Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Ah be Frank, Türkiyedesin sen suan, farkina varmadiysan biran önce var.

bu kadroyla eleniyorsak diyecek bişey bulamıyorum.sanırım rijkaardın kumarı tutmadı.elinde hamlesi kalmadı.

90. dakikada sag acikta Servet'in top surup adam gecmeye calistigini gorunce beynimde bir agri hissettim.. Meger tumormus.... :(

90. dakikada sag acikta Servet'in top surup adam gecmeye calistigini gorunce beynimde bir agri hissettim.. Meger tumormus.... :(

Demiyeyim demiyeyim diyorum da bu Servet olsun,Barış olsun,Mustafa Sarp olsun,kendilerinden nefret ettirecek duruma geldiler bende.Maçın kızgınlığı diyebilirsiniz ama bence bir birikim bu.Takımın güzel oyun oynama amacını baltalayan adamlardan bıktım artık.Ayhan da bu kategori de,kimse kusura bakmasın.Umarım gelecek yıl bu 4 isimle yolları ayırırız.

Demiyeyim demiyeyim diyorum da bu Servet olsun,Barış olsun,Mustafa Sarp olsun,kendilerinden nefret ettirecek duruma geldiler bende.Maçın kızgınlığı diyebilirsiniz ama bence bir birikim bu.Takımın güzel oyun oynama amacını baltalayan adamlardan bıktım artık.Ayhan da bu kategori de,kimse kusura bakmasın.Umarım gelecek yıl bu 4 isimle yolları ayırırız.

Oynamayan Ayhan'a niye bok atiyon :o

sene sonunda rijkaard güzel bir temizlik yapacaktir kesin :2_thumbs_up_-_anima

Servet gider.

Sarp? Rijkaard'a bagli.

Baris gider.

Ayhan? Hiç ve hiç bizde olmamaliydi.

Ayhan'a edilen laflari okuyunca tansiyonum yukseliyor, buradan simsek hiziyla ucarak gidiyom..

Ha bu arada,alt yapıdan forvet çıkartması şart,böyle gitmez.Kewell olsa anlarım da bu şekilde Arda'dan da yararlanamıyoruz.

Antalya maçı ders olmuştur diyorum başka da birşey demiyorum.

Umarım Gio yu Madrid maçında oynatmaz.

Arda yı da forvet oynatmaz yoksa işimiz zor.

İlk yarı resmen 2 kişi eksik oynadık(Arda-Gio yoktu maçta)

10 şubat 2010 galatasaray antalyaspor maçında, durum 1-1'ken, ilk yarı sonunda (ki değişikliklerini genelde 60-70 arası yapan bir teknik direktördür kendisi) gio yerine emre çolak'ı almıştır, hemen ardından emre durumu 2-1'e getirmiştir.

yine aynı maçta durum 2-2 iken, mehmet topal yerine hakan balta'yı oyuna alıp, caner erkin'i sol bekten, sol açığa kaydırmıştır. bir kaç dakika içinde galatasaray 3-2'ye yine caner'in golüyle ulaşmıştır.

son değişikliği uğur uçar yerine servet çetin'i almak olmuştur, ama kimilerinin düşündüğü gibi defans yerine defans almak şeklinde olmamıştır. servet'i ileri koyup (bildiğiniz bayağı ileri, santrafor falan) defansı 3'lemiştir. servet kalan dakikalar içinde ceza sahasını karıştırmış ama galatasaray'a turu getirememiştir.

futbolu "öne geçince yere yatın, geriye düşünce tekme atın" mantığıyla değil de, satranç oynar gibi hamlelerle oynamaya çalışan, bunu da bütün asaletiyle yapan bir adamdır. onun galatasaray'ın başında olmasından ve onu oraya getirebilenlerle gurur duyuyorum.

Alintidir(Eksi)

Rijkaard oldukca sınırlıymıs dun kameramana saldırmıs.

4-3-3 sistemini oturtacaktı sözde. Maşallah denemediği sistem kalmadı. 3'lü defans bile denedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt