Niye top class oyunculardan bir takım kurmak yerine kazma futbolcularla dolu bi takım kurup başına Luce'yi getirelim? Yönetim bunun planlamasını yaptı, 2 senedir yapılan transferlerde bunun en güzel işareti. Kewell, Baroş, Keita, Gio, Elano, Neill... Bu adamların etrafını da Sarp, Topal, Caner yerine onlara ayak uyduracak kapasitede adamlarla donattığımızda zaten senin bahsettiğin top class takımlardan farkımız kalmayacak. Yönetim başarısızlık riskini göze almış, o kadar maliyetin altına girmiş, taraftarın yaptığına bak. Bekleyeceksiniz kardeşim bu kadar basit. Seneye yerli ve yabancı transferlerini FR yapacak yönetim değil. Mesela bir Mustafa Sarp daha alınmayacak bu klube, oyle bi hata olmayacak. FR'ye çamur atmak en kolay yol, takımın başında Luce, FT olsaydı da, Keita, Gio gibi topu ayagına her alısında heyecanlandıran oyuncular yerine 11 kazma izleyip, doldur boşalt, rakibe çarpar bizim önümüze düşer, vururuz gol olur hebele hübele futboluyla heyecanlanmak daha mı hos geliyo size?
Bekleyin arkadaş bekleyin. Türk futbolunda ilk defa bir sistem takımı oluşturuluyor. Takımınızla, klubunuzle gurur duyacağınıza yaptığınız eleştirilere bakın.
Terim gelsin Terim gelsin diyenler, UEFA'yı aldık onunla diyenler, Okan-Emre-Suat-Tugay-Bulent-Hakan Şukur-Arifli jenerasyon olmasaydı ya da Hagi gibi bir dünya yıldızına sahip olmasaydık FT napabilirdi onu da düşünün? 2.Terim dönemi ne çabuk unutuldu? Bu yaz Dünya Kupası'nda Milli Takımımızın olmamasının nedeni ne çabuk unutuldu?