Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

hayatii 2puan kaybettık son oynadığımız 2 mac pek umut vermıyor ılerısı ıcın belkı..ama bugun mactan sonra rijkaard ın gözlerınde hırs ıstek sinir agresiflil ilerisi için bana umut verıyor acıkcası nolursa olsun bu takımdan bişyler yapıcam diyor.onu ıllkkez bukadar hırslı gördum ılkkez....

Rijkaardin sucu yok, oyuncular rezil oynarken. Sadece mesela E.Colak daha önce oyuna girebilirdi, ayni sey Baris icinde gecerli.

İlk kez bu maçta çok beğendim Frank ı fakat oyuncu değişikliklerinde özellikle Gio yu çok geç oyundan aldı keşke biraz daha erken yapsaydı Gio-Emre değişikliğini.

Rijkaard beni yanılttı sana özür borçluyum.

Özellikle Emre-Servet tercihi,Barış ı oynatmaman,orta sahayda daha diri olan Mehmet Topal ı oynatman çok yerinde hamlelerdi.

Fakat şu Arda yı forvet oynatmaktan vazgeç bak Emre bile son 5-6 dakikada Arda nın forvette yapamadığı işi yaptı düşün Emre bile oynar(çünkü hızlı bir oyuncu kısa mesafede) ama Arda oynamaz.Hem Arda nın performansında ciddi bir düşüş var.Bunu Rijkaard da görüyordur ve bence ileriki maçlarda Arda yı gene sol da oynatacak veya daha serbest oynatacak diye düşünüyorum.

Rijkaard genel olarak iyiydi bu kadroya rağmen.

Hocam sol bek sıkıntısı çok kötü etkiledi seçimlerini,tahminen Gio yedek başlatacaktın,Caner'i sol önde ama işte aksilikler kurtulmuyor yakamızdan,sorun değil kayıp olan 2 puan umrumda değil şampiyonluk,takımımı izlerken futbol oynadığını göreyim yeter.

barış degişikligi çok hatlıydı oyuna en son girmesi gereken adam barışdı.

barış degişikligi çok hatlıydı oyuna en son girmesi gereken adam barışdı.

O sıralar bastırıyorduk, ve Barış'ı da ne kadar beğenmessek beğenmeyelim ne kadar inatçı, baskıcı, presçi ve mücadeleci olduğunu biliyoruz. İşte o sıralar bastırıyorduk biz, ve orta saha direncini arttırmak için de Barış girdi oyuna. Mehmet yorulmuşta olabilir o sırada Rijkaard'tan iyi bilemeyiz. Bastırıyorken daha diri takıma ihtiyaç olur, o sıra da Barış girdi işte bunda birşey göremiyorum.

“Kıvırcık saçlarına

Ak düşmüş uçlarına

Cimbom taraftarına

El salla Frank Rijkaard!”

Ali Sami Yen tribünlerinde her maç söylenen bir tezahürat bu. Galatasaraylıların gözünde, Frank Rijkaard, “özel” bir isim. Hani hep söyleriz ya, “Galatasaray Türkiye’de çağlar başlatan, dönemleri açan, kapatan kulübüdür” diye.. İşte o tanımlamamıza tam anlamıyla “uyan” bir isim Rijkaard. Yıllardır O’nu zaten izliyoruz, takip ediyoruz. Futbolculuğunda, teknik direktörlüğünde… Yanında Neeskens ile birlikte Barcelona’nın yedek kulübesinde bakıp bakıp iç geçirdiğimiz isimler, bugün Galatasaray’ın yedek kulübesinde! İşte bu yüzden kıymetini biliyoruz, değerini takdir ediyoruz. Bu yüzden hiçbir şekilde “elaleme” yedirmeyeceğimiz bir Teknik Direktörümüz O…. Saçına, yaşına, başına takanlara, “Bu Rijkaard futbolu bilmiyor” diyen tipik futbol allamelerine karşı duruşunu seviyoruz ve Frank Rijkaard’ın, Galatasaray’ın tarzına uyarak “yeni bir devri” başlattığına inanıyoruz. Bu futbol filozofu ile bu futbol sanatçısı ile gurur duyuyoruz. Sizi söyleşi ile baş başa bırakmadan önce küçük bir anektodu anlatarak bitirelim. Söyleşi sonrası fotoğraf çekimleri için bir “koltuk” hazırlamıştık, siyah fonun önünde… Sete baktı ama “ben ortaya oturmayayım” dedi ve ekledi “ben kral değilim, o koltukta tek başıma olmak istemem”.. Böyle bir teknik direktöre sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. İşte o Rijkaard, ekibiyle birlikte, sezon sonunda o “koltuğa” takımı oturtacak, biliyoruz. Ama daha önemlisi başka bir konu var. Galatasaray’da başarılı olması ondan beklediğimiz bir şey. Ama her konuşmasıyla, duruşuyla, davranışlarıyla, Türk futboluna bir “yaklaşım” sunuyor her gün. Belki de gelişiyle birlikte Galatasaray’ın yeni başlattığı dönem, tam da bu dönemdir.

O sıralar bastırıyorduk, ve Barış'ı da ne kadar beğenmessek beğenmeyelim ne kadar inatçı, baskıcı, presçi ve mücadeleci olduğunu biliyoruz. İşte o sıralar bastırıyorduk biz, ve orta saha direncini arttırmak için de Barış girdi oyuna. Mehmet yorulmuşta olabilir o sırada Rijkaard'tan iyi bilemeyiz. Bastırıyorken daha diri takıma ihtiyaç olur, o sıra da Barış girdi işte bunda birşey göremiyorum.

Barış'ı hiç sevmiyorum ama bir eksiğini giderirse her takımda oynayabilir.Çalım yeteneği olmamasına rağmen çalım atmaya çalışıyor ve basit oynamayı bilmiyor.

akşam NTVSPOR'da saat 23:00de hıncalın programı var kaçırmayın :D

hıncallll :D

Hıncal demişken ne söylediğini yazayım.

''Rijkaard 'ın antrenör olmadığını daha önceden tespit etmiştik.Dünkü maçtan sonra Rijkaard 'ın art niyetli olduğunu düşünüyorum.Neden mi ? Gaziantep maçında sahanın en iyisi Elano 'yu çıkarıyorsun.Kayseri maçında ise adam dökülüyor ve 90 dakika sabrediyorsun.Sahada ne olduğundan haberi bile yok.Gözü açık uyuyor.

Bu gidişle Rijkaard , Arda 'yı bitirir.Kanatta , orta sahada , forvette oynadı.Adama sorsan hangi mevkide oynuyorsun cevap bile veremez.Böyle futbol karmaşası nerede var.

Saçmalamaya devam ediyor.Gülün ve geçiniz :D

Hatırlarsanız bir ara 4-4-2 oynadığımızdan hocamızı eleştiriyorduk.Ama düşünüyorum da adam haklı.Tek forvet oynayacak kapasitedeki tek oyuncumuz Baros.Oda sakatlandı.Jo ise yanlız kaldığından yanında Arda 'yı oynatıyordu.Aslında Elano 'yu da oynatabilir ama orta sahada güveneceği adam olmadığından öyle yapıyor.

Eminim ki sene sonunda toplu bir temizlik yapacaktır.

RİJKAARD ile yaptığım tüm eleştiriler için özür dilerim ! Mantıklı düşününce adamın haklı olduğunu görebiliyoruz.

Hıncal demişken ne söylediğini yazayım.

''Rijkaard 'ın antrenör olmadığını daha önceden tespit etmiştik.Dünkü maçtan sonra Rijkaard 'ın art niyetli olduğunu düşünüyorum.Neden mi ? Gaziantep maçında sahanın en iyisi Elano 'yu çıkarıyorsun.Kayseri maçında ise adam dökülüyor ve 90 dakika sabrediyorsun.Sahada ne olduğundan haberi bile yok.Gözü açık uyuyor.

Bu gidişle Rijkaard , Arda 'yı bitirir.Kanatta , orta sahada , forvette oynadı.Adama sorsan hangi mevkide oynuyorsun cevap bile veremez.Böyle futbol karmaşası nerede var.

Saçmalamaya devam ediyor.Gülün ve geçiniz :D

tamam hıncal en iyi sen biliyorsun, senden iyisi yok, bu dünya sana fazla. Sen en iyisi öbür tarafa göç.

yahu bu adam gerçekte necidir bilen var mı? hayatı boyunca futbol oynamış mı? td lik mi yapmış? kulüp mü yönetmiş? ne yapmış bu adam, allah için biri açıklasın bana.

tamam hıncal en iyi sen biliyorsun, senden iyisi yok, bu dünya sana fazla. Sen en iyisi öbür tarafa göç.

yahu bu adam gerçekte necidir bilen var mı? hayatı boyunca futbol oynamış mı? td lik mi yapmış? kulüp mü yönetmiş? ne yapmış bu adam, allah için biri açıklasın bana.

Bildiğim kadarı ile siyasi futbol yazarı :allaalla6vr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt