Haktan Türkalp
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 3.481
- 1
- 288
Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
Arkadasin üstüne gitme, Rijkaard'in Barcelona dönemindeki maçlariyla falan karistirmistir o 6 maçi. Olur öyle seyler.
Sonuçta BAM'i oynatip oynatmamak elindeydi. O bölgeye transfer isteseydi BAM'i kadro disi birakip gerekirse A2 takimindaki oyunculari oynatacakti, Schuster'in sakat oyuncularin çok oldugu dönemde bile Fatih Tekke'yi oynatmamak için Ali Küçik'i takimin banko forveti yapmasi gibi. Kafanda belli bir takim sablonu varsa onu uygulamak için sonuna kadar gideceksin. Ama Rijkaard efendi Sarp'i orta sahanin vazgeçilmez ismi yapip, Baris'i 1 maç yedek biraksa 2. maçta mutlaka yeniden oynatiyordu.
Tarihimizin en iyi futbolu falan değildi. Her zamanki geleneğimiz olan dengesiz hücum futboluydu. Pas yoktu. Her farklı galibiyetten sonra millet uçarken "Yaptığımız isabetli pas 250-300, yetmez" dedim, fener 600-700 ü vuruyordu. Bunları o zaman söyledim, o oyundan memnun değildim. O tarz futbol sevenler öncelikle Gerets'e gereken saygıyı göstersinler.
Skibbe ile çok daha iyiydik. Daha dengeliydik.
96-00 arasında maç mı izlemedin Semih, en iyi dönemi falan diyorsun? Zaten teknik olarak orta sahasında Mustafa-Ayhan-Barış-Mehmet Topal-Elano olan bir takımın Emre-Okan-Suat-Tugay-Hagi'li takımdan daha iyi oynaması biraz imkansız gibi. Enteresan...
Arkadasin üstüne gitme, Rijkaard'in Barcelona dönemindeki maçlariyla falan karistirmistir o 6 maçi. Olur öyle seyler.
rijkaard'a bam üçlüsünü verirsen olacaklar belli. o ortasahayı morinho bile adam edemezdi zaten.
Sonuçta BAM'i oynatip oynatmamak elindeydi. O bölgeye transfer isteseydi BAM'i kadro disi birakip gerekirse A2 takimindaki oyunculari oynatacakti, Schuster'in sakat oyuncularin çok oldugu dönemde bile Fatih Tekke'yi oynatmamak için Ali Küçik'i takimin banko forveti yapmasi gibi. Kafanda belli bir takim sablonu varsa onu uygulamak için sonuna kadar gideceksin. Ama Rijkaard efendi Sarp'i orta sahanin vazgeçilmez ismi yapip, Baris'i 1 maç yedek biraksa 2. maçta mutlaka yeniden oynatiyordu.