Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Ben hala gideceğini düşünmüyorum,aptallık olabilir bu düşüncem ama düşünmüyorum.Gittiğini düşünmek bile istemiyorum.Lanet olsun böyle düzene de böyle futbol anlayışına da.Bir bok olmaz bu ülkenin futbolundan hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim.

Woodrow_wilson_signature.png

İmzamı atıp kaçıyorum.Kalın sağlıcakla.

frank_rijkaard_1244203933.jpg

yar saçların lüle lüle

rijkaard sana güle güle

Işın Çelebi: Rijkaard'ın verdiği 36 kişilik transfer listesinden bir tane bile adım alınmadı.

Işın Çelebi: Rijkaard'ın verdiği 36 kişilik transfer listesinden bir tane bile adım alınmadı.

Rijkaard, Giovanni-Ladesma-Rosicky istedi, yerine Çağlar-Serdar Özkan-Pino alındı, işte arada böyle fark var ne yaparsın. Amaaaaa unuttuk; Fatih Terim gelse hepsine iyi futbol oynatırdı yahu.

Işın Çelebiyi götürürler bu açıklamasıyla.

Rijkaard, Giovanni-Ladesma-Rosicky istedi, yerine Çağlar-Serdar Özkan-Pino alındı, işte arada böyle fark var ne yaparsın. Amaaaaa unuttuk; Fatih Terim gelse hepsine iyi futbol oynatırdı yahu.

bi de şöyle düşün, Giovanni-Ledesma-Rosicky-Elano-Neill-Baros-Kewell-İnsua , bu yabancılarla hangi hoca başarısız olurdu ?

bi de şöyle düşün, Giovanni-Ledesma-Rosicky-Elano-Neill-Baros-Kewell-İnsua , bu yabancılarla hangi hoca başarısız olurdu ?

Örnek verdim, ama sizin kafalar otomatik Rijkaard düşmanlığı yaptığı için algılayamadın. Ladesma'yı istediğini nerden bileyim ben? Örnek, ÖRNEK verdim anladın mı? Adam belkide senin hiç ismini duymadığın birini istedi, ama Sa(r)pından, Balta'sından iyiydi nerden bileceksin. Cevap yazma bana bir daha yazmayacağım birşey. Bıktım Rijkaard düşmanlarından iyice.

Örnek verdim, ama sizin kafalar otomatik Rijkaard düşmanlığı yaptığı için algılayamadın. Ladesma'yı istediğini nerden bileyim ben? Örnek, ÖRNEK verdim anladın mı? Adam belkide senin hiç ismini duymadığın birini istedi, ama Sa(r)pından, Balta'sından iyiydi nerden bileceksin. Cevap yazma bana bir daha yazmayacağım birşey. Bıktım Rijkaard düşmanlarından iyice.

Ben de Rijkaar'dı gereksiz savunanlardan bıktım, emin ol Rijkaard hiç tanınmamış adamlar istemiştir, Misimovice o kadar para verebilen yönetim de hiçbirini alamamıştır, Rijkaard anca Barcelonada başarılı olur, Rotterdamı küme düşürür , Galatasarayı süründürür.Bazı hocalar elindeki malzemeden iyi takım çıkarır, bazıları iyi kadroları çok iyi yönetir. Bize ilk cümledeki katagoriye giren bir hoca lazım, Rijkaard 10 sene de dursa bu ülkede başarılı olamaz, kavrayın artık.

Yanına Henk Ten Cate'i getirin diye defalarca dedim.

1 başkan haklı 6 teknikdirektör bi b.ktan anlamıyor.

Senin gibi adamı kaybediyoruz diyen arkadaşlar bize yaptığı en ufak katkıyı söyleyebilir mi? Bundan önce bize çok daha iyi top oynatan hocaları hanginiz savunmuştu ya da onlar için kadro kötü,oyuncular takım satıyor gibi bahaneler uydurmuştu merak ediyorum.Rijkaard'ın hala övülmesinin tek sebebi ismidir.

Senin gibi adamı kaybediyoruz diyen arkadaşlar bize yaptığı en ufak katkıyı söyleyebilir mi? Bundan önce bize çok daha iyi top oynatan hocaları hanginiz savunmuştu ya da onlar için kadro kötü,oyuncular takım satıyor gibi bahaneler uydurmuştu merak ediyorum.Rijkaard'ın hala övülmesinin tek sebebi ismidir.

Kapa gözlerini, simsiki kapa, gecinceye kadar da acma. Alismissin nasilsa sen de gözlerini kapamaya.

Hagi nin ilk doneminden once de ayni seyi dusunuyordum bugunde ayni seyi dusunuyorum: Allah askiniza getirmeyin! Buyuk futbolcu olmak baska (degil buyuk hoca) hoca olmak baska!! Hakan Sukur ve Tugay Kerimoglu da buna dahil. Yapmayin etmeyin. Fatih Hoca da olmaz, ayni hatalari tekrar tekrar yapmanin bir anlami yok. Getirilecek hoca bellidir: Ya Ersun Yanal ya da Abdullah Avci. Sacma sapan, temelsiz takintiklarin bir anlami yok Ersun Yanal ilk hedef olmali. Tabi ki eger Rijkard gonderilecekse.

Hocanin gonderilip gonderilmemesi baska bi mesele tabi, gonderilirse de ok, gonderilmezse de. Burada Rijkard in elindeki kadronun kalitesi ve bu kadroyu kullanma becerisi ile ilgili yorumlara bakiyorum da; arkadaslar bu is siyah veya beyaz degil, bazen olmayinca olmaz. anlamamiz gereken su: rijkard in oynatmak istedigi futbolu turkiye de daha bir 15 yil oynayabilecek bir takim, hatta bir futbolcu grubu yok!! onun icin yok servet in oyun zekasi yokmus yok su boyle aptalmis, sarp kazmaymis, ayhan vasatmis turunden yorumlar

temelsiz kaliyor. istedigi futbolcular alinmadi diyenlere: bizim hocanin istedigi futbolu oynayabilecek topcular real de barcelona da manchester da bayern de oynuyor. hollandanin futbol zihniyetinin sorunu da zaten bu: ancak en iyi futbolcularla oynanabilecek total bir oyun hedefliyorlar, onun icin simdiye kadar hep en iyi kadrolardan biri olmalarina ragmen kalitelerine nispeten basarili olamadilar, aksayan bir dis hep carki bozdu, hep iyi oldular ama ancak Bert Van Marwijk in tedbirli oyun anlayisi ile 2010 da final gorduler. Rijkard in eline belirlediginiz en iyi 11 futbolcuyu verin, o takima diger butun hocalardan daha iyi bir futbol oynatabilir ancak gercek dunyaya donup eldeki ile en iyiyi elde etmek konusundaki performansi en iyiyi elde edemedigi iki takimda sanirim biraz ortaya cikiyor: Biz ve Rotterdam:)

Bu yazıyı sanki ben yazmışım gibi okudum, baştan sona kadar tamamen aynı düşüncelere sahibiz, Hagiden Rijkaard'a kadar, saygılar :)

Kapa gözlerini, simsiki kapa, gecinceye kadar da acma. Alismissin nasilsa sen de gözlerini kapamaya.

Anlat kardeşim o zaman bu adam Galatasaray'a ne kattı? Ama bunu yaparken önceki başarılarını falan bir kenara koy.Sadece 1.5 senedir bu takımda hangi oyuncunun performansı normale yaklaşabildi ya da takım bu sürede kaç maçta düzgün performans sergileyebildi bunu söyleyin bana.Geçen senenin ilk 6 haftasından sonra ne yapıyor bu takım bir açıklaması olmalı.

(selamlar can. işin tabi iki boyutu var. ilki rijkaard’ın servet çetin’e gerekli dersi aldı diye takımda yer vermesi ve onun da sahada hiçbir ders almadığını, hatta ders vermeye çalıştığını göstermesi. (hoş muhtemelen rijkaard da biliyordu servet çetin’in ne yapacağını ama sanırım bizim de görmemizi istedi ve hiç sesini çıkarmadı. sanırım rijkaard karabükspor maçında kararını verdi türkiye’yle ilgili. kısaca pes etti.)

Neler döndüğünü biliyordu.Ama elinden birşey gelmiyeceğini de biliyordu.

Cok ünlü bir mimardan, bir kütüphane insaa etmesi istenmis. Mimar da cok uzun ugraslar sonucunda mükemmel bir kütüphane yapmis, her kösesini en ince ayrintisina kadar düsünmüs. Fakat o kütüphane, zamanla yerin dibine batmaya baslamis, her yil biraz daha batmis. En sonunda kütüphane, kullanilmaz raporu verilerek kapatilmis.. Kitaplarmis sorun. Mimar, kitaplarin agirligini hesap etmeyi unutmus.

"bizim durumumuz daha belli değil ancak herkes derbiyi düşünmeli. bizim sorunlarımızı bir kenara bırakıp takımın fenerbahçe ile oynayacağı maça konsatre olmamız gerekiyor."

frank rijkaard, futbolcularla yaptığı toplantıda.

"bizim durumumuz daha belli değil ancak herkes derbiyi düşünmeli. bizim sorunlarımızı bir kenara bırakıp takımın fenerbahçe ile oynayacağı maça konsatre olmamız gerekiyor."

frank rijkaard, futbolcularla yaptığı toplantıda.

Servet Çetin: Aman diyim beyler daha belli değilmiş durumu, bu hafta da 5 yiyelim garanti gider bu sefer, hadi göreyim sizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt