Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Kabullenin işte.Devamlığı ezikliği,bazı kişilere mahkum olmayı kabullenin.Hiçbir zaman birşeyleri değiştirmeyi düşünmeyim.

Senin eziklikten kastın Galatasaray'ın 8 haftada 4 mağlubiyet almasıysa evet. Galatasaray rezil durumdadır. Tek Riijkardile kalmamalı köklü çözüm Adnanlarda gitmeli. Bak şimdi birşeyler değiştirmeyi düşündüm.

Bırak g,t allah aşkına !!! Defol git bırak yakamızı :mad::mad:

Senin eziklikten kastın Galatasaray'ın 8 haftada 4 mağlubiyet almasıysa evet. Galatasaray rezil durumdadır. Tek Riijkardile kalmamalı köklü çözüm Adnanlarda gitmeli. Bak şimdi birşeyler değiştirmeyi düşündüm.

harika yorum keşke böyle birşey olsa...

biz getirdik hep beraber bırakıp gidiyoruz deseler... nerde o günler...

Derwall'e bıçak çekenler yaşasada konuşsa şimdi...

Ulan bu futbolcular gene mi kalıcak? S.gitsin hepsi. hocayla yönetim kalsın. Nedir bu oyunculardan beklentileriniz? Ayhan Sarp Barış Servet Balta oynuyor lan? Tam tersi oynamıyorlar provoke ediyorlar takımı. Yabancılar çoğalınca huzuru bozuldu beyefendilerin gene kovdurtmaya çalışıyorlar hocalarını. Skibbe'de böyle gitmişti.

fat%C4%B1h-1.jpg

sestak ve metin akan... bu 2 adam anasını belledi defansın...

niang dia alex stoch neler yapar kim bilir...

ulan her pozisyonda da mı geçilir bir stoper...

sestak ve metin akan... bu 2 adam anasını belledi defansın...

niang dia alex stoch neler yapar kim bilir...

ulan her pozisyonda da mı geçilir bir stoper...

Bunu söyleyen adam nasıl antrenöre suç bulur aklım almıyor. Mantıkta sınır tanımıyosunuz.

Bu gece Riijkard gönderilmezse ; ondan daha iyi futbol oynatan Skibbe'ye haksızlık etmiş olunur.

Bu gece Riijkard gönderilmezse ; ondan daha iyi futbol oynatan Skibbe'ye haksızlık etmiş olunur.

Hatayı gösterip aynı hataya tekrar düşmemizi istiyorsun resmen.İnanamıyorum.Abicim Skibbe kalsaydı,sabredilseydi.Yok edilmedi.Adam şimdi vasat takımla süper top oynatıyor.Rıjkaard gidincede aynısı olacak.Hiddink'te olmadı mı?Löw'de olmadı mı?Del Bosque'de olmadı mı?

Ulan bu futbolcular gene mi kalıcak? S.gitsin hepsi. hocayla yönetim kalsın. Nedir bu oyunculardan beklentileriniz? Ayhan Sarp Barış Servet Balta oynuyor lan? Tam tersi oynamıyorlar provoke ediyorlar takımı. Yabancılar çoğalınca huzuru bozuldu beyefendilerin gene kovdurtmaya çalışıyorlar hocalarını. Skibbe'de böyle gitmişti.

Galatasary için ne yarar sağlayacaksa o olsun. Umrumda değil hepsi gitsin. Ama değişim olsun yeter artık.

Arkadaşlar Rijkaardcıları anlıyorum ve bir noktada hak veriyorum ama Bu ortamda bu şartlarda Rijkaardla devam edilemez.Taraftarın da sabrı kalmadı artık.Rijkaard daha rahat çalışabileceği bir takımda yeni tecrübeler edinmeli.Burda hem kendine hem Galatasaraya yazık oluyor.

VEDE EĞER RİJKAARD GİDECEKSE ASLA FATİH TERİM GELMEMELİ !!!

Bunu söyleyen adam nasıl antrenöre suç bulur aklım almıyor. Mantıkta sınır tanımıyosunuz.

bu adamları tutan adam servet idi bir kere servetin ne işi var bu takımda? 2 hafta önce atılmadı mı kadrodan? ne oldu ne değiştide geri alındı... arada 2 milli maç oynadı o kadar...

ali turan taş gibi de oynardı hatada yapardı olsun en azından Rejkaard oyuncular üzerinde ağırlığını hissettirmiş olurdu...

Hatayı gösterip aynı hataya tekrar düşmemizi istiyorsun resmen.İnanamıyorum.Abicim Skibbe kalsaydı,sabredilseydi.Yok edilmedi.Adam şimdi vasat takımla süper top oynatıyor.Rıjkaard gidincede aynısı olacak.Hiddink'te olmadı mı?Löw'de olmadı mı?Del Bosque'de olmadı mı?

Umarım bundan sonra kendi yurdumuzdan insanlara döneriz. Veyada umarım anlamışızdır , dilimiz yanmıştır. Türkiye kaldıramıyor bu kadar değişik sistemleri. 2 senedir sabrediyoruz 3 pası bırak 2 pas yapamıyoruz. 1 golü bırak 3 gol yiyoruz Sami Yen'de. Yeter ulan Burası Galatasaray.

Arkadaşlar Rijkaardcıları anlıyorum ve bir noktada hak veriyorum ama Bu ortamda bu şartlarda Rijkaardla devam edilemez.Taraftarın da sabrı kalmadı artık.Rijkaard daha rahat çalışabileceği bir takımda yeni tecrübeler edinmeli.Burda hem kendine hem Galatasaraya yazık oluyor.

VEDE EĞER RİJKAARD GİDECEKSE ASLA FATİH TERİM GELMEMELİ !!!

ne terimi canım daha neler!!!

taraftar üzüntüden sinirinden kime sığınacağını bilememiş bu akşam...

Allah korusun ne fatihi ne terimi...

Misi'nin çıkarılması facia.

Pino'ya ikinci yarı ile başlanması facia.

Mustafa Sarp'a sabrı mükemmel.

Geçen hafta sürtüştüğü Servet'i bu hafta ilk 11'de başlatması facia.

Amatör takımların yemeyeceği goller yiyoruz.

Bunları düzeltecek sensin hoca. Tamam ben de seni seviyorum ama bir yerde de hocalığını göster Allah'ını seversen.

Ayrıca Riijkard gidecekse gelen adam kesinlikle Fatih Terim olmamalı.

rijkaard ile yola devam edilsin 5 yıllık kontrat imzalatılsın kulübün anahtarı verilsin isterse neden mi çünkü ben mazoşistim acı çekmekten hoşlanıyorum :mad:

Anlayana

Usta böyle hocalar bizde başarılı olmuyor. Rijkaard başka takıma gidecek gittiği takımda güzel top oynayacak orası doğru ama böyle hocalarla bizim dna'mız hiç uyuşmuyor uyuşmayacakta. Bizim futbolcular sistemin yanında gazla çalışıyorlar ve böyle hocalar gaz konusunda sınıfta kalıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt