Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Abdullah Avcı gelsin,Pellegrini gelsin hatta Skibbe gelsin ama FATİH TERİM GELMESİN !!! Fatih Terim Rijkaardın devamı olur.FATİH TERİM GELMESİN!!!

kimi getirebilirler ki gönderilse FR?

Herkesi sukünete davet ediyorum..Sakin olalım..

Hoca değişimiyle olacak bir iş değil sadece. Servet-Hakan-Ali-Serdar-Mustafa-Barış-Aykut bu isimler bu kulüpte olduğu sürece bizim durumumuz bu olacaktır. Mourinho gelse dahil.

bu sene Galatasaray erkenden bitmiştir filminin devamını izleyecez değişim olmazsa...

takımı provoke eden futbolcular varsa onlar da anca giderler...

Allah'ını seversen yabancı sınırlaması yoktu bu hafta niye Sarp, Ayhan oynadı, neden Cana, Elano oynamadı.

Arkadaşlar kadromuz iyi de olsa kötü de olsa Rijkaard olayı bitti artık.Taraftar da desteğini çektikten Rijkaardın takımda kalması mümkün değil.Skibbe gelsin lan.Adamın hakkını yedik hakkını..

Allah'ını seversen yabancı sınırlaması yoktu bu hafta niye Sarp, Ayhan oynadı, neden Cana, Elano oynamadı.

Cana sakattı galiba tam iyileşmemişti kadroda da göremedim, ama elano neden oynamaz onun yerine neden Msarp oynar... güzel soru...

Kewell´ı niye oynatmayıp kendi mevkisinde bile bi b.k yapamayan Pino´yu solda oynatıyor bu adam ? Kewell sakat mı yoksa ?

Offfff...Offff.

Servet'in bugün yapttığı onurlu mücadele(!)yi görenler kızmasın Rijkaard'a.Geçen iki yıl önce yaşanılan Kocaeli faciasındaki oyuncularını satan yerli grubunun kurbanı olmuştur Rijkaard.

Bu topice yorum yapmaya gerek kalmadı bu geceden itibaren. En geç 3 gün içinde "Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Forumu"na taşınacak bu topic. Gerçi Şanlı Galatasaray topicine girmeyi hakediyor mu derseniz bence onu da haketmiyor..

Adamların takımdan haberi yok. Belkide maçı izlemediler geldiler antrenörlerine sallıyorlar.

Sadece şu maç Servet'i,Balta'yı,Sarp'ı izleyin sadece onları izleyin.Oynadıkları oyunu görün. Pino'yu izleyin. Öyle gelin sallayın Rijkaard'a.Rica ediyorum.

sonuna kadar destekliyorum seni Rijkaard..

sana istifa diyenlere inat , sana laf atanlara inat ben seni destekliyorum..

Şunu görün artık sorun T.Direktörde değil sorun futbolcularda. Daha kaçtane t.direktör gönderecek bu yerli futbolcular yeter arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt