Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Takım iyiyse td.de iyidir.Td. değiştirmekten birşey olsaydı denizlispor şampiyon olmalıydı bu sezon.

Orhan'larla Cihan'larla çok mu iyiydi bu takım?

Çünkü kadromuz esasında cok zayıf

ve en kötüsüde bu takımın kaptanı dahil

resmen sahada eli belinde yürüyenler bu taraftar tarafından kayrılıyor

rijkaard'da şimdilik Türkiye'ye uymus görünüyor

sorun bence bu

ama seneye kendi takımını farklı kuracak bence sabretmeliyiz

Destek olacağım derken bazen takıma, oyunculara zarar veriyoruz.

Seneye aynı tablo olursa oturup birlikte eleştirirz Rijkaard'ı. Bu orta sahayla total futbol falan oynanmaz.

Frank Rijkaard'ın en büyük ve de tek hatası TÜRK futbolcuları kampa almamasıdır, çünkü maalesef biz profesyonel yaşamayı bilmiyoruz...

Arda bey bitik bu sezon...

İnşallah sene sonu Dünya Kupası nedeniyle futbolcu fiyatları şişer de 15 e falan satabiliriz, yoksa yeni hasan şaşımız hayırlı olsun

kamp nedir?florya'da basina ve taraftara kapali mi çalisiyorlar yoksa bir yere gidip (antalya) orda antrenman mi yapiyorlar?

Orhan'larla Cihan'larla çok mu iyiydi bu takım?

1 türkiye ligi şampiyonluğu birde türkiye kupası şampiyonluğu gelmiş

+ olaraktan febeyi 1 kere 5-1 bi kerede 1-0 yenme başarısını göstermişler

son 2 seneye bakarsak 0+0 elde var =0

+ olaraktan 4 maçta fenere 3 kez yenilip bir kezde berabere kalmayı başarabilmişler

artık orhanlarmı cihanlarmı iyiydi bilemem?

ama rijkaardın iyi olmadığı kesin

Rijkaardın eline chelseayı vericeksin belki o zaman oturur keyifle izlersin ben anladımki rijkaard top class takımlar dısında iş yapmaz arkadas bize lucescu tarzı adamlar lazım

Rijkaardın eline chelseayı vericeksin belki o zaman oturur keyifle izlersin ben anladımki rijkaard top class takımlar dısında iş yapmaz arkadas bize lucescu tarzı adamlar lazım

Niye top class oyunculardan bir takım kurmak yerine kazma futbolcularla dolu bi takım kurup başına Luce'yi getirelim? Yönetim bunun planlamasını yaptı, 2 senedir yapılan transferlerde bunun en güzel işareti. Kewell, Baroş, Keita, Gio, Elano, Neill... Bu adamların etrafını da Sarp, Topal, Caner yerine onlara ayak uyduracak kapasitede adamlarla donattığımızda zaten senin bahsettiğin top class takımlardan farkımız kalmayacak. Yönetim başarısızlık riskini göze almış, o kadar maliyetin altına girmiş, taraftarın yaptığına bak. Bekleyeceksiniz kardeşim bu kadar basit. Seneye yerli ve yabancı transferlerini FR yapacak yönetim değil. Mesela bir Mustafa Sarp daha alınmayacak bu klube, oyle bi hata olmayacak. FR'ye çamur atmak en kolay yol, takımın başında Luce, FT olsaydı da, Keita, Gio gibi topu ayagına her alısında heyecanlandıran oyuncular yerine 11 kazma izleyip, doldur boşalt, rakibe çarpar bizim önümüze düşer, vururuz gol olur hebele hübele futboluyla heyecanlanmak daha mı hos geliyo size?

Bekleyin arkadaş bekleyin. Türk futbolunda ilk defa bir sistem takımı oluşturuluyor. Takımınızla, klubunuzle gurur duyacağınıza yaptığınız eleştirilere bakın.

Terim gelsin Terim gelsin diyenler, UEFA'yı aldık onunla diyenler, Okan-Emre-Suat-Tugay-Bulent-Hakan Şukur-Arifli jenerasyon olmasaydı ya da Hagi gibi bir dünya yıldızına sahip olmasaydık FT napabilirdi onu da düşünün? 2.Terim dönemi ne çabuk unutuldu? Bu yaz Dünya Kupası'nda Milli Takımımızın olmamasının nedeni ne çabuk unutuldu?

Niye top class oyunculardan bir takım kurmak yerine kazma futbolcularla dolu bi takım kurup başına Luce'yi getirelim? Yönetim bunun planlamasını yaptı, 2 senedir yapılan transferlerde bunun en güzel işareti. Kewell, Baroş, Keita, Gio, Elano, Neill... Bu adamların etrafını da Sarp, Topal, Caner yerine onlara ayak uyduracak kapasitede adamlarla donattığımızda zaten senin bahsettiğin top class takımlardan farkımız kalmayacak. Yönetim başarısızlık riskini göze almış, o kadar maliyetin altına girmiş, taraftarın yaptığına bak. Bekleyeceksiniz kardeşim bu kadar basit. Seneye yerli ve yabancı transferlerini FR yapacak yönetim değil. Mesela bir Mustafa Sarp daha alınmayacak bu klube, oyle bi hata olmayacak. FR'ye çamur atmak en kolay yol, takımın başında Luce, FT olsaydı da, Keita, Gio gibi topu ayagına her alısında heyecanlandıran oyuncular yerine 11 kazma izleyip, doldur boşalt, rakibe çarpar bizim önümüze düşer, vururuz gol olur hebele hübele futboluyla heyecanlanmak daha mı hos geliyo size?

Bekleyin arkadaş bekleyin. Türk futbolunda ilk defa bir sistem takımı oluşturuluyor. Takımınızla, klubunuzle gurur duyacağınıza yaptığınız eleştirilere bakın.

Terim gelsin Terim gelsin diyenler, UEFA'yı aldık onunla diyenler, Okan-Emre-Suat-Tugay-Bulent-Hakan Şukur-Arifli jenerasyon olmasaydı ya da Hagi gibi bir dünya yıldızına sahip olmasaydık FT napabilirdi onu da düşünün? 2.Terim dönemi ne çabuk unutuldu? Bu yaz Dünya Kupası'nda Milli Takımımızın olmamasının nedeni ne çabuk unutuldu?

İyi demişssin güzel demişssinde inan yazını suraya kadar okudum.

takımın başında Luce, FT olsaydı da, Keita, Gio gibi topu ayagına her alısında heyecanlandıran oyuncular yerine 11 kazma izleyip, doldur boşalt, rakibe çarpar bizim önümüze düşer, vururuz gol olur hebele hübele futboluyla heyecanlanmak daha mı hos geliyo size?

Cunku bu sezon oynadıgımız futbolun ta kendisi bu kagıt üstünde yıldızlar toplulugu bir takım cimler üzerinde tırt kagıt üstünde muthiş bi hoca saha kenarında tırt Kagıt üstünde total futbol Saha icinde tırt Top class takım olmak icin para lazım ekonomik güc lazım baskan ne diyo hala hazırda sıkıntı var diyo nasıl olacak bu iş?

gecen sene sözüm meclisten dısarı kıcı kırık skibbenin oynattıgı futbola bak rijkaardına bak? Lucescuyla falan kıyaslamam zaten benim icin kral olan hocalar kucuk takımları buyuk yerlere getiren ve elindeki malzemeyi en iyi kullanan hocalardır o yuzden lucescu bende rijkaardla mukayese bile edilmez

:2_thumbs_up_-_anima

Ama Rijkaard ne olursa olsun orta saha transferi yaptırmalı bu takıma. Eğer kaliteli orta saha oyuncuları gelmesse seneye de aynı filmi izleriz.

İyi demişssin güzel demişssinde inan yazını suraya kadar okudum.

takımın başında Luce, FT olsaydı da, Keita, Gio gibi topu ayagına her alısında heyecanlandıran oyuncular yerine 11 kazma izleyip, doldur boşalt, rakibe çarpar bizim önümüze düşer, vururuz gol olur hebele hübele futboluyla heyecanlanmak daha mı hos geliyo size?

Cunku bu sezon oynadıgımız futbolun ta kendisi bu kagıt üstünde yıldızlar toplulugu bir takım cimler üzerinde tırt kagıt üstünde muthiş bi hoca saha kenarında tırt Kagıt üstünde total futbol Saha icinde tırt Top class takım olmak icin para lazım ekonomik güc lazım baskan ne diyo hala hazırda sıkıntı var diyo nasıl olacak bu iş?

gecen sene sözüm meclisten dısarı kıcı kırık skibbenin oynattıgı futbola bak rijkaardına bak? Lucescuyla falan kıyaslamam zaten benim icin kral olan hocalar kucuk takımları buyuk yerlere getiren ve elindeki malzemeyi en iyi kullanan hocalardır o yuzden lucescu bende rijkaardla mukayese bile edilmez

Senin sorunun, FR, teknik direktör olduğunda Sarp, Topal, Caner, Servet gibi oyuncuların bi anda pasa dayalı oyunu benimseyebileceklerini düşünmen sanırım? Bekle güzel kardeşim bekle ve gör. Şu takıma yaz döneminde yapılacak 3 transferle neler yapabileceğimizi göremiyorsan sorun sendedir.

karaktersizdi vurdumduymazdı ama Lincoln vardı geçen sene. Skibbe'nin başarılı olduğu ilk devrede bütün önemli galibiyetlerde Lincoln'ün ya golü ya asisti var ve maçlara direk etkisi var. İkinci devre Lincoln devreden çıkınca Skibbe'nin de elinden birşey gelmedi.

Geçen sene ilk devrede Lincoln'ün yaptığı katkıyı yapan bir adamı olsa Rijkaard'ın da işi kolay olurdu merak etmeyin.

Burda Lincoln çığırtkanlığı yapmak istemedim yanlış anlaşılmasın o devirler geçti kapandı zaten.Sadece istatistik ve sonuca katkı olarak belirttim.

Ben terimin gelmesini istemem ama böyle bi yorum yapılmazki be arkadasım o gelmeseydi bu olmasaydı su yapılmasaydı gibi :o

Onları cıkartıp oynatan adam terimdir zaten Ergün Kücük hakan suat gibi oyuncular takımdan gönderilmek istenirken bunlar bana lazım kalsın diyen adam terim zaten hagi gibi egosu yüksek bir oyuncuyu yönetmek marifet ister onu basaran adam terimdir zaten

:2_thumbs_up_-_anima

Ama Rijkaard ne olursa olsun orta saha transferi yaptırmalı bu takıma. Eğer kaliteli orta saha oyuncuları gelmesse seneye de aynı filmi izleriz.

Şu takımda o kadrodan Okan-Suat-Emre-Tugay'dan herhangi ikisini koy ortasahada Elano'nun yanına, sıkıntı kalmaz.

Ben terimin gelmesini istemem ama böyle bi yorum yapılmazki be arkadasım o gelmeseydi bu olmasaydı su yapılmasaydı gibi :o

Onları cıkartıp oynatan adam terimdir zaten Ergün Kücük hakan suat gibi oyuncular takımdan gönderilmek istenirken bunlar bana lazım kalsın diyen adam terim zaten hagi gibi egosu yüksek bir oyuncuyu yönetmek marifet ister onu basaran adam terimdir zaten

Madem bir sezonda FR'yi eleştirebiliyosun, FT'nin de sadece ilk dönemini hatırlama. Niye ikinci Terim döneminde Sefilleri oynadık? Kaç tane transfer yapıldı o dönemde?

Ya da madem FR'yi eleştirecen, Luce'yi överken neden BJK'deki 2.sezonunda olanları göz ardı ediyorsun?

beyler shaktarın kadrosu bizden cok mu iyi adamlar o bütçeyle ueafayı aldılar.kadroyu kuran hoca ve yönetimdir.bunun da hesabını verecekler.sene başından beri hocamız olmasa bundan daha nekadar kötü olurduk.yada hiç transfer yapmasaydık

Senin sorunun, FR, teknik direktör olduğunda Sarp, Topal, Caner, Servet gibi oyuncuların bi anda pasa dayalı oyunu benimseyebileceklerini düşünmen sanırım? Bekle güzel kardeşim bekle ve gör. Şu takıma yaz döneminde yapılacak 3 transferle neler yapabileceğimizi göremiyorsan sorun sendedir.

Ben ısıgı görmüyosam görür gibi yapamam.

Bana bişeyler vaadetmesi lazımki ben onu destekliyim kayıtsız sartsız arkasında olıyım yarın kalıcagı meçul olan adama niye yarınlarımı baglıyım? Takım yenilir puan kaybeder icerdeki eskisehir macı olsun dısardaki trabzon macı olsun dersinki posizyona girdikmi girdik amacımız olan seri hızlı ayaga pas oyununu sergiledikmi az cok sergiledik ama yenildik olsun saglık olsun denir gecilir dünkü oyunun bana acıklamasını kimse yapamaz top havada asılı kaldı be ve biliosunki fener savunmasının istedigi oyun o oyundur hicbir katkısı yok Frnin adı fr degil baska bişey olsa şimdiye kredisi bitmişti bile fukara tesellisi hadi seneye insallah:o

beyler shaktarın kadrosu bizden cok mu iyi adamlar o bütçeyle ueafayı aldılar.kadroyu kuran hoca ve yönetimdir.bunun da hesabını verecekler.sene başından beri hocamız olmasa bundan daha nekadar kötü olurduk.yada hiç transfer yapmasaydık

Luce kaç sezondur ordA? FR'yi gönderelim derdine düşmüş herkes. Yerine daha iyi kim gelecek Alex Ferguson'mu, Arsen Wenger'mi? FR ne bilsin, onun sisteminde Topal, Sarp, Ayhan, Barış'ın dördünü toplasan bi ortasaha etmeyeceğini? Adam Türkiye'yi bilmez, Galatasaray'ı bilmez. 4 tane ortasaha oyuncusu var bunlar idare eder diyip transer yaptırdı. Bunun aksini iddia edebilecek olan var mı? Yaz dönemi kendisi yapacak transferleri. Ondan sonra konuşuruz FR iyi mi kötü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt