Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Çift forvet illa forvetlerlemi oynanır arkadaşım? O sistemdir ve bizde o sistemi uygulamak zorundayız. Yoksa biz 4-6-0'la gol filan atamayız diyim..

Wenger rezerv takımıyla çıkıp, Wigan'ın as kadrosuna 3 sallayan bir takım kurabiliyor. Keşke bizim hocamız da böyle olabilseydi.

Pendiksporda çıkıp Feneri yenebiliyor. Keşke o kadar kötü kadroyla dev bütçeli takımı yenebilen hocamız olsa..

Dimi Serhat?

O kadar transfer yaptik, yine de oynatacak adam bulamiyoruz iyimi:)

Wenger rezerv takımıyla çıkıp, Wigan'ın as kadrosuna 3 sallayan bir takım kurabiliyor. Keşke bizim hocamız da böyle olabilseydi.

Zaten Wenger yeni geldi Arsenal'e değil mi ? Allah aşkına bu kadar zor dönemde bari şöyle laflar etmeyin, herkesin siniri bozuk, size patlayabilir, biraz aradan çekilip sağlıklı ve düzgün yorumlar yapın lütfen. Wenger dediğiniz adam kaç yıldır takımın başında, ayrıca Wenger'e ver bakalım Ayhan, Mustafa Sarp, Barış (kötü demiyorum hiç birine, sisteme uygunluğunu tartışıyorum) gibi isimleri, Wigan'a neler yapabilecekler bakalım. Ama yok, Rijkaard insanüstü bir varlıkya unuttuk tabii takıma gelir gelmez "hokus pokus" diyecek, sistem oturacak, böyle sisteme uygun (!) oyuncularla hemen fark yaratmaya başlayacak. Çok çizgi film seyretmişsiniz siz... Çoook.... !

Konuya gelirsek, Allah gerçekten Rijkaard'a sabır versin. Bu kadar sakatlık, üstelik sistemin en önemli adamlarının sakatlıkları ve üstüne forvetsiz kalmak... Gerçekten zor, çok zor bir durum. Sonuna kadar arkandayız Frank !

Ya ne Wenger'inden bahsediyorsun sen ya? Wenger Wigan'a PAF kadroyla üç sallıyormuş, zamanın o çok beğendiğin Wenger'i de alt etmeyi bildi bu takım.

Wenger sen daha doğmadan o takımın başındaydı.

Barış'a salla, ona buna salla Rijkaard'a salla amacın ne senin ? Adam gibi yazacaksan yaz yazmayacaksan da buradaki yüzlerce insanın sinirini bozma defol git!

Küçük maçların büyük , büyük maçların küçük hocası Arsene Wenger.

frankcım sende bazen ( ki bize son gelen hocalar gibi :) ) sapıtıyorsun. Uğur olmuyo hocam deniyorsun ama biz verem olacağız orda. sezon başından beri ön libero diye takımın orta sahası bağırıyor. bunu görmemek zor olmamalı. ve zaten tüm yorumlarıma da bakabilirsiniz ne diye avrupada oynamicak forvet aldık aklım almıyor. hocam rotasyon yapıp durma yıprandık iyice :D

Serhat bu sefer bu lafa çok kapak takarlar :p

o wenger kaç sende kurdu o kadroyu ? sanki bu sene başlamış wenger göreve gibi konuşuyosun ama adam 10-11 senedir takımın başında. ve söylermisin kaç kez şampiyon olmuş Premier Ligde. sen 7 ayda Rijkaard'ı tefe koyuyosun ben daha iyi bilirim havalarına giriyosun. Bir yanda 10-11 senedir aynı takımın başında olan bir td diğeri 7 aydır bir takımı çalıştıran td. Wigan'a 3 sallayan diye övüyosun ama Stoke City'den 3 yediğinden bahsetmiyosun hiç.

Pc Lion'dan alıntı:

''Son transfer haberi ise sol bek kısırlığı çeken bir ülke olarak niye hiçbir kulübün girişimde bulujnmadığını anlamadığım bir isimle ilgili, Malik Fathi. Bundesliga'da gösterdiği performansla Almanya Milli Takımı'na kadar yükselen Türk pasasortlu Malik, geçtiğimiz senelerde iyi bir bonservis bedeli karşılığı Hertha Berlin'den Spartak Moskova'ya geçmişti. Moskova günleri pek istediği gibi geçmemiş olsa gerek ki Spartak Moskova onu Bundesliga kulüplerinden Mainz'a kiralanmış. Özellikle Hakan Balta'nın yanındaki boşluğu Caner'le doldurmaya çalışan Galatasaray'ın transfer listesinde yer alması gerektiğine inandığım bir isim. Carlos gitmişken oraya bir yerli alternatif Fenerbahçe için de fena olmazdı. Dediğim gibi, bek yetiştirme konusunda kısır bir ülkeyiz, ülke içindeki elle tutulabilir alternatiflerden İsmail Köybaşı, 5.5 milyon avro'ya Beşiktaş'a geçti, Ferhat Öztorun da Cale'yi yedeklemek için Trabzonspor'a. Çağlar Birinci ve biraz zorlarsak Uğur Demirkol dışında yurtiçinde yatırıma değer bek sayısı azken Malik Fathi böyle bir pazarda fark yaratırdı.''

Sol bekin yokken, orta sahanda Barıs-Topal-Ayhan gibi adamlara kalmısken, merkez santforun yokken, Gio gibi Keita Caner Arda Kewell hatta Elano'dan kalite ve mevki farkı olmayan birini almak ne kadar dogruydu.

Gio'yu solda mı oynattacaksın? Caner'le Gio arasındaki kalite farkı ile...

Gio'yu sağda mı oynatacaksın? Keita'yla Gio arasındaki kalite farkı ile...

Gio'yu forvet arkası mı oynatacaksın? Arda'yla Gio arasındaki kalite farkı ile...

Gio yerine alınacak bir orta saha gobek oyuncusu ile Barış-Ayhan arasındaki kalite farkı aynı mıdır?

Gio'nun alınmasına ben de karşı çıktım ama en büyük sıkıntımız ortasahada Elano'nun yanında oynayacak çift yönlü bir oyuncu alınması gerektiğini düşündüğüm için.

Eğer takımda birilerinin kalitesine çamur atacaksan, sıra en son Gio'ya gelmelidir. Çünkü hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan hem de forvet arkasında Arda'dan daha kaliteli bi oyuncu.

Bariz bir şekilde maç eksiği olduğu ortada ama formunu bulduğu gün, onu önerene de, getirene de, oynatana da şükredeceğiz hep birlikte.

Eğer takımda birilerinin kalitesine çamur atacaksan, sıra en son Gio'ya gelmelidir. Çünkü hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan hem de forvet arkasında Arda'dan daha kaliteli bi oyuncu.

.

Gio'nun kalitesine camur atmadım. Yanlıs anlasıldı anlasılan. Anlatmak istedigim Arda, Caner ve Keita'nın kalitesi de degildi.

of of...

# Kopya çek. Bir Barcelona değiliz elbette ancak bir kaç futbolcumuz dışında Porto kadar iyi bir takımız. "Fernando-Meireles-Belluschi üçlüsü"nü bize uyarlamakla başlayabilir işe. "Topal-XXXX-Elano üçlüsü" kesinlikle denemeye değer bir üçlüdür. XXXX yerine Mustafa Sarp-Ayhan rotasyonu olabilir.

# Olmayacak şeyler deneme. Bazı taraftarların savunduğu "Elano'yu tek ön libero oynatmak" gibi, "Giovani'yi orta 3'lüde oynatmak" gibi şeyler bunlar. Sakın.

# İnanmadığın fikirleri onaylama. Klinsmann diyor ki: "Bayern'deki en büyük hatam, yönetimle iyi geçinmekti." Adam yönetimle zıtlaşmamak adına, istediği transferleri yaptıramıyor ve kovuluyor. Orta saha istiyorsan, orta saha transfer etsinler.(İstemediğini düşünemiyorum bile)

:bayrak:

Su maddelerini ulastirsin birisi. Tabi orta saha rotasyonuna Baris da girer onu senin Baris'i UNUTMANA veriyorum. :D

hani herkesin kendine göre,dağarcığından süzülüp gelen bir altın 11 i vardır...önüne geleni silindir gibi ezen efsane milan ın FR ı hep olmuştur benimkinde...çok daha yüksek tempoda oynanan bugünün futbolunda bile muhteşem oynardı...vieira dan önce o vardı...o derece hayranıyımdır futbolculuğunun...TD olarak da ispat etmesi gereken hiçbirşey kalmamış bir futbol adamı...FR ın bildiğimiz sakin ve cool tavırlarını aşmış bir futbol entelektüeli olmasına yorarım ki hayranlığımı daha da pekiştirir...

yalnız aklımın uzak bir köşesine itelediğim bir ''acaba'' var...;''ne işim var benim bu geri futbol ülkesinde ve nelerle uğraşıyorum,kimlerle barcelona futbolu isteniyor benden?'' gibi bir hollandalı kibiri mi var o cool tavırların ardında...

yanlış anlaşılmasın,bu sezon 5. olsak dahi FR 5 sene kalsın diyenlerdenim...gelecek seneki takım ancak FR ın takımı olacaktır...ama kimsenin de sonsuz kredisi olamaz,hele futbolda... eğer ki seneye takımda hala barış-ayhan-sarp orta sahada oynar,şu anki form durumuyla uğur takımda yer bulursa o zaman sistem-ekol-gelecek adına bir kıvılcım dahi kalmaz...

bu seneyi kayıp bir yıl olarak kabullenmeye razıyım,eğer önümüzdeki yıllarda sistem-ekol takımı olabileceksek...kayıptan bahsetmemin nedeni orta sahamızın bu kadar zavallı-aciz bir halde olmasıdır.orta sahaya 1 bile değil 2 tane direkt katkı yapacak adam lazımken kimse alınmadı... FR ın takımın ve tsl in acemisi olmasına verilebilir

Mac sonu roportajinda cok sinirli konustu.3 4 defa ''We should win this game'' dedi.

Frank'ı ilk defa bu akşamki kadar sinirli gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt