Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Ben ısıgı görmüyosam görür gibi yapamam.

Bana bişeyler vaadetmesi lazımki ben onu destekliyim kayıtsız sartsız arkasında olıyım yarın kalıcagı meçul olan adama niye yarınlarımı baglıyım? Takım yenilir puan kaybeder icerdeki eskisehir macı olsun dısardaki trabzon macı olsun dersinki posizyona girdikmi girdik amacımız olan seri hızlı ayaga pas oyununu sergiledikmi az cok sergiledik ama yenildik olsun saglık olsun denir gecilir dünkü oyunun bana acıklamasını kimse yapamaz top havada asılı kaldı be ve biliosunki fener savunmasının istedigi oyun o oyundur hicbir katkısı yok Frnin adı fr degil baska bişey olsa şimdiye kredisi bitmişti bile fukara tesellisi hadi seneye insallah:o

Aynen katılıyorum isin rijkaard değilde skibbe olsaydı coktan postalanmıştı.en azından gecen sene skibbe zamanında 10 maçta süper top oynamıştık elindeki kısıtlı kadroya rağmen.

Ben ısıgı görmüyosam görür gibi yapamam.

Bana bişeyler vaadetmesi lazımki ben onu destekliyim kayıtsız sartsız arkasında olıyım yarın kalıcagı meçul olan adama niye yarınlarımı baglıyım? Takım yenilir puan kaybeder icerdeki eskisehir macı olsun dısardaki trabzon macı olsun dersinki posizyona girdikmi girdik amacımız olan seri hızlı ayaga pas oyununu sergiledikmi az cok sergiledik ama yenildik olsun saglık olsun denir gecilir dünkü oyunun bana acıklamasını kimse yapamaz top havada asılı kaldı be ve biliosunki fener savunmasının istedigi oyun o oyundur hicbir katkısı yok Frnin adı fr degil baska bişey olsa şimdiye kredisi bitmişti bile fukara tesellisi hadi seneye insallah:o

Dünkü maçı neden ölçü alıyorsun? Dünkü maçta sen haldır haldır saldıran, rakibi boğan, 5 gol atan falan bi takım izlemeyi beklediysen tamamen kendi hatandır. Dün kaybeden yarışta ağır hasar alacaktı. İki takımda kontrollü oynamaya çalıştı. Şans her zamanki gibi Fener'deydi pozisyona girmedikleri bir maçta, saçma sapan bi oyuncunun saçma sapan bir vuruşundan golü yedik. Bu kadar basit.

Dünkü maçı neden ölçü alıyorsun? Dünkü maçta sen haldır haldır saldıran, rakibi boğan, 5 gol atan falan bi takım izlemeyi beklediysen tamamen kendi hatandır. Dün kaybeden yarışta ağır hasar alacaktı. İki takımda kontrollü oynamaya çalıştı. Şans her zamanki gibi Fener'deydi pozisyona girmedikleri bir maçta, saçma sapan bi oyuncunun saçma sapan bir vuruşundan golü yedik. Bu kadar basit.

aynı durumda maç kadıköyde olsaydı görürdün o zaman fener nasıl saldırıyordu.şu kötü fenere sürklase edemiyorsan boşuna orda oturmucan

Ne olursa olsun Rijkaard'a sonuna kadar destek veriyorum.

Yaw coskun sen benim yerime niye düşünüp niye karar veriyosunki elbette kontrollu olacak iki takım burda sıkıntı yok ama sen hocasın ve derbi bu mac samiyende üstelik baskıya alma bogma yok istek yok hırs yok adamlar elini kolunu sallaya sallaya ortasahayı gecerken ipana reklamı gibi dişlerini gösteriyor rijkaardın sut cekmessen gol olmaz diye bi söz var en azından adamlar denedi ve gol oldu biz ne yaptık cokmu posizyonumuz var keitaya santosa top gelsinde bişeyler yapsın diye bekliyoruz bumu total futbol:o

aynı durumda maç kadıköyde olsaydı görürdün o zaman fener nasıl saldırıyordu.şu kötü fenere sürklase edemiyorsan boşuna orda oturmucan

Zaten Selçuk topa vurmadı Daum vurdu o topa. Leo yerine de Rijkaard vardı kalede topu elinden kaçırdı. Hatta Mustafa'nın maç başında kaçırdığı topta içeride Rijkaard yoktu ayak uzatmadı, sonra Keita'nın volesinde kalede Rijkaard vardı golü engelledi bile bile. Sonra Giovani'nin felan kaçırdığı pozisyonda da Rijkaard kaçırdı onu Giovani değil.

Hey Allah'ım ya...

bakın renktaşlar açık net belli olan bir şey var kimse göremiyor yada görmek işine gelmiyor. bu takıma seneye barcelona dan chelsea dan liverpool dan sağlam birkaç tane transfer yapmayacaksak rijkaard da ısrar etmenin hiç ama hiç mantığı yok. adam belli ki sistem adamı. bildiği bir sistem var ve eğer o sisteme takım uyuyorsa kaliteli futbolcuları, varsa başarı geliyor öbür türlü sparta rotherdam gibi ya küme düşüyor yada zaten en kötü t.direktörün bile 4.5. yapacağı bir takımı aynen 4. yapıp küme düşmeyle eşdeğer bir başarıyla işi bu noktaya getiriyor.

Yaw coskun sen benim yerime niye düşünüp niye karar veriyosunki elbette kontrollu olacak iki takım burda sıkıntı yok ama sen hocasın ve derbi bu mac samiyende üstelik baskıya alma bogma yok istek yok hırs yok adamlar elini kolunu sallaya sallaya ortasahayı gecerken ipana reklamı gibi dişlerini gösteriyor rijkaardın sut cekmessen gol olmaz diye bi söz var en azından adamlar denedi ve gol oldu biz ne yaptık cokmu posizyonumuz var keitaya santosa top gelsinde bişeyler yapsın diye bekliyoruz bumu total futbol:o

Bahsettiğin şey ne sistem, ne taktik, ne teknik direktör sorunu. Futbolcuların ruhsuzluğundan bahsediyorsun. Evet sana sonuna kadar katılıyorum bu konuda. Sahadaki en hırslı, en istekli oyuncularımız kiralık olan Gio ve Jo idi, biraz da Keita. Ama burada FR'nin tek hatası varsa, o da Türk Futbolcusuna güvenip takımı kampa almamasıdır, ki sence, bu futbolcuları profesyonel sanması mı hata, yoksa futbolcuların yaptığı mı?

Beyler tek sorunumuz Neill kalitesinde top yapabilecek oyuncunun orta sahamızda olmadığı!

Ne farkedecek bu sefer, ortasahaya yama yapalım derken, defansı bozacaz.

defans bozulmaz servetle emre güngör hallederler stoper mevkini. bize adam gibi savaşan top kapan ve dikine oynayan önlibero lazım. bu sarp la topalla elanoyla olmuyor görüyoruz ısrar etmenin anlamı yok

bence hemen sivas maçından başlayarak neil i orta sahada ön libero olarak kullanmak lazım

Yok bu Neill'a haksızlık olur,bu sene bitti artık gelecek sene için Premier Ligden dinamo gibi bir oyuncu bekliyorum orta sahaya,ya da Fransa Liginden çünkü o tempoyu ancak oradan gelecek adamlar yapabilir,paraya kıyılması gerek,başkan hep sponsor anlaşması yapıyor,o mevkiye alınacak adam 15 milyon €'yu bile bulabilir bulmalıda!

Ahmet Çakar'ı haklı çıkardın ya Rijkaard,başka lafım yok sana.Bu takımın başında çaycı da olsa ancak bu kadar rezil olurduk.Bu kadar büyük adamsın,Emre bir hata yaptı diye neden kesersin ya.Bu mudur yani?Barça'da Rüştüyü kestin Valdes'in arkasında durdun,neden bizim gençlerin arkasında durmuyorsun

Her maç sonu aynı hikaye pozisyonları gol yapsaydık kazanırdık.verdiğin pozisyonlar ne olucak.kalecin bjk maçında yakmış,servet topal es es maçında yakmış ama kabak emre güngöre patlamış.ayhana patlamış.

Futbol tattik teknik ve disiplin oyunudur.bunların hiçbiri bizde yok 2 seneden beri.

Takım istikrarsız,iyi futbol oynamıyoruz,ortasaha diye isyan ediyoruz ama bunun böyle olacağını bilerek devre arasında takviye istememekte Rijkaard'ın suçu.Elin takımı hüseyin çimşirle şampiyonluğa oynuyorsa durup düşüneceksin total futbol diyoruz eğer oynayabileceksek sonuna kadar beklerim ama en ufak bir umut yok takımda bu oyunu oynamak için.total futbol OYNAMAK İSTEYEN bir takım her topu ileri şişirmez en ufak bir umut yok şuan için.Zor takımlara karşı kazanamıyoruz kapasitemizmi yetmiyor anlayamıyorum,oyuncular sahada ne taktik ne disiplin içerisindeler.Olmayan oyuncuların üzerinde ısrarla durmasına anlam veremiyorum dünkü maçta abuk bir sistemle başladı maça baktı olmadı sonradan tekrar eski sisteme döndük.

Tüm bu eleştirilere rağmen ben Rijkaardla yola devam diyorum hatta Adnan polatın başkanlık sürecim boyunca sözleşmesini uzatacam planını bir an önce yapmasını istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt