Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Adamın umursamadığını nasıl düşünüyorsunuz yahu?

Ben takımı umursamasam ve babam vefat etse gider 1-2 ay sonra gelirim yahu. Değil Karabük maçına çıkmak, Fener maçına kadar falan dönmezdim yahu. Hatta beni bırak sen böyle bir durumda napardın İsmail?

Adam Barça sevinmediği kadar seviniyor bizde gollere. Gidip alt yapı maçlarını izliyor devamlı. Antremanları izliyor. Oh kovulurum, paramı alırım mantığında olan adam niye yapsın bunu? Sen yapar mısın böyle birşeyi?

Adam gitti babasının cenazesine çok doğal tabi gidicek.Ama gitti ve 2 hafta gelmedi olursa hatta arada milli maç dahi olsa (GS'nin maç yapmayacagı bir hafta) bu iş profesyonellik işi yönetimin kendisine tazminat ödemeden yollarını ayırmasına neden olurdu.Tabi ben buna karşıyım adamın babası ölmüş ve cenazeden geç geldi diye kovmak çok yanlış.Burda senin "Fener maçına kadar falan dönmezdim" cümlene cevap verdim.

Şimdi okan kardeşim kimse birbirini kandırmasın şuanda mayıs ayında olsak ve bu futbol oynanıyor,bu sonuçlar alınıyor olsa ve ortada süresi dolmuş bir sözleşme var ise; her iki taraftarda güzelce tokalaşıp birbirine teşekkür eder ve yollar ayrılır.Benim değinmek istediğim bu.Rijkaard'ın başarısızlığını "gollerimize çok seviniyor" diye örtüceksek bu çok daha yanlış.İyi oynayalım ama gol atmayalım ona hiçbir taraftarımızın lafı olmaz.O zaman sabır gösterilmeli rijkaard'a derdim.

Takımı umursamıyor yorumları yanlış, sadece takıma hiçbir katkı veremedi,verecek gibi de gözükmüyor.

Adam gitti babasının cenazesine çok doğal tabi gidicek.Ama gitti ve 2 hafta gelmedi olursa hatta arada milli maç dahi olsa (GS'nin maç yapmayacagı bir hafta) bu iş profesyonellik işi yönetimin kendisine tazminat ödemeden yollarını ayırmasına neden olurdu.Tabi ben buna karşıyım adamın babası ölmüş ve cenazeden geç geldi diye kovmak çok yanlış.Burda senin "Fener maçına kadar falan dönmezdim" cümlene cevap verdim.

Şimdi okan kardeşim kimse birbirini kandırmasın şuanda mayıs ayında olsak ve bu futbol oynanıyor,bu sonuçlar alınıyor olsa ve ortada süresi dolmuş bir sözleşme var ise; her iki taraftarda güzelce tokalaşıp birbirine teşekkür eder ve yollar ayrılır.Benim değinmek istediğim bu.Rijkaard'ın başarısızlığını "gollerimize çok seviniyor" diye örtüceksek bu çok daha yanlış.İyi oynayalım ama gol atmayalım ona hiçbir taraftarımızın lafı olmaz.O zaman sabır gösterilmeli rijkaard'a derdim.

Ama biz daha Ekim ayındayız :) Mayıs gelince oturulur, konuşulur.

Valla Derwall zamanında bu taraftar tipi olsa Derwall'e de demediğimiziz bırakmazdık.

İyi oynayıp, gol atmadan yenilseydik 50 kere kovmuştuk Rijkaard'ı. Yani bence öyle olurdu. Ama başarı sabırla gelir. Sabretmeliyiz bence.

Ayrıca Türk futbolcusunda, "İstediğimiz hocayı getirir, istediğimizi yollarız" mantığı olduğu için biraz da oynamadıklarını düşünüyorum. Aynısını Kalli'ye de yapmışlardı. Gidip yönetime Sabri'yi kadroya alsın diye şikayet etmişlerdi, adamda yönetime benim işime karışamazsınız deyip istifa etmişti.

Kalli olmadı. Skibbe olmadı. Bülent olmadı. Gerets olmadı. Rijkaard olmadı.

Hadi Rijkaard futbolu bilmiyor. Skibbe, Bülent, Gerets, Kalli'de mi futbolu bilmiyor? Bu 5 adamın da ortak noktası benzer adamlarla top oynamaları. Demek ki sorun hocanın futbolu bilmemesi değil, oyuncunun işine geldiği zaman işini yapması.

İşte ben bu yüzden Rijkaard diyorum ısrarla.

Ve İbrahim gole seviniyor diye takımda dursun demiyorum ben. O cümleyi sizin adam takmıyor Galatasaray'ı demesine yazdım.

Oyuncuların maç seçtikleri bir gerçek zaten,birde oyun anlayışı hep aynı terane,gol yemeden saldırmıyoruz bu çok kötü,yani takım sezon boyunca yapmadığı tempoyu son 10 dakikaya geri düşerse yapıyor,kondisyon sorunumuz olduğunu sanmıyorum sadece önde oynamaktan çekiniyor çoğu oyuncu Galatasaray'da oynadıklarının farkında değiller..

Artik birakma zamani geldi. 1.5 sezon boyunca çikardigi 11'ler, oynattigi futboldan hiçbir sey bilmedigi ve hatalarindan ders çikarmadigi açikça belli oluyor. Cana gibi kaliteli yabancilari ve en önemlisi mevkilerinde Türkiye'nin en iyileri olan milli oyuncularimizi bitirmesi de cabasi. Insallah haftaya derbiden sonra yepyeni bir sayfa açacagiz.

lütfen artık yolları ayıralım.Olmuyor işte neyi bekliyoruz.Herşey berbat gidiyor reykardla.Düzelmeside imkansız ötesi.Israr ettikçe daha beter oluyor.

hoca tahminim bu gece kovulabilir.:(

Allah belanızı versin.Rıjkaard hemen gitsin bu akşam.Haketmiyoruz lan böyle adamları.Haketmiyoruz.

Futbolcuları yollama imkanımız olmadığı için yapılacak en iyi şey Hocayı göndermek..Sonrada uygun bi zamanda formayı yakışmayan herifleri temizlemek tkaımdan..

Burası Türkiye. Sisteme göre değil oyuncuna göre kadro çıkartacaksın arkadaş. Yok başka yolu yok olmuyorsa zorlamayacaksın. İStifa et Riijkard.

Burası Türkiye. Sisteme göre değil oyuncuna göre kadro çıkartacaksın arkadaş. Yok başka yolu yok olmuyorsa zorlamayacaksın. İStifa et Riijkard.

Kabullenin işte.Devamlığı ezikliği,bazı kişilere mahkum olmayı kabullenin.Hiçbir zaman birşeyleri değiştirmeyi düşünmeyim.

kesinlikle doğrudur...

gitsin başka takıma 4 3 3 diye ısrar etsin, kendi kariyerine daha fazla yazık etmesin...

Rijkaard'ın kalma ihtimali gün geçtikçe düşüyor. Futbolcular Rijkaardla çalışmayı bitirmiş akıllarında. Umurlarında değil hiçbir maç. :(

Hacım nasılsın iyimisin keyfin nasıl sarp nasıldı bugün iyi dimi serveti kadro dışı bırakıp sonra kadrona alıyorsun bak seni mahçup etmiyor sağolsun bak hele ortağım hakan baltayı da iyi düşünmüşsün defansın ortasına maç sonu karşılıklı ciğara tüttürürsünüz ha bi de misimoviçi çıkarıp aydını sokman ayrı bir zekanın ürünüydğ o konuda da sana %1000 katılıyorum şimdi fener düşnsün artık dimi sana güveniyoruz rijkaard detsek destek destek süpersin harikasın ulan ne adamsın be 4 yedik t..ş.k oğlanına döndürdün takımı ama olsun be rijkaard sana ve o 4-3-3sistemine güveniyoruz ya hakkaten bulunmaz hint kumaşısın boncuğu dibinde bulmamız an meselesi :mad:

fener maçına 11 Türk ile çıkılmalı bence, belki gururları akıllarına gelirde az fark yeriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt