Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Fatih Terimi motivasyon olayını abarttığı için sevmezdim, Rijkaard da tam tersi tam vurdumduymaz. Yahu ben tv den izlerken sıradan bir taraftar olarak çıldırıyorum, sen kenarda kendi takımını nasıl o kadar sakin izliyosun. Kenardan bi çık, bağır çağır bi şeyler yap. Arada gerekli böyle şeyler.

4-3-3'e uygun adamlar var ama oynatacak hoca yok. Takımı bozman için çabalasak, bundan kötü olamazdı. Sistem oturması falan da değil problem. Sistemde nasıl adamların oynaması gerektiğini bilmiyor bu Rijkaard. Gözlem yeteneği de yok maalesef. Oynayacağını düşündüğü adamların oynayamadığını göremiyor.

Hocayı aynı fenere gelen zeman a benzetiyorum.oda takımı içler acısı hale düşürmüştü.bize o haldeyiz şimdi.uefayı aldığımızda total futbol mu oynuyorduk sadece takım olarak oynuyorduk.

Şimdi mi görülmeye başlandı Rijkaard'ın hataları? Bugün sanırım gülebileceğim tek şey inadına Rijkaard diyenler.

hiç üzgün görünmeyen ve yenilgiyi sanki hiç kafasına takmıyormuş, olağan bir şeymiş gibi gören bir şekilde gözükmektedir.yüzünde ve tavırlarında genel olarak "napim lan oynamıo ki adamlar ben mi çıkıp oynayacağım'' ifadesi gördüm.

gerçi adam haklı servet'in, çok da sıkıntılı olmadığı bir bölgede, topu indirip yakındaki arkadaşına oynayabileceği ve hücum başlatabileceği bir pozisyonda, topa öyle bir vuruşu vardı ki, "uzaklaşsın da hangi cehenneme giderse gitsin" der gibiydi. şimdi rijkaard'ı eleştirenlere, rijkaard hoca değil diyenlere sorulacak bir soru var. senin milli futbolcun, bu ülkenin yetiştirdiği en iyi defans oyuncularından biri, bu ülkenin en başarılı iki takımında da oynamış bir futbolcu, takımı 1-0 yenik durumdayken, önündeki bir topu indirip en yakınındaki arkadaşına pas atacak kadar futbolunu geliştiremediyse, rijkaard ne yapsın? 30 yaşına gelmiş servet'e topu nasıl kontrol edeceğini, kontrol ettikten sonra kafasını kaldırıp ayak içiyle en yakınındaki arkadaşına nasıl pas vereceğini mi öğretsin?

Rijkaard sen bu takımı adam edeceksin, bu yıl gitmiş olsa da güzel günler göreceğiz seninle.. Hep destek..

Rijkaard sen bu takımı adam edeceksin, bu yıl gitmiş olsa da güzel günler göreceğiz seninle.. Hep destek..

+1905

destek konusunda lafım yok da ortasahaya 2 3 adam aldırması lazım seneye...

ayrıca yeni stadda yine avrupa ligi oynayacağız bu gidişle...

Öncelikle rijkaard eleştirilmez değildir eleştirilir

mesela bence taktik konuda tonla hatası var bu yönden eleştirebilirim

ama bir gerçeği unutmamak lazım yönetim Rijkaard'ın eline ne verdi? 3 pas yapamayan bu orta saha elemanlarını,

Oda bu elemanlarla her türlü varyasyonu denemedi mi? denedi ama sonuc hep aynı oldu elde var sıfır

O zaman Rijkaard'ın ya bu adamlara futbol ögretmesini beklyecegiz yada bitmekte olan sezon sonunu bekleyecegiz ki gerekli gördüğü yerlere transferlerini yapsın takımını kurup oynatsın

hee gelecek sezon 1 mac kötü oynasın takım işte o zaman Rijkaard'ı hep birlikte asarız.

Ciddi diyorum ne M.Topal bu sistemin ön liberosu,ne Elano'nun yanında oynayan adam bu takımın oyuncusu,orta 3'lüyü bulmadan bu sistemin gerçekleşmesi imkansız!

Dün orta saha ne kadar boştu öyle,adamlar ellerini kollarını sallayarak geliyor bu kadar geriye yaslanır mı bir orta saha ceza sahasının önünde 7 Galatasaraylı vardı çoğu pozisyonda,korkaklığa bak yazıklar olsun geriye giden ayaklara!

Ben hala inadına Rijkaard diyorum nedir problemin ?

İnadına Rijkaard demeye bende cok ıstıyorum ama dıyemıyorum avrupa dedık avrupa yok lıg dedık lıg yok inadına Rijkaard demem ıcın gereken sey Rijkaardın sempatık olması mı yapmayın allah askına arkadaslar dıyeceksınız kı Rİjkaard nabsın orta saha yok takımda sezon basında orta saha olmadıgını gormedımı rıjkard devre arası gormedımı nerde buyuk hocalık nerde takım okuma nasıl analız alex'İ kıtlemeyle olmuyor bu ısler dun gorduk ıste..Keşke hala bende ınadına Rijkaard deseydım 4-4-2 kaldırmayacak orta saha'ya 4-3-3 oynatmak hangı mantıkdır anlayamıyorum saygılarımla...

İnadına Rijkaard mecbur diyeceksiniz.:D

Her sene hatta senede 2 tane teknik adam değiştirmeyle olmuyor bu işler.

Kalecin 40 metreden üstüne gelen topu içeri alır

Defansın düzgün top çıkaramaz, aldıgı her topu şişirir

orta sahan ne pres ne üretkenlik hiçbir işe yaramaz,

forvetin eli belinde dolaşır, hiçbir halta yaramaz

aldıgın sözüm ona yıldızlar, büyük maçlarda dökülür

Renktaslar rijkaard'a sallamadan önce iyi düşünün derim

Terim'in ilk senesinde ASY'de 4-0 yenilmişitik ardından gelen istikrar ve başarı.

çekiniyor olsam yazıyı yazmam çekilir kenarda okurum ;) senin gülmen benim Rijkaard'a olan desteğimi azaltmıyor.

Ee ben azaltsın da demiyorum ki.Ben kendimce oyuncu tercihlerinde,oyun okumasında vb. hata görüyorum.Kazandığımız maçlardan sonra dahi gelip iyi yönde olmadığımızı yazdım.Bu takım en ufak bir ışık vermiyor.Şimdi ben böyle düşünüyorum diye Rijkaard'a destek vermeyen demiyorum ancak bana komik gelen körü körüne savunmak,hatasız gibi göstermek.

Kalecin 40 metreden üstüne gelen topu içeri alır

Defansın düzgün top çıkaramaz, aldıgı her topu şişirir

orta sahan ne pres ne üretkenlik hiçbir işe yaramaz,

forvetin eli belinde dolaşır, hiçbir halta yaramaz

aldıgın sözüm ona yıldızlar, büyük maçlarda dökülür

Renktaslar rijkaard'a sallamadan önce iyi düşünün derim

evet anormal giden bişeler var rijkaard ve ekibide bunları düzeltmek için ordalar yıllık 3-3.5 milyon avroları babasının hayrına almıyolar

bu bireysel hatalar ne zamandan beridir çoğaldı her şikibbe ve sayın rijkaard hocamız döneminde hat safhada

orta saha orta sahadır bi tuturulmuş gidiyor sanki bizim hep orta alanımızda essienler-fabregaslar-xaviler oynadıda ilk defa rijkaard zamanında böle kötü ulan fenerde appiah bjk de kleberson varken bizde saiodou-inamoto vardı el insaf önemli olan oynatabilmek

hiç bi büyük maçı kazanamamışız ilk defa bi sezonda fenere içerde dışarda yenilmişiz avrupada yokuz kupada yokuz ligde yokuz buyrun bol sabırlar rijkaardla

evet anormal giden bişeler var rijkaard ve ekibide bunları düzeltmek için ordalar yıllık 3-3.5 milyon avroları babasının hayrına almıyolar

bu bireysel hatalar ne zamandan beridir çoğaldı her şikibbe ve sayın rijkaard hocamız döneminde hat safhada

orta saha orta sahadır bi tuturulmuş gidiyor sanki bizim hep orta alanımızda essienler-fabregaslar-xaviler oynadıda ilk defa rijkaard zamanında böle kötü ulan fenerde appiah bjk de kleberson varken bizde saiodou-inamoto vardı el insaf önemli olan oynatabilmek

hiç bi büyük maçı kazanamamışız ilk defa bi sezonda fenere içerde dışarda yenilmişiz avrupada yokuz kupada yokuz ligde yokuz buyrun bol sabırlar rijkaardla

Çünkü kadromuz esasında cok zayıf

ve en kötüsüde bu takımın kaptanı dahil

resmen sahada eli belinde yürüyenler bu taraftar tarafından kayrılıyor

rijkaard'da şimdilik Türkiye'ye uymus görünüyor

sorun bence bu

ama seneye kendi takımını farklı kuracak bence sabretmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt