Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

O şampiyon olduğumuz sene ben maçları izlemiyordum. Çünkü sıkılıyordum. Dümdüz odun gibi bir takımdı. Birtek Arda vardı aralarında sıyrılan. Belkide tarihin en zevksiz Galatasaray'ıydı.

Sıkılıyor muydun eziyorduk ya rakipleri sıkıldığın sezon,karo kalitesinden bahsediyorsunuz ya adamlar çeyrek finale çıktı ama biz o orta saha oyuncularını mahfettik, şu an hakaret ettiğiniz topal barış ayhanın olduğu orta sahayı geçemiyordu prese boğuyorduk..Ayaklarına hakim olan edu defalarca topu taça attı

Tek kelimeyle derbi

Fenerbahçe'yi geriden top yapmada bu kadar zorlayan, savunmaya bu kadar mahkum eden olmuş muydu son birkaç yıldır?

İlk maçtaki oyunun senaryosuyla başladı rövanş da. Ümit'i sağ kanada çeken 2 kanadı çok adamla doldurup Fenerbahçe'yi içeri dönmeye zorlayan bir oyun. İçeri döndüklerinde ise bir nevi hilal yöntemiyle kapanıp, Fenerbahçe'nin top yapan adamlarını boğmak. Alex, Marco, Selçuk devam eden oyunda hiç bu kadar etkisiz kalmış mıydı, bu kadar top kaptırmış mıydı? Fenerbahçe'yi geriden top yapmada bu kadar zorlayan, savunmaya bu kadar mahkum eden olmuş muydu son birkaç yıldır? Doğrusu hatırlamıyorum. Kezman'a atılan uzun toplardan başka seçeneği kalmadı konuk ekibin. Sırp oyuncunun bu görevde, yani savunmayı rahatlatma işinde geldiğinden bu yana en iyi oyunu oynamasına rağmen yine de çok, ama çok yetersiz kaldığını söylemeli

Mehmet Demirkol

Bunun gibi 2 maç daha oynadık fenere karşı o sene.Hakikaten sıkıcıymış..Keita elano topal arda baros varken bile senin sıkıcı dediğin takımdan daha sıkıcı futbol oynuyorduk

Cana,Elano,Misimovic yerlerde sürünüyorken afedersin ebemin suçu değil mi ? Bu kalitede oyuncular var ve de Rijkaard kullanmasını bilmiyor.Cana yedekte beklerken Mustafa da ısrar eden adamı kimse savunmasın.Servete kıl olunca kesmesini biliyor yerine sol bek koyuyor da Mustafanın yerine oynayacak adam mı bulamadı Rijkaard efendi.Geçiniz bunları geçiniz..

canayi sakat degilken yada sakatliktan yeni cikmisken kac kere kesti rijkaard?

Hoca her seyin iyi, hos da, su efendiligin bes para etmiyor(!). Su günlerde, bu hallerde olmamizin nedenlerinden biri de bu olsa gerek... Transfer döneminde, estirecektin "Illa su adami/adamlari isterim" diye. Disiplinsizlikler karsisinda tavizkar olamayacaktin(!), babacan davranmayacaktin, basta malum isimler olmak üzere kimi oyunculari degil yedek kulübesine, Florya'dan disari atacaktin- o nasil olurdu bilemiyorum ama yapacaktin iste-. "Takim kalitesiz" demeyecek aksine "Ben böyle bir takim görmedim arkadas!" deyip, yaglayip-ballayacaktin... ve hatta Adnan Sezgin göreve geldiginde/getirildiginde degil Haldun Üstünel'in istifasiyla birlikte sen de istifa edecektin de, herkes buz gibi olacakti; basta malum medya.

Ortalik isindi Hoca. Insallah, su fener maciyla birlikte biraz sogur... amma seninle amma sensiz. Suna inaniyorum ki böyle gitmez.

Iyisin, hossun da ama fazla efendisin; olmuyor böyle.

canayi sakat degilken yada sakatliktan yeni cikmisken kac kere kesti rijkaard?

Maçları izlemiyorsun galiba.Adam ilk defa 11 çıkacak 1-2 hafta önce yarım saat 45 dakika oynadı çıkarttı yine aldı Mustafayı.Hadi Onu da geçtim Elano da mı oynayamıyor Mustafanın yerinde ? Mustafayı sahada 90 dakika tutan adamı savunmasın kimse !!

Maçları izlemiyorsun galiba.Adam ilk defa 11 çıkacak 1-2 hafta önce yarım saat 45 dakika oynadı çıkarttı yine aldı Mustafayı.Hadi Onu da geçtim Elano da mı oynayamıyor Mustafanın yerinde ? Mustafayı sahada 90 dakika tutan adamı savunmasın kimse !!

sen asil elanoyu oynarken hic gormedin galiba:)

yok oyle birsey bence gerekli degisikliklerdi genelde

gerisinde de sakatti yada yabanci kontenjanina takildi

sen asil elanoyu oynarken hic gormedin galiba:)

yok oyle birsey bence gerekli degisikliklerdi genelde

gerisinde de sakatti yada yabanci kontenjanina takildi

Yani Mustafa Sarptan da kötü öyle mi Elano ? Yani orda Mustafa Sarpdan daha iyi oynayacak oyuncu yok öyle mi ? En basitinden Emre Çolak Mustafa Sarp kadar oynayamaz yani öyle mi ? Artık birşey demiyorum size..

Pino gibi gereksiz bir oyuncunun takılmadığı bu kontenjana bir tek Cananın takılıyor olması da manidar.

LigTv kararları açıklayacakmış maçtan sonra. Muhtemelen Rijkaard gidiyor.

Yani Mustafa Sarptan da kötü öyle mi Elano ? Yani orda Mustafa Sarpdan daha iyi oynayacak oyuncu yok öyle mi ? En basitinden Emre Çolak Mustafa Sarp kadar oynayamaz yani öyle mi ? Artık birşey demiyorum size..

Pino gibi gereksiz bir oyuncunun takılmadığı bu kontenjana bir tek Cananın takılıyor olması da manidar.

vallahi pino ile onun yerine oynayacak oyuncu arasindaki farkmi buyuk

mustafa ve elano arasindaki farkmi?

sen yazsana bana bir kadro takimin su an olan oyunculariyla

merak ettim?

rijkaardin hatasi neymis

elanoyu hic gormedik sanki, harikalar yartiyor

hele yalandan savunma yapip yere yatip kalmasi yokmu hastayim:)

Var git işine FR, var git,

Oynattığın futbola total futbol diyorlar.

Besbelli sen Türkiye'deki oyuncuları Hollanda'da ki, İspanya'da ki oyuncularla karıştırıp profesyonel sanmışsın.

Halbuki bizim oyuncularımız bir sözleşme zamanı, bir de mikrofonlar kendilerine uzatıldığı zaman profesyonel olurlar.

Ancak Hocalarının babası vefat ettiğinde saha içerisinde şaklabanlık yaparlar.

Üzerindeki formanın ne ifade ettiğini gerek kendi takımında, gerekse milli takımda anlamazlar.

Senin anlayacağın bunların profesyonelliği bu kadardır.

Sen iyisi mi var git işine.

Daha fazla konuşturma beni.

Olacakları tahmin etmek için kain olmaya gerek yok,daha öncekiler gibi,hep futbolcular haklı..

Hocalarda iş yok hep aynı şey...

Biraz delikanlı olsalarda bir çok oyuncuyu süresiz kadro dışı bırakmayı düşünseler keşke...

vallahi pino ile onun yerine oynayacak oyuncu arasindaki farkmi buyuk

mustafa ve elano arasindaki farkmi?

sen yazsana bana bir kadro takimin su an olan oyunculariyla

merak ettim?

rijkaardin hatasi neymis

elanoyu hic gormedik sanki, harikalar yartiyor

hele yalandan savunma yapip yere yatip kalmasi yokmu hastayim:)

Elano dünkü maçta kontenjana filan takılmıyordu.Ki Ben Cana ile Mustafa arasındaki farktan bahsediyordum.Geçen hafta zaten Elano ve Baros dışında 6 yabancımız vardı.Kontenjana filan takılmıyordu.Ama Rijkaardın ilginç Mustafa Sarp fantazisi yüzünden yine bu adamı izlemek zorunda kaldık..

Gönderilmedi mi bu hala Elin takımlarına imreniyorum. Adamların her maç alt yapıdan bir kaç adam sokuyorlar ısındırıyorlar Bu hafta Trabzon Mustafa ,BJK Onur - Necip, Fener Gökay İravul ve bi de bi sağ bek oynamıştı iyiydi epey. Bizde kadromda adam yok sakatım bol diye ağlıyor ama hala servetin yerine bir sinan - ahmet sarpın yerine bir cumhur musa denenmiyor. Niye denesin sistem adamı işte. Servet ne kadar sabotajcıysa Rijkaard ta bunları görüp oynatması ile en az onun kadar suçlu. Gönderin ne olur şu adamı. Çıkıp kendi kuyusunu kazan adamları kadro dışı bıraksa yedek yapsa gram laf etmeyeceğim de hem çemkirip hem onlarla devam etmesi düpedüz aymazlık. Haa pardon bizim altyapımız yeterli değildi fizik gücü eksikti oyuncuların demi. Tamam göndeririz seneye anadoluya üstüne de 3 kuruş daha verip müzmin sakat bi adam alırız ne olacak beyin bedava :mad:

Elano dünkü maçta kontenjana filan takılmıyordu.Ki Ben Cana ile Mustafa arasındaki farktan bahsediyordum.Geçen hafta zaten Elano ve Baros dışında 6 yabancımız vardı.Kontenjana filan takılmıyordu.Ama Rijkaardın ilginç Mustafa Sarp fantazisi yüzünden yine bu adamı izlemek zorunda kaldık..

cananin milli takimdan sakat dondugunu ve sadece 2 antremana ciktigini bilerekmi yaziyorsun?

elano deme bana allahini seviyorsan midem bulaniyor o adamin oyununu hatirladikca

he adam bilmiyor sarptan adam olmayacagini ama hepimiz biliyoruz:)

etrafinda 30 kisi var onlarda bilmiyor, o kadar yazilip ciziliyor onuda gormuyor:)

Rijkaard'a bok atacaksanız size şöyle tavsiyede bulunayım;

Yazın transfer döneminde neden Adnan Polat'a istediğin oyuncuları basın zoruyla aldıramadın diyebilirsiniz,

Keita-Giovani'nin satılmasına karşı çıktın ama neden baskı kuramadın diyebilirsiniz,

5 tane kazma Türk oyuncu alınırken neden medya ile bunlara karşı çıkmadın diyebilirsiniz,

Konuşduğum laflar yalan çevriliyor diye neden söylemedin diyebilirsiniz,

Ama Mustafa Sarp çok iyi, Elano neden oynamıyor gibi basit cümleler kurmayın. Elano kafasında bitirdi takımı daha konuşuyorsunuz, adam Ocak ayında yolcu. Ayrıca bizde çoğu kişiyi eleştiriyoruz ama, siteye sırf bazı kişileri eleştirmek için girmiyoruz, bazılarının 1000 tane mesajı var hepsi Rijkaard'ı eleştirmek üzerine yazılmış boş yazılar. Yeter yahu sanal ortam da olsa insanın siniri bozuluyor, gidin egonuzu başka yerde tatmin edin, meşhur fln olmazsınız burda saçam sapan yazılarla.

cananin milli takimdan sakat dondugunu ve sadece 2 antremana ciktigini bilerekmi yaziyorsun?

elano deme bana allahini seviyorsan midem bulaniyor o adamin oyununu hatirladikca

he adam bilmiyor sarptan adam olmayacagini ama hepimiz biliyoruz:)

etrafinda 30 kisi var onlarda bilmiyor, o kadar yazilip ciziliyor onuda gormuyor:)

Ha o zaman demiyeceksiniz Yok o takımı sabote ediyor yok bu takımı sabote ediyor diye.Rijkaard kör mü ? Ya da Salak mı ? Takımı sabote eden biri varsa kadro dışı bırakırdı zaten.Serveti dahi milli maç için dinlendirdim dedi.Öyle sabote durumu olsa Feldkamp,Skibbe,Gerets salak mı demesinler Oyuncular takımı sabote ediyor diye..Geçin bunları efendim..

Ha o zaman demiyeceksiniz Yok o takımı sabote ediyor yok bu takımı sabote ediyor diye.Rijkaard kör mü ? Ya da Salak mı ? Takımı sabote eden biri varsa kadro dışı bırakırdı zaten.Serveti dahi milli maç için dinlendirdim dedi.Öyle sabote durumu olsa Feldkamp,Skibbe,Gerets salak mı demesinler Oyuncular takımı sabote ediyor diye..Geçin bunları efendim..

ben sabote ediyorlar demiyorumki

genelde kapasitesiz adamlar

eski halleri 4 snee onceydi hala eski servet diyorsunuz

sanki 4 sene sonra gene iyi olacak

bitmis adamlar

bak sana sunu soyleyeyim

agucu maci

3 sari kart var

ayhan sarp ve hakan

3 ude rakipten calim yiyor

geri donemiyor rakibi arkadan cekiyor

bir insan antreman yapmamakla bu hale gelmez

kafaca bitmisse veya yaslanmissa bu hale gelir tamammi

ben 30 yildir seyrediyorum GS i bir macta 3 kez arkadan rakibe yetisemeyip cekerek sari kart goruldugune sahit olmadim

nasil bir mantiktir anlamiyorum, baska TD gelsin takim duzelsin dimi

he hep oyle olmustur tarihimizde zaten:)

utanmadan cogunuz bide kovdugumuz adamlari getirelim diyorsunuz

ciddimisiniz?

Sansal Büyüka

Rijkaard %99.9 gönderildi

"Rijkaard'ın görevine son verildi"

Son dakika;

"Rijkaard kesin gitti"

Kaynak: LigTv/Şansal Büyüka

Sakat, kilo problemi olan, formsuz oyuncuları Rijkaardın niye oynatmadığını sorgulamak çok ilginç bir eleştirme sistemi olsa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt