Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Şunu görün artık sorun T.Direktörde değil sorun futbolcularda. Daha kaçtane t.direktör gönderecek bu yerli futbolcular yeter arkadaş.

o zaman o adamları silsin takımdan ne var bunda çok mu zor tek patron td değil mi bizim takımımızda? yada başkası mı karar veriyor kadroya...

işe yaramayan ve provoke eden adamları sürekli ilk 11 oynatmak mı hocalık? birazda bu tarafından bakın olaya...

Skibbe gönderilip, başkası gelince "o dönem, o anki psikoloji" çok daha iyi olacağımızı sanan taraftar yüzünden bugün aynı duruma yine düştük.

Tarih tekerrürden ibarettir.

Rijkaard kovulur, Hagi / Terim vs. bir başkası gelir. Sezon sonuna kadar veya gelecek sezon ortasına kadar bu kadroyla çok doğal olarak Skibbe gibi, Rijkaard gibi istenileni "yine" veremez ve kovulur.

O sırada şimdi Skibbe'ye yapıldığı gibi Rijkaard içinde "boşuna gönderildi" yorumları yapılır.

Ama bir yandan artık başımızda o ara kim varsa, kadro kalitesinde değişiklik olmadığı için o da "kovulmalı, istifa etsin" tarzı mesajlara, protestolara mağruz kalır.

Alıştık artık.

Geleceğe Dönüş filmine döndü lan bu iş.

Sabri - Aykut: 7 teknik adam

Ayhan: 8 teknik adam

Servet - Barış - Balta: 4 teknik adam

Eskitti.

Kadromuz iyi yada kötü.Önemli bir konu bu evet ama Eğer taraftar da Rijkaard gitsin diyorsa artık Rijkaard gider.Skibbe belki çok daha şanssızken ve takım daha iyi durumdayken gönderildi.Rijkaardın takımda kalması mucize olur.Eğer bugün gönderilmezse haftaya gönderilir.Burdan Rijkaard düşmanlığı yaptığımı filan düşünmeyin ama ben olacakları yazıyorum.

Ben şu noktada Rijkaardla olur muyu değil Rijkaarddan sonra kim geleceğini düşünüyorum.Eğer Fatih Terim Gelecekse Rijkaarddan çok bi farkı olmayacaktır.Çok büyük hata olur.Egosu düşük Hırsı fazla oyuncuyu tanıyan kullanmasını bilen biri
lazım bize..

o zaman o adamları silsin takımdan ne var bunda çok mu zor tek patron td değil mi bizim takımımızda? yada başkası mı karar veriyor kadroya...

işe yaramayan ve provoke eden adamları sürekli ilk 11 oynatmak mı hocalık? birazda bu tarafından bakın olaya...

Başka adam yok işte elinde yok anlayın artık.Sakat tüm adamlar.Tabi size kalsa Cumhur'u,Ahmet'i,Anıl'ı falan sahaya sürersiniz.Tabi onu unuttum.Barcelona,Manchester'da zaten sakat oyuncuları olduğunda hep A2 takımından oyuncu oynatır.

Başka adam yok işte elinde yok anlayın artık.Sakat tüm adamlar.Tabi size kalsa Cumhur'u,Ahmet'i,Anıl'ı falan sahaya sürersiniz.Tabi onu unuttum.Barcelona,Manchester'da zaten sakat oyuncuları olduğunda hep A2 takımından oyuncu oynatır.

aynen öyle oynatıyorlar hatta sakat olmasa bile oynatıyorlar ne var bunda?

sakatlığı geçtim ama kadro dışı bıraktığı bir adamı hiçbirşey olmamış gibi geri almak ne kadar otoriter bir hoca şeklidir? kimi isterse oynatsın öyle oluyor zaten ama servetin ne işi var hala bu takımda...

sakatlığı geçtim ama kadro dışı bıraktığı bir adamı hiçbirşey olmamış gibi geri almak ne kadar otoriter bir hoca şeklidir? kimi isterse oynatsın öyle oluyor zaten ama servetin ne işi var hala bu takımda...

Hocanın işi olduğundan bile şüpheliyim.

Bana bir tane örnek gösterebilirmisin takım kötü durumda giderken sakat bir adamın yerine genç bir adamın oynadığı?

Dünyanın en otoriter hocası Ferguson bile kadro dışı bıraktığı Anderson'u 2 maç sonra oynattı.

Bana bir tane örnek gösterebilirmisin takım kötü durumda giderken sakat bir adamın yerine genç bir adamın oynadığı?

Dünyanın en otoriter hocası Ferguson bile kadro dışı bıraktığı Anderson'u 2 maç sonra oynattı.

ben genel anlamda konuştum sen başka anlamda konuşmuşsun...

İnadına Rjkaard ! ! !

1-2 hafta içinde gönderilecektir gerçek bu.Fener maçını alırsa Adını Galatasaray taraftarının gönlüne yazar gider ama Fener maçında alınacak bir hezimet çok kötü bir son olur..

Rijkaard değil futbolcular gidecek!

Bu sefer tam tersi olacak.

Uyumaya korkuyorum;sabah uyandığımda Rıjkaard'ın görevine son verildi diye bir haber göreceğim diye.Gerçi bizim Adnanlar ayarlamıştır herşeyi Rıjkaard'ı Kadıköy'e çıkartır,futbolculara fark yiyin der sonra da Rıjkaard'ı gönderip Terim'i getirtir.

Böyle birşey olursa bizzat kendim fena cingar çıkarıcam stadın orda. Yeni stadda yerlilerimize yumurta bile fırlatabilirim.

SONUNA KADAR RİJKAARD

Ama çok büyük ihtimalle yolun sonunda zaten kendisi

Keşke bu sabrın 10da biri Skibbeye gösterilseydi.Adam Rijkaarddan çok daha şanssızdı ve daha iyi durumdaydık.

Rijkaard değil adnan polat yönetimi ve işe yaramaz futbolcular gitsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt