Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

kina.gif

Yine futbolcular kazandı desenize. Neyse yakında bunlar Başkanda gönderirler.

Rijkaard eğer para için direktmeyip istifa edersen bu taraftarın gözündeki değerin birkaç kat artacak.Hadi Bakalım 2 taraf için de hayırlı olsun.

Rijkaard eğer para için direktmeyip istifa edersen bu taraftarın gözündeki değerin birkaç kat artacak.Hadi Bakalım 2 taraf için de hayırlı olsun.

niye yapsınki böyle birşeyi?tek bir kuruşunu bırakmasın içerde.adnan beylere müstehak.düşünsün durdursunlar bakalım.

sabriugan Sabri Ugan

Açıklanmadı ama Galatasaray toplantısında "Rijkaard'ı gönderelim" görüşünde birleşildiği haberleri geliyor...

sabriugan Sabri Ugan

Toplantıdan sızan bir başka dedikodu Adnan Sezgin'in hareket alanının daraltılacağı yolunda...

beyler cozdum baskan tukurdugu herseyi yalayip

hakan sukuru direktor olarak getirecektmis karamanda teknik direktor

vay be

gene gunu kurtaracak populist hareketler geliyor

adnan baskani biraz tanidiysan bu olay cok mantikli geldi

cok sinsice bir hareket daha

yani bir takımın içine nasıl edilir bunu 3 senedir görüyoruz.eyvallah POLAT!!!

Giden 1.5 sene mi yanayım , yoksa rijkaard gibi degerin yitirilmesine mi .. Neden böyle oldu be rijkaard , oysa ki sen bu takıma geldiginde ne büyük umutlar beslemistik . Senin ilk imza attıgın günde kazanıcagımız basarıların hayallerini kurmaya bile baslamıstık . Ama olmadı , problem nerdeydi ne sen çözebildin ne de biz . Yeri geri geldi sana da kızdım , yeri geldi bu takımın seni anlamadıgını düsündüm . Böyle git geller arasında 1.5 senemiz gecti seninle rijkaard . Yol buraya kadarmıs demek belki sen ilerde tekrar büyük basarılara baska takımlarla imza atıcaksın ... Ama ikimizde biliyoruz ki burda gecen bu 1.5 seneye ne sen ne de ben bir türlü anlam veremicez .Futbol seninde dedigin gibi basit bir oyun , ama bazen iste böyle içinden çıkılmaz bir hal alıyor . Sana hala kızmıyorum yolun acık olsun Frank Rijkaard !

Madem ki futbolcular Rijkaard'ın sonunu getirdiler yönetim de bari Ersun Yanal veya Abdullah Avcı'yı getirsin gerçek bir gençleştirme operasyonuyla bazı veteran futbolcuların sonunu getirsin..

Milli Takımda halen araştırma görevleri yürüten Ersun Yanal veya gençleri hem milli takım düzeyinde hem takımlar düzeyinde çok iyi tanıyan Abdullah Avcı gelsin bence..

Rijkaard son yıllarda yapılan en iyi hareketti ama sanırım artık yolun sonuna gelindi.. Kendisini kral zanneden futbolcular onu da bitiriyor..

ulan Adnan Sezgin, Fatih Terim'in bile gerçeğini alamıyorsun. herif gitmiş Hikmet Karaman'ı getiriyor. vay arkadaş ya.

Adnan Polat varken Kral'ın görev alamayacağı aşikar, sallıyolar.

Sevmesemde Amerika'dan da birisi geliyor yakın zamanda, Adnan Polat seve seve barışır Hakan Şükür'le. Hakan Şükür teknik direktör olarak gelmesine gerek yok, gönlünü alsınlar Tugay tarzı bir görev versinler en kötü kadromuzla şampiyon oluruz ligde.

Cevap: "Rijkaard'ın görevine son verildi"

Cidden mi diyorsunuz ? Adnan Polat ve Hakan Şükür yanyana ??

Mahserin dört atlısı Adnan Polat , Hakan Sukur , Adnan Sezgin , Hikmet Karaman ... Bide Ömer Üründül gelsin takıma kollektif oyunu anlatır ! Hey Allahım sen soktun sen cıkar Yarrabi , Neydi be günahımız . Bir bu armadan , bu formadan , bu renklerden sogutmadıgın kalmıstı BÜYÜK BASKAN ! Onuda becerdin sonunda . Aziz Yıldırım bile yapamazdı bize bu kadar kötülük . Liderle ara acılmıs gidiyor 9.haftada olmus dünya kadar puan farkı , bide fener macı ... Cıkmayan candan ümit kesilmezmis ama önümüzü göremedikten sonra her macta ne olucak paranoyasını yasadıktan sonra . Bırak git be baskan gözünü seveyim cıkar su baskanlık ceketini cek git !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt