Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

3 kazma ile çıkarak yönetime ebesinni nikahını gösterdi,tabi bizede:o,uzunca sürede bu adamları oyunda tuttu,mesaj gereken yere gitmiştir kasmayın,transfer 1-2 güne açıklanır.

Karizmana kurban senin nur yüzlü kıvırcığım. Senin de canına nasıl tak ettiyse su şişesini sahaya atıyorsun. Yeter ulan ! Adam yaşlandı anasını satıyım, yedik 10 yıl ömründen.

3 kazma ile çıkarak yönetime ebesinni nikahını gösterdi,tabi bizede:o,uzunca sürede bu adamları oyunda tuttu,mesaj gereken yere gitmiştir kasmayın,transfer 1-2 güne açıklanır.

Bunu bende düşündüm,yönetime mesaj olsun diye çıkarmadı ama mesaj vericem diye tur gidiyodu az daha.

Bu adamı eleştiremiyorum hiçbir türlü.

Eğer böylesine teknik direktör getirip onun hiçbir isteğini yapmayacaksanız eleştirmeyeceksiniz.

Adam resmen göz göre göre BARIŞ_AYHAN_SARP üçlüsünü gözüne soktu yönetimin. Dediği şu orta sahaya adam aldın aldın, Almadın sen de gidersin ben de.

Su şişesi fırlatışından ne kadar hırslı olduğu, ne kadar kazanma arzusu olduğu belli. Hal böyleyken isteklerini yerine getir yönetim!

Bu adamı eleştiremiyorum hiçbir türlü.

Eğer böylesine teknik direktör getirip onun hiçbir isteğini yapmayacaksanız eleştirmeyeceksiniz.

Adam resmen göz göre göre BARIŞ_AYHAN_SARP üçlüsünü gözüne soktu yönetimin. Dediği şu orta sahaya adam aldın aldın, Almadın sen de gidersin ben de.

Su şişesi fırlatışından ne kadar hırslı olduğu, ne kadar kazanma arzusu olduğu belli. Hal böyleyken isteklerini yerine getir yönetim!

Hayal kurmaya devam et. İlk yarı iyi giden takımı kendisi bozdu. 1. devre rakip kalemize bir tek atak yapamadı. Neden işleyen takıma dokundu? Bu hazırlık maçımı? Neden Sarp ta ısrar ediyor. Sarp aslı işi defans için birşey yapmıyor.

Yeter artık Rijkard Barış ı 82 dk. oynatacak kadar da mı körsün.

hocam seni çok seviyorum babam gibi belki de ama o orta sahadaki muhteşem kazma üçlüyü bize neden izlettiğini bir açıklasan ah bir açıklasan. göremiyormusun bu adamların yetersizo lduğunu

Hayal kurmaya devam et. İlk yarı iyi giden takımı kendisi bozdu. 1. devre rakip kalemize bir tek atak yapamadı. Neden işleyen takıma dokundu? Bu hazırlık maçımı? Neden Sarp ta ısrar ediyor. Sarp aslı işi defans için birşey yapmıyor.

Maç oynanırken ne yapıyordun? Neredeydin?

Mustafa Sarp'ı 3'lü orta sahanın en ilerisinde oynattı. Yani savunma yapacak orta sahada en son adamlardan biriydi ki. Sarp bu maçta iyi oynadı. hatta bana göre takımın en iyi oyuncularından biriydi.

İşleyen takım ? hangi takım işliyor da onu oynatsın.

orta saha üçlüsünü Cana-Musa-Emre ile mi kursun ? yeni alınan adamlar daha yeni yeni katılıyor takıma, hiçbir isteği yapılmıyor zamanında ne yapacak bu adam.

Bu adamın bir sistemi var adam diyor ki ölsem de 4-3-3'den vazgeçem. Bunu biliyor muyuz ? biliyoruz. Bunu bilerek getirdik buraya.

Dİğer hamleleri eleştirebiliriz maça müdahalesiyle ilgili ama ben bu maçta eleştiremem bu hocayı bu sezon şu anda hoca eleştirilecek durumda değil. O da en az bizim kadar sıkıntılı transfer konusunda. Ve adama bakarak da bunu görebilirsiniz.

muhtemelen valencia forumlarında mehmet topal a sallıyordur:o

Mustafa Sarp'ı 3'lü orta sahanın en ilerisinde oynattı. Yani savunma yapacak orta sahada en son adamlardan biriydi ki. Sarp bu maçta iyi oynadı. hatta bana göre takımın en iyi oyuncularından biriydi.

İşleyen takım ? hangi takım işliyor da onu oynatsın.

orta saha üçlüsünü Cana-Musa-Emre ile mi kursun ? yeni alınan adamlar daha yeni yeni katılıyor takıma, hiçbir isteği yapılmıyor zamanında ne yapacak bu adam.

Bu adamın bir sistemi var adam diyor ki ölsem de 4-3-3'den vazgeçem. Bunu biliyor muyuz ? biliyoruz. Bunu bilerek getirdik buraya.

Dİğer hamleleri eleştirebiliriz maça müdahalesiyle ilgili ama ben bu maçta eleştiremem bu hocayı bu sezon şu anda hoca eleştirilecek durumda değil. O da en az bizim kadar sıkıntılı transfer konusunda. Ve adama bakarak da bunu görebilirsiniz.

Sarp iyi kötü oynasa ne olacak? Sonuçta Galatasaray'a uymayan vasat bir oyuncu.

Rijkaard yanyana oynarsa harikalar yaratacak, rakibi pas manyağı yapacak Çolak, Arda, Sabri ve Serdar'ı neden yanyanna oynatmıyor. İllede Sarp gibi düz oyuncu aralarına girecek. 4-3-3'ün orta sahası Arda-Çolak-Sabri üçlüsünden oluşamaz mı?

Niye Sarp'ı oynatıyorsun ? Niye Barış'ı oynatıyorsun ?

Frank, şunları bir açıkla bana yalvarırım, buradaki en büyük destekçin ve hayranın benim, ama sabrımı zorluyorsun hocam... Şu an Avrupanın en b*ktan orta sahası bizde, neden yönetime birşey söylemiyorsun ?

sarp-ayhan-barış... yani bu muhteşem 3lünün herhangi birinin yerinde Cana oynayamaz mıydı? neden aldık ki o zaman Cana'yı... aynı tas aynı hamam geçen sene ile...

Kızsammı Kızmasammı bilmiyorumki olayların icinde degilim ama eminimki oda sövüyodur hem yönetime hem bu oyunculara

Ama bende soruyorum neden

Aykut neden? Servet neden? Barıs neden? M.sarp neden?

Ufuk niye yok? Ali turan niye yok? Cana niye yok? Colak nerde?

Kızsammı Kızmasammı bilmiyorumki olayların icinde degilim ama eminimki oda sövüyodur hem yönetime hem bu oyunculara

Ama bende soruyorum neden

Aykut neden? Servet neden? Barıs neden? M.sarp neden?

Ufuk niye yok? Ali turan niye yok? Cana niye yok? Colak nerde?

Sarp ve Cana gibi iki düz oyuncuyu Rijkaard orta sahada oynatsın istermisin?

Sarp ve Cana gibi iki düz oyuncuyu Rijkaard orta sahada oynatsın istermisin?

Anlamadım bişey.

Ama benim anlatmak istedigim su Aykuttan bi tezek olmıcagı m.ö belli onu oynatıcagına ufuga sans tanı servetle olmıcagını sende gecen sene anladın Daha hızlı ve kesici olan ali turanı koy oynasın Niye barısı oynatıosun canayı niye aldık koy oynasın M. sarp nie playmaker modunda koy colak kendini geliştirsin anlatabildimmi?

Rijkaard'ın elinden su şişesini attığı an ya Aykut'a sitem, ya da transfer yapması gerekirken gelip kıçını koltuğa oturtan Galatasaray yönetiminedir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt