Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Arkadaş bak şu mesajına anlam veremiyorum bende ,burda kasteddiğin kişilerden biri de benim ben ve reekard sporcu diyen arkadaş kimsenin taraftaralığnı sorgulamıyor.

Kendi kendine gelin güvey oluyorsun sana tavisyem kitap okuman ve anlam bilgisi çalışman.

Ve de üslubuna biraz da dikkat etmen,sabahtandır herkese sert çıkıyorsun.

sen servet ve sözde çetesine maçı satmakla itham ediyorsun,kimse sana bişey dememişken taraftarlığımıı sorguluyrosunuz diye bağırınıyorsun

ne kadara adilane davranıyorsun düşün.

Asıl biz Frank ın gitmeini isteyenlere forumda düne kadar ne hakaretler edildi bunları herkes biliyor,şimdi birçoğu ortalıkta yok ,çünkü doğruları gördüler biz bunları çok daha önce gördük ve söyledik.

sen de şu taraftar sorgulama meselesini temcit pilavı gibi ortaya sürüp durma burda kimse kimsenin taraftarlığnı ne sorgular ne de böyle birşeye hakkı vardır

adam eleştrisini yapıyor frank hakkında konu başka yerlere çekiliyor.

Buradayız dostum. Herkes kendi fikrini söyler. Sende kendi fikrini belirt. Senin gibi habire t.direktör gönderenlere karşı buradayım savunacağım Rijkaardı sonuna kadar var mı itirazın ?

Kimse kendi fikrini belirtirken, uslubuna dikkat etmeli! Tahrik edici mesajlarda bulunmamalı. Kendi fikrini zorla başkasının üzerine dayatmaya, empoze etmeye çalışmamalı! Aksi halde hiddetli tartışmalar kaçınılmaz olacaktır. Kimseyi burada kör kütük savunmuyoruz, kimse hakkında kör kütük yorumlarda bulunmuyoruz. Ben dahil hepimizin amacı Galatasaray olmalı. Bu ortak noktada birleşmemiz gerekiyor. Kişilere değil, bağlılığımızı Galatasaray üzerinden göstermemiz gerekiyor.

Buradayız dostum. Herkes kendi fikrini söyler. Sende kendi fikrini belirt. Senin gibi habire t.direktör gönderenlere karşı buradayım savunacağım Rijkaardı sonuna kadar var mı itirazın ?

Sağolasın dostum.

Benim medeni şekilde yaklaşan karşıt görüşlü olsun ya da olmasın her zaman her türlü renkdaşıma saygım vardır.

Gel gör ki biz bu kötü durumu,kötü yönetimi aylar öncesinden görerek kendi düşüncelerimiz doğrultusunda bu işin böyle yürümeyeceğini söylediğimizde bir çok kişi tarafında alay edildik.

hakaret yedik ve de fenerbahçeli yakıştırılmasına maruz kaldık.

ama hiçbir zaman çıkıp kimseye afedersiniz ''lan,ulan,haddini bil'' demedik.

her zaman seviyeli,tartışmalarda olduk, şimdi Frank durumu ciddiye binince bakıyorumda bize zamanında hakaret edeneler şimdi ortalarda yok.

Frank öle bir dereceye getirilişti ki sanki tövbe haşa ilah olmuştu,halbu ki o da maaşlı bir çalışan.

Adama ne eleştiri yapabiliyoruz ne hatasını söyleyebiliyoruz forumda ne de istifasını isteyebiliyoruz.

Bu nasıl iştir anlamadım,hala görüşlerimin arkasındayım derhal istifa etmeli!!

Arkadaş bak şu mesajına anlam veremiyorum. Burda kasteddiğin kişilerden biri de benim ben ve Reekard sporcu diyen arkadaş kimsenin taraftaralığnı sorgulamıyor.

Kendi kendine gelin güvey oluyorsun sana tavisyem kitap okuman ve anlam bilgisi çalışman.

Ve de üslubuna biraz da dikkat etmen,sabahtandır herkese sert çıkıyorsun.

sen servet ve sözde çetesine maçı satmakla itham ediyorsun,kimse sana bişey dememişken taraftarlığımıı sorguluyrosunuz diye bağırınıyorsun

ne kadara adilane davranıyorsun düşün.

Asıl biz Frank ın gitmeini isteyenlere forumda düne kadar ne hakaretler edildi bunları herkes biliyor,şimdi birçoğu ortalıkta yok ,çünkü doğruları gördüler biz bunları çok daha önce gördük ve söyledik.

sen de şu taraftar sorgulama meselesini temcit pilavı gibi ortaya sürüp durma burda kimse kimsenin taraftarlığnı ne sorgular ne de böyle birşeye hakkı vardır

adam eleştrisini yapıyor frank hakkında konu başka yerlere çekiliyor.

Frank Gitsin diyenlere hakaret eden varsa karşısında beni bulur.Burası forum ve burada Rijkaardspor bilmemne diyee tabirler kullanılması hoş değil.Ben Rijkaard!ı seviyorum diye başkalarını aşağılayanlara benim sözüm.

rijkaarda bugüne kadar hic bisey demedim ama olmuyor 1,5 yildir sürekli kötü oynuyoruz takimda isik yok yollarin ayrilmasi iki taraf icinde iyi olacak bence

Frank Gitsin diyenlere hakaret eden varsa karşısında beni bulur.Burası forum ve burada Rijkaardspor bilmemne diyee tabirler kullanılması hoş değil.Ben Rijkaard!ı seviyorum diye başkalarını aşağılayanlara benim sözüm.

rijkaardspor lafı niye hakaret algılıyosun onu anlamıyorum da

inşaata top kaçması muhabbetini yapan sensin

bundan büyük hakaret mi var

bel altı vuran sensin

ben efendiliğimden sana senin dilinle cevap vermiyorum

Sağolasın dostum.

Benim medeni şekilde yaklaşan karşıt görüşlü olsun ya da olmasın her zaman her türlü renkdaşıma saygım vardır.

Gel gör ki biz bu kötü durumu,kötü yönetimi aylar öncesinden görerek kendi düşüncelerimiz doğrultusunda bu işin böyle yürümeyeceğini söylediğimizde bir çok kişi tarafında alay edildik.

hakaret yedik ve de fenerbahçeli yakıştırılmasına maruz kaldık.

ama hiçbir zaman çıkıp kimseye afedersiniz ''lan,ulan,haddini bil'' demedik.

her zaman seviyeli,tartışmalarda olduk, şimdi Frank durumu ciddiye binince bakıyorumda bize zamanında hakaret edeneler şimdi ortalarda yok.

Frank öle bir dereceye getirilişti ki sanki tövbe haşa ilah olmuştu,halbu ki o da maaşlı bir çalışan.

Adama ne eleştiri yapabiliyoruz ne hatasını söyleyebiliyoruz forumda ne de istifasını isteyebiliyoruz.

Bu nasıl iştir anlamadım,hala görüşlerimin arkasındayım derhal istifa etmeli!!

Tabiki herkesin fikrine saygım var ama Rijkaardı savunanlara Rijkaardsporlu, Rijkaardçı vs... gibi cümlerler kullananlarda senin dert yandığın seviyedeler.

rijkaardspor lafı niye hakaret algılıyosun onu anlamıyorum da

inşaata top kaçması muhabbetini yapan sensin

bundan büyük hakaret mi var

bel altı vuran sensin

ben efendiliğimden sana senin dilinle cevap vermiyorum

Sana artık cevap vermeyeceğim senin kullandığın tabirler benim dediğimden çok daha yanlış laflardı ve seviyesizceydi.Sen kimseye Rijkaardspor,Rijkaardcı vesaire demezsen sorun olmaz.İnsan gibi eleştirinizi yapın kimse birşey demiyor. Bundan sonra sana cevap da yazmam zaten değmez.

servet

h balta

ayhan

msarp

barış

bunlardan arınsak herkes rahatlayacak...

Sarp dışındakilerle en büyük şampiyonluklarımızdan birini yaşadık.Bunların hiçbirinden yararlanamayan kişilerdedir problem.Bir hocanın inanılmaz şeyler başarması her yerde bunu tekrarlayacağını göstermez ki küme düşürdüğü takımları da biliyoruz.

Sarp dışındakilerle en büyük şampiyonluklarımızdan birini yaşadık.Bunların hiçbirinden yararlanamayan kişilerdedir problem.Bir hocanın inanılmaz şeyler başarması her yerde bunu tekrarlayacağını göstermez ki küme düşürdüğü takımları da biliyoruz.

O şampiyon olduğumuz sene ben maçları izlemiyordum. Çünkü sıkılıyordum. Dümdüz odun gibi bir takımdı. Birtek Arda vardı aralarında sıyrılan. Belkide tarihin en zevksiz Galatasaray'ıydı.

O şampiyon olduğumuz sene ben maçları izlemiyordum. Çünkü sıkılıyordum. Dümdüz odun gibi bir takımdı. Birtek Arda vardı aralarında sıyrılan. Belkide tarihin en zevksiz Galatasaray'ıydı.

Ayrıca o şampiyonluk Kalli'nin şampiyonluğudur.Adam gerekli temizliği yaptı ve daha fazlasına izin verilmedi.Yönetim tarafından altı oyuldu.Kalli de harcandı. Tek farkı Kalli'nin eli sopalı biri olması idi. Yatsınlar kalksınlar Kalli'ye dua etsinler.

B_0f453cd2c2b3cfdc24b69b5f265b39f3.jpg

Büyük ihtimalle birlikte geçireceğimiz son maçı taraftar için alın diyordur.

Bu Galatasaray çok iyi yani.Yapmayın Allah aşkına yan pas dışında ne gördünüz bu takımdan? O seneki takımda hiçbir futbolcu belli performansın altına düşmüyordu.Çok daha zayıf kadroyla büyük işler yaptılar.O zaman 2-0 geri düşsek yeneriz diyordum çünkü isteyerek ve cesurca oynuyorduk ama şimdi 3-0 başlasak yeneriz diyemiyorum.Son 20 yılın en kötü takımına sahibiz.İstatikleri falan geçiyorum izleyip göremeyen varsa garip cidden.Bu Galatasaray'ı beğenen varsa daha önceki seneleri cidden izlememiştir.

yahu fenerin golune bakin, emre sokuyor aliyor rakipten topu 2 kisiyi yikiyor yere, sonra bir bilek calimi onunu bosaltiyor, koseye atiyor.

bizim orta sahamizda bunu yapabilecek adam varmi?

hic boyle bir gol gordukmu:)

buda rijkaardin sucu degilmi:)

yahu fenerin golune bakin, emre sokuyor aliyor rakipten topu 2 kisiyi yikiyor yere, sonra bir bilek calimi onunu bosaltiyor, koseye atiyor.

Topuz-Selçuk

Elano-M.topalı nasıl eziyordu

Aldırsaydı öyle orta saha misimovic yerine 8 e gayet iyi emre gibi oyuncu alınabilirdi

Çok merak ediyoırum Rijkaard'cı,Rijkaardspor diye tanım yapanların amacı nedir? Açık açık yazsınlar.Aklınızca bize Galatasaraylı değil mi demek istiyorsunuz?Biz Rijkaard'A destek vermeyene hain mi diyoruz lan? Bu nasıl mantıktır? Kimsiniz böyle bir tabir kullanıyorsunuz?Siz kimsiniz insanların taraftarlığını sorguluyorsunuz.Haddinizi bilin arkadaş.

bu arkadaş haddini bil şarkısını söyleyip duruyor sabah akşam.tamam rijkaardın suçu yok.rijkaardı destekleyenler aydın geniş görüşlü.rijkaardın takıma zarar verdiğini düşünenler haddini aşan terbiyesizler..

adam ne demiş sen ne demişsin:coffee:

Cana,Elano,Misimovic yerlerde sürünüyorken afedersin ebemin suçu değil mi ? Bu kalitede oyuncular var ve de Rijkaard kullanmasını bilmiyor.Cana yedekte beklerken Mustafa da ısrar eden adamı kimse savunmasın.Servete kıl olunca kesmesini biliyor yerine sol bek koyuyor da Mustafanın yerine oynayacak adam mı bulamadı Rijkaard efendi.Geçiniz bunları geçiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt