Garip olan alıntıladığım yer.Böyle bir olay yok.Barcelona'nın başarılı olabilmesi için gerçek Barcelona'lı bir hocaya ihtiyacı yok.Inter'in başarılı olabilmesi için gerçek Inter'li Inter taraftarı olan bir hocaya ihtiyacı yok.Çok enteresan bir düşünce tarzınız var.Bu yaklaşımınız saçma geldi bana ve bunu belirttim.Teker teker cevap veriyorum şimdi.

Takımın büyüklüğünü kavrayamadığını nereden çıkardınız bunu bir çözelim önce.Ayrıca adamın gelmesinin önemli sebeplerinden biri ücret olacaktır tabi.Bizim kara kaşımıza kara gözümüze gelmeyecek.Yönetim vizyonunu anlatmış adama seninle uzun yıllar çalışacağız bir sistem takımı yaratmak istiyoruz demiş adama bunun karşılığı olarak bir ücret teklif etmiş o da gelmiş işte.Sorun nedir?Bedavaya mı çalışacaktı?O sistemi ona olmayacak adamlarla oynatmaya çalışan yönetimdir.Bunu anlayalım önce.Rijkaard mı dedi bana Mustafa Sarp'ı alın,doğru düzgün ortasaha oyuncusu transfer etmeyin saçma sapan futbolcularla ilgilenin transferleri geciktirin diye?Hiç sanmıyorum.Adam elimizdekilerden anca bu olur diye ibreti alem olsun diye oynattı bugün bu işe yaramaz oyuncuları.Keyfinden oynatmadı.Taraftarın ne düşündüğüyle uğraşsaydı zaten Rijkaard olamazdı.Bu adamın hocası Cruyff onun hocası yüzyılın teknik direktörü seçilen Michels.Senden benden öğrenecek değil işini.Tutarsız mentalite dediğin şey Realin altında sürürnen Barça'yı dünyanın zirvesine taşıdı.Senelerdir bırak kupa almayı çeyrek final zor gören İspanya'yı zirveye taşıdı.Anlat bakalım total futbol felsefesindeki anlamsızlıklar tutarsızlıklar çelişkiler nelermiş biz de öğrenelim.