Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

Garibim Tahir ceza almis. Üslubuna dikkat etseymis keske, ne de güzel söylemis...

Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

geçen sezon çok iyi baslamistik, kotu bitirdik insallah bu kez tersi olacak

Cevap: Rijkaard ile devrime ben varım, ya siz ?

Mustafa Sarp ve gibilerle devrim yapacağına(sistemi oturtacağına) inanmak, üstüne elindeki kaliteli yerli ve yabancıları satıp bu futbolcuların(?)(M.Sarp) ısrarla üzerinde durup as futbolcun yapmakla gerçekleştirelecek bir devrime ve bu devrimin, iyileştirmenin sağlıklı olacağına inancım yok.

Ayhan-Sarp-Barış

Bu orta sahayla devrim yapan td peygamberliğini ilan eder.

:) Bursa'nin ortahasasini verelim? Ortasahasini degil, Bursa'dan istediginiz kadar oyuncu verelim Rijkaard'a. Acaba ilk 2'ye sokabilir mi takimi :) Tüketim toplumu markacidir, anladik da, bu kadar da degil yahu. Sirf adi Rijkaard diye bu kadar savunulmaz ki. 60'dan fazla maca cikmis Galatasaray'in basinda. Ben gectim devrimi filan, bana reform niteliginde 1 müdahalesini söyleyin ki, bize hayri dokunmus olsun mac icinde yada öncesi taktik anlayisinda. Biz gecen sezon ilk 6 macimizi kazandik ama iyi oynamadik. Keske de kazanmaz olaydik...

Ben yoğum.Olmaz bizle.2. yarıyı göremez bizde FR.

:) Bursa'nin ortahasasini verelim? Ortasahasini degil, Bursa'dan istediginiz kadar oyuncu verelim Rijkaard'a. Acaba ilk 2'ye sokabilir mi takimi :) Tüketim toplumu markacidir, anladik da, bu kadar da degil yahu. Sirf adi Rijkaard diye bu kadar savunulmaz ki. 60'dan fazla maca cikmis Galatasaray'in basinda. Ben gectim devrimi filan, bana reform niteliginde 1 müdahalesini söyleyin ki, bize hayri dokunmus olsun mac icinde yada öncesi taktik anlayisinda. Biz gecen sezon ilk 6 macimizi kazandik ama iyi oynamadik. Keske de kazanmaz olaydik...

Olay da bu zaten...Bir insanı,insan üstü varlık haline getirmenin anlamını kavrayamadım ben. Özellikle de 60 küsür maçta maalesef farklılığını göremediğim birinin GS kulübünden üstün tutulması artık beni rahatsız ediyor.Yönetim diyoruz,futbolcu diyoruz...Tamam hepsinde hata var da Rijkaard'da hiç mi yoktur yahu ?! Rijkaard bu takımın teknik direktörü değil mi?! Bu kadar mı bireyselci oldu insanlar ?!

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

basın toplantısında belgrada elenirsneiz tarihe geçeceksşiniz diyip tahrik eden azizin köpeğine en güzel ayarı verdi hatalarından ders alacaktır elbet.Güveniyoruz.

Bana Rijkaard'ın 2 senedir toplamda 60 küsür tane maçta

yapmış olduğu bir tane taktik hamlesini söyleyin

sonuna kadar desteklemeye devam edeceğim...

ben yokum çünkü devrim falan hikaye...rijkaard ı gs dan daha önemli kılan nedir? ya adam gibi futbolcu al ver şu adama bişiler yapsın ya da sıradan adamlarla devam et geitr lucescu tarzı bi td şampiyon yapsın seni öle kal...daha da ilerleme...

Rijkaard'ın eline verilen kadro bu ve bu yeteneksiz adamlar gönderilmiyorsa değil Rijkaard Rinus Michels dirilse bir şey olmaz.

Senelerdir üçe beşe bakıp Servetler,Sarplar takıma oynuyor.Ama gönderilmiyor.

Rijkaard hatalıdır ama teknik direktör göndermek çözüm değil beyler.İnanın onu göndermek birşey kazandırmayacak aksine çok şeyleer kaybederiz.

Rijkaard'ın eline verilen kadro bu ve bu yeteneksiz adamlar gönderilmiyorsa değil Rijkaard Rinus Michels dirilse bir şey olmaz.

Senelerdir üçe beşe bakıp Servetler,Sarplar takıma oynuyor.Ama gönderilmiyor.

Rijkaard hatalıdır ama teknik direktör göndermek çözüm değil beyler.İnanın onu göndermek birşey kazandırmayacak aksine çok şeyleer kaybederiz.

Teknik direktör degistirmeyelim, 34 mac daha ayni tabloyu mu seyredelim? Ben Adnan Polat'i taniyorsam devre arasinda Rijkaard gider.

Teknik direktör degistirmeyelim, 34 mac daha ayni tabloyu mu seyredelim? Ben Adnan Polat'i taniyorsam devre arasinda Rijkaard gider.

Aga, seni her olumsuz skor sonrası mesaj kasma başarından dolay önce takdir ediyorum. Bu yüzden seninle devrime hazırım, ya sen?

teknik direktör meselesi değiL.Ben de diyorum ki gitmesi gerken Rijkaard değil.Zihniyetin topluca değişmesi lazım.Yoksa bugün Rİjkaard gider yarın öbür gün Tugay gelir onu da harcarlar bu kısır döngü sürer gider.

Haldun Üstünel'den sonra takimda güven veren tek kisi; Rijkaard.

Soruyu soran denyo Süleyman Rodop. Tipini şey ettiğim. Sizin teknik direktörünüzü yiyorlar bu ülkede! Uyanın ahali, hala bunu yapsaydı iyi olurdu derdindesiniz!

Takımda en güvenmediğim adam Rijkaard. Vurdumduymazın teki. Adam tamamen duygusal çalışıyor. Başka bir derdi falan yok. Bu takıma acilen gerçek Galatasraylı bir teknik direktör şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt