Hasan Yıldız
Parçalı Üye
- 6 Temmuz 2009
- 3.615
- 0
- 286
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Sıkılıyor muydun eziyorduk ya rakipleri sıkıldığın sezon,karo kalitesinden bahsediyorsunuz ya adamlar çeyrek finale çıktı ama biz o orta saha oyuncularını mahfettik, şu an hakaret ettiğiniz topal barış ayhanın olduğu orta sahayı geçemiyordu prese boğuyorduk..Ayaklarına hakim olan edu defalarca topu taça attı
Mehmet Demirkol
Bunun gibi 2 maç daha oynadık fenere karşı o sene.Hakikaten sıkıcıymış..Keita elano topal arda baros varken bile senin sıkıcı dediğin takımdan daha sıkıcı futbol oynuyorduk
O şampiyon olduğumuz sene ben maçları izlemiyordum. Çünkü sıkılıyordum. Dümdüz odun gibi bir takımdı. Birtek Arda vardı aralarında sıyrılan. Belkide tarihin en zevksiz Galatasaray'ıydı.
Sıkılıyor muydun eziyorduk ya rakipleri sıkıldığın sezon,karo kalitesinden bahsediyorsunuz ya adamlar çeyrek finale çıktı ama biz o orta saha oyuncularını mahfettik, şu an hakaret ettiğiniz topal barış ayhanın olduğu orta sahayı geçemiyordu prese boğuyorduk..Ayaklarına hakim olan edu defalarca topu taça attı
Tek kelimeyle derbi
Fenerbahçe'yi geriden top yapmada bu kadar zorlayan, savunmaya bu kadar mahkum eden olmuş muydu son birkaç yıldır?
İlk maçtaki oyunun senaryosuyla başladı rövanş da. Ümit'i sağ kanada çeken 2 kanadı çok adamla doldurup Fenerbahçe'yi içeri dönmeye zorlayan bir oyun. İçeri döndüklerinde ise bir nevi hilal yöntemiyle kapanıp, Fenerbahçe'nin top yapan adamlarını boğmak. Alex, Marco, Selçuk devam eden oyunda hiç bu kadar etkisiz kalmış mıydı, bu kadar top kaptırmış mıydı? Fenerbahçe'yi geriden top yapmada bu kadar zorlayan, savunmaya bu kadar mahkum eden olmuş muydu son birkaç yıldır? Doğrusu hatırlamıyorum. Kezman'a atılan uzun toplardan başka seçeneği kalmadı konuk ekibin. Sırp oyuncunun bu görevde, yani savunmayı rahatlatma işinde geldiğinden bu yana en iyi oyunu oynamasına rağmen yine de çok, ama çok yetersiz kaldığını söylemeli
Mehmet Demirkol
Bunun gibi 2 maç daha oynadık fenere karşı o sene.Hakikaten sıkıcıymış..Keita elano topal arda baros varken bile senin sıkıcı dediğin takımdan daha sıkıcı futbol oynuyorduk