Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.621
- 160
- 368
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Buradayız dostum. Herkes kendi fikrini söyler. Sende kendi fikrini belirt. Senin gibi habire t.direktör gönderenlere karşı buradayım savunacağım Rijkaardı sonuna kadar var mı itirazın ?
Arkadaş bak şu mesajına anlam veremiyorum bende ,burda kasteddiğin kişilerden biri de benim ben ve reekard sporcu diyen arkadaş kimsenin taraftaralığnı sorgulamıyor.
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun sana tavisyem kitap okuman ve anlam bilgisi çalışman.
Ve de üslubuna biraz da dikkat etmen,sabahtandır herkese sert çıkıyorsun.
sen servet ve sözde çetesine maçı satmakla itham ediyorsun,kimse sana bişey dememişken taraftarlığımıı sorguluyrosunuz diye bağırınıyorsun
ne kadara adilane davranıyorsun düşün.
Asıl biz Frank ın gitmeini isteyenlere forumda düne kadar ne hakaretler edildi bunları herkes biliyor,şimdi birçoğu ortalıkta yok ,çünkü doğruları gördüler biz bunları çok daha önce gördük ve söyledik.
sen de şu taraftar sorgulama meselesini temcit pilavı gibi ortaya sürüp durma burda kimse kimsenin taraftarlığnı ne sorgular ne de böyle birşeye hakkı vardır
adam eleştrisini yapıyor frank hakkında konu başka yerlere çekiliyor.
Buradayız dostum. Herkes kendi fikrini söyler. Sende kendi fikrini belirt. Senin gibi habire t.direktör gönderenlere karşı buradayım savunacağım Rijkaardı sonuna kadar var mı itirazın ?