

Ne ki Neeskens, ne yapmış?

Skibbe'yi aşan isimler bunlar. Skibbe'de, Rijkaard'da, Neeskens'de, kadro zaafına ve kulüp içi huzursuzluklara kurban gitti. Kimse kimseye birilerinin üzerinden sallamasın.

Skibbe öyle de diğerleri değil.

Skibbeyide savunduk çok. Ama sorun gönderilen t.direktörlerde değil. Sorun başka şeylerde. Asıl savunduğum nokta budur. Rijkaard, Skibbe başarısızdır. Ama neden başarısızlardır ? Asıl soru budur. Hagiyede gönderir bu yönetim ben size söyleyim.

Rijkaard geldiginde mentalitelerin uyusmamasi Rijkaard'i køtu bir td yapmaz. Cok buyuk firsat kacirildi Rijkaard ile. Sonucta kulup olarak degisim yakalayabilirdik fakat simdi cogu sey eskisi gibi olacak. Cok da umrumda degildi zaten Rijkaard ile basari yakalamak ondan daha ønemlisi bir mentalite degisimi saglayabilmekti Rijkaard ile fakat bu firsat kacirildi. Sonucta bu tarz td'ler geliyorsa ona gøre bir yapilanma olmali. Ki bu yapilanmada bence temel A ya da B oyuncusunun iyi køtu olmasi degil mentalite olarak nasil oldugu idi. Ayni sorunu Skibbe'de yasamis. Profesyonel dusunmuyorsa futbolcu burda hatali olan Rijkaard degildir tamam taktikler vs. vs. onemli fakat benzerdir yani bunlar ki Rijkaard'in taktik bilgisinin cogu td'den iyi olduguna inaniyorum. Farkli nedenlerden dolayi Rijkaard basarili olamadi ve suclu o demek kolaya kacmak.

Rİjkaard İstifa !!

Rijkaard geldiginde mentalitelerin uyusmamasi Rijkaard'i køtu bir td yapmaz. Cok buyuk firsat kacirildi Rijkaard ile. Sonucta kulup olarak degisim yakalayabilirdik fakat simdi cogu sey eskisi gibi olacak. Cok da umrumda degildi zaten Rijkaard ile basari yakalamak ondan daha ønemlisi bir mentalite degisimi saglayabilmekti Rijkaard ile fakat bu firsat kacirildi. Sonucta bu tarz td'ler geliyorsa ona gøre bir yapilanma olmali. Ki bu yapilanmada bence temel A ya da B oyuncusunun iyi køtu olmasi degil mentalite olarak nasil oldugu idi. Ayni sorunu Skibbe'de yasamis. Profesyonel dusunmuyorsa futbolcu burda hatali olan Rijkaard degildir tamam taktikler vs. vs. onemli fakat benzerdir yani bunlar ki Rijkaard'in taktik bilgisinin cogu td'den iyi olduguna inaniyorum. Farkli nedenlerden dolayi Rijkaard basarili olamadi ve suclu o demek kolaya kacmak.

Hayır.

Takıma uygun teknik direktörler bulunmalı.

Geri
Üst Alt