Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Yönetimden yapılan üstü kapalı açıklamaya göre Rijkaard, sabah yolcu.

İnadına Rjkaard !.

Savunulacak bir tarafı kalmadı artık... 3-2 gerideyiz gole en yakın 2. isim olan misimovic i çıkartıp 10 yıldır patlama yaptı yapacak diyen über sonic sağ açık aydını alması herşeyi açıklıyor zaten.

Ağlayacağım şu an.

Bu yanlıştan çok geç dönüyoruz. Yazık...

yarın geleceği ile ilgili karar alcaklarmış... ntvsporda alt yazıda...

1.5 senedir sistem oturtamayan hoca. ne sistemmiş arkadaş kendisi ve arkadaşları hariç herkes suçlu öyle bi sistem.

eric gerets skibbe bülent korkmaz hocaların oturtamadığı sistemi oturtmuştur. çok iyi oturtmuştur hem de.

ajan olarak gönderildi sanki hiddinkle beraber elele batırmak için futbol zevkimizi.

azıcık prensip sahibisiysen çoktan giderdin zaten ama şimdi kovulacaksın. 2. roterdam olmayacak burası GALATASARAY bunu kendisi ve bazı inadına(!)cıların öğrenmesi gerek. neyine inat arkadaşım neye inat ? barcelona hocası rijkaardı destekleyenler hala devam ediyor gerçi uyanın artık

Güle güle Reykart. Seni futbolcuyken bile sevmezdim. Barcelona'nın başındayken de sevmedim. Galatasaray'dayken nefret ettim..

Frank Rijkaard'ı, servet,sarp gibi adamlara yediren bir klüp olarak tarihe geçeceğiz.Hocam git sen.Çöplüğümüzde boğulalım.Servetler falan kalsın burada.

Tugay gelir büyük ihtimal

"Taraftarlara daha iyisini vermek istedik. Onlar bu skoru hak etmiyor. İşleri iyi gidince herkes bağrına basar, kötü gidince rüzgar tersine döner. Ben bunlara alışkınım

Yapma bunu yapma.Herşeyi dahada zorlaştırma...

Rijkaardla beraber Yönetim de istifa etsin.Hele Fatih Terim Filan gelecekse hiç beklemesinler.Fatih Terime saygı duyuyorum ama şuan başımıza geçmesi çok kötü olur.Egosu az ve Hırslı birisi lazım..

Güle güle Reykart. Seni futbolcuyken bile sevmezdim. Barcelona'nın başındayken de sevmedim. Galatasaray'dayken nefret ettim..

Bana dicek bişey bırakmadığın için sağol.Aynen katılıyorum sana.Rijkaardı sevenlerde gittiği takımı tutar artık.

Bana dicek bişey bırakmadığın için sağol.Aynen katılıyorum sana.Rijkaardı sevenlerde gittiği takımı tutar artık.

İnsanları yargılamak taraftarlığını sorgulamak sana kalmadı.Tahrik etme.Rijkaard'ı da seviyorum deli gibi de Galatasaraylıyım.Var mı itirazın?

Rijkaardla beraber Yönetim de istifa etsin.Hele Fatih Terim Filan gelecekse hiç beklemesinler.Fatih Terime saygı duyuyorum ama şuan başımıza geçmesi çok kötü olur.Egosu az ve Hırslı birisi lazım..

Şu durumdan bizi ancak Terim çıkartır 6 yıl önceden çok kötü gitti onu düzeltmek için herşeyini vericektir.

Rijkaardın bizi seçmesi yanlış.Adamın kariyerini alt üst ettik.Bizim için Liverpoolu reddeti.Şimdi de kovuluyor.Ama inanıyorum yarın buca,kasımpaşa gibi kulüplerde değil milan,ajax,liverpool gibi kulüplerin başına geçecek ve yine üzülen biz olucaz.

Tek çözüm Fatih Terim. Sezon sonuna kadar onla gidilir. Sonrasında ise sezona Abdullah Avcı ile başlanır. Çare budur bence..

yarin senden kurtuluyoruz rijkaard.....batırdın takımı tbrk ederim..:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt