Şafak Kambal
Parçalı Üye
- 25 Eylül 2009
- 4.087
- 1.383
- 1.723
Cevap: # Frank Rijkaard
yok bununda sıktılar topuğuna
O Ahmet Çakar olmasın yahu![]()
yok bununda sıktılar topuğuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O Ahmet Çakar olmasın yahu![]()
forvete serveti koydu ama olsun vardır bir bildiği..
90. dakikada sag acikta Servet'in top surup adam gecmeye calistigini gorunce beynimde bir agri hissettim.. Meger tumormus....![]()
Demiyeyim demiyeyim diyorum da bu Servet olsun,Barış olsun,Mustafa Sarp olsun,kendilerinden nefret ettirecek duruma geldiler bende.Maçın kızgınlığı diyebilirsiniz ama bence bir birikim bu.Takımın güzel oyun oynama amacını baltalayan adamlardan bıktım artık.Ayhan da bu kategori de,kimse kusura bakmasın.Umarım gelecek yıl bu 4 isimle yolları ayırırız.
Demiyeyim demiyeyim diyorum da bu Servet olsun,Barış olsun,Mustafa Sarp olsun,kendilerinden nefret ettirecek duruma geldiler bende.Maçın kızgınlığı diyebilirsiniz ama bence bir birikim bu.Takımın güzel oyun oynama amacını baltalayan adamlardan bıktım artık.Ayhan da bu kategori de,kimse kusura bakmasın.Umarım gelecek yıl bu 4 isimle yolları ayırırız.
Oynamayan Ayhan'a niye bok atiyon![]()
90. dakikada sag acikta Servet'in top surup adam gecmeye calistigini gorunce beynimde bir agri hissettim.. Meger tumormus....![]()
10 şubat 2010 galatasaray antalyaspor maçında, durum 1-1'ken, ilk yarı sonunda (ki değişikliklerini genelde 60-70 arası yapan bir teknik direktördür kendisi) gio yerine emre çolak'ı almıştır, hemen ardından emre durumu 2-1'e getirmiştir.
yine aynı maçta durum 2-2 iken, mehmet topal yerine hakan balta'yı oyuna alıp, caner erkin'i sol bekten, sol açığa kaydırmıştır. bir kaç dakika içinde galatasaray 3-2'ye yine caner'in golüyle ulaşmıştır.
son değişikliği uğur uçar yerine servet çetin'i almak olmuştur, ama kimilerinin düşündüğü gibi defans yerine defans almak şeklinde olmamıştır. servet'i ileri koyup (bildiğiniz bayağı ileri, santrafor falan) defansı 3'lemiştir. servet kalan dakikalar içinde ceza sahasını karıştırmış ama galatasaray'a turu getirememiştir.
futbolu "öne geçince yere yatın, geriye düşünce tekme atın" mantığıyla değil de, satranç oynar gibi hamlelerle oynamaya çalışan, bunu da bütün asaletiyle yapan bir adamdır. onun galatasaray'ın başında olmasından ve onu oraya getirebilenlerle gurur duyuyorum.