Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

keitayı emre güngörü m.topalı gönder sarpı ayhanı barışı serveti tut çok gzL rijkaard ve yönetm

CEMRE ALTIDEMİR sen nerden çıktın yarabbim git uyu gece gece Rijkaard'la mı bozdun kafayı daha ilk mesajda Allah Allah yahu.

Gözünü para bürümüs yönetim varken Rijkaard ne yapsin? O paralarla kimleri aliriz kimleri demislerdir..

Frank Rijkaard'a acilen forumca bir mail ulaştırmamız lazım.

Taraftar tepkisinden korkuyorsan korkma. Bizler M. Sarp'lar yerine Cumhur'lar ile oynayıp yenilmeye razıyız, gibisinden.

2-3 senedir bu foruma üyeyim şu yorum gördüğüm en garip 3 yorum arasına rahat girer.:asd:Bakalım daha neler okuyacağız.

Neresi garip birader Rijkaardın Galatasarayla falan bir ilgisi yok. Bu takımın büyüklüğünü kavrayamamış bir adam. Aldığı astronomik ücret olmasa onunda Galatasarayda çalışacağını hiç sanmıyorum. Galatasarayın verdiği ücretide başka hiç bir takım Rijkaarda vermez. Tek bildiği başka bilmediği bir sistemi var. Ancak onuda ne hikmetse hiç olmayacak adamlarla oynatmaya çalışıyor. Gerisi hikaye. Taraftarın ne düşündüğünü falan taktığı yok. O yüzden bu senede şampiyonluk hayal. Eminim seneye kalmaz Rijkaarda da by by deriz. Adamın tutarsız annlamsız ve çelişkilerle dolu mantalitesi tüm takıma yansımış durumda.

bu adam ne biçin teknik direktör yahu. kenarda xavi, iniesta, fabregas duruken oynattığı adamlara bak. sarp, barış, ayhan. bi de o da yetmezmiş gibi barışı takımın en iyi oyuncusunu sahadan aldı. bu adam hıncal amcanın dediği gibi futboldan anlamıyor. futbolcudan hiç anlamıyor. forvette david villa ile torres varken batdalı oynatıyor. ben sana ne diyeyim frank. messi gibi bi yeteneği 17 yaşına kadar kulubeyi hapseden ve onun gelişimeine ket vuren sen değilsinde kim. 4-3-3 diye saçma sapan bir taktik geliştirip güzelim barcelonanın temellerini yıkan kim. sonra geçen sene atl. madrid deplesmanında korkak futbol oynatıp aüerro forlan gibi vasat futbolculara bizi rezil eden kim. rijkaard değil hikmet karaman olsaydı en azından beş atmıştık.barcelonanın bile yenildiği takımla biz deplesmanda berabere kaldık.bide üstelik forvetsiz.ha bide forvet alınmaması gerekir diye yönetimin kulağını çekip sonra baroşla uzun eşşek oynayıp onu sakatlıyan bir adam bu.barış varken ne diye ortaya adam alıyorsunuz gereksiz diye yargara da koparıyormuşsun.şu anda takımın önündeki tek engel sensin. ne gerek var ayağa pas yapmaya. ne gerek var topun sürekli bizde olmasına. ne gerek var defans adamaların pas atmayı bilmesine. modern futbolda bunların yerimi var. defans dediğin kalas gibi olacak.gelen topları bam gün vuracak. defanstan oyun başlatışır diye eski köye yeni adet getiriyorsun.sanki doğru düzgün bir kariyerin var. doğru düzgün bir kupan var. çok banelsin reykard. umarım bu yazımı polat olurda senden kurtulur bizim muhteşem orta sahaya layık bir türk teknik direktör gelir

Neresi garip birader Rijkaardın Galatasarayla falan bir ilgisi yok. Bu takımın büyüklüğünü kavrayamamış bir adam. Aldığı astronomik ücret olmasa onunda Galatasarayda çalışacağını hiç sanmıyorum. Galatasarayın verdiği ücretide başka hiç bir takım Rijkaarda vermez. Tek bildiği başka bilmediği bir sistemi var. Ancak onuda ne hikmetse hiç olmayacak adamlarla oynatmaya çalışıyor. Gerisi hikaye. Taraftarın ne düşündüğünü falan taktığı yok. O yüzden bu senede şampiyonluk hayal. Eminim seneye kalmaz Rijkaarda da by by deriz. Adamın tutarsız annlamsız ve çelişkilerle dolu mantalitesi tüm takıma yansımış durumda.

Garip olan alıntıladığım yer.Böyle bir olay yok.Barcelona'nın başarılı olabilmesi için gerçek Barcelona'lı bir hocaya ihtiyacı yok.Inter'in başarılı olabilmesi için gerçek Inter'li Inter taraftarı olan bir hocaya ihtiyacı yok.Çok enteresan bir düşünce tarzınız var.Bu yaklaşımınız saçma geldi bana ve bunu belirttim.Teker teker cevap veriyorum şimdi.:)Takımın büyüklüğünü kavrayamadığını nereden çıkardınız bunu bir çözelim önce.Ayrıca adamın gelmesinin önemli sebeplerinden biri ücret olacaktır tabi.Bizim kara kaşımıza kara gözümüze gelmeyecek.Yönetim vizyonunu anlatmış adama seninle uzun yıllar çalışacağız bir sistem takımı yaratmak istiyoruz demiş adama bunun karşılığı olarak bir ücret teklif etmiş o da gelmiş işte.Sorun nedir?Bedavaya mı çalışacaktı?O sistemi ona olmayacak adamlarla oynatmaya çalışan yönetimdir.Bunu anlayalım önce.Rijkaard mı dedi bana Mustafa Sarp'ı alın,doğru düzgün ortasaha oyuncusu transfer etmeyin saçma sapan futbolcularla ilgilenin transferleri geciktirin diye?Hiç sanmıyorum.Adam elimizdekilerden anca bu olur diye ibreti alem olsun diye oynattı bugün bu işe yaramaz oyuncuları.Keyfinden oynatmadı.Taraftarın ne düşündüğüyle uğraşsaydı zaten Rijkaard olamazdı.Bu adamın hocası Cruyff onun hocası yüzyılın teknik direktörü seçilen Michels.Senden benden öğrenecek değil işini.Tutarsız mentalite dediğin şey Realin altında sürürnen Barça'yı dünyanın zirvesine taşıdı.Senelerdir bırak kupa almayı çeyrek final zor gören İspanya'yı zirveye taşıdı.Anlat bakalım total futbol felsefesindeki anlamsızlıklar tutarsızlıklar çelişkiler nelermiş biz de öğrenelim.

Garip olan alıntıladığım yer.Böyle bir olay yok.Barcelona'nın başarılı olabilmesi için gerçek Barcelona'lı bir hocaya ihtiyacı yok.Inter'in başarılı olabilmesi için gerçek Inter'li Inter taraftarı olan bir hocaya ihtiyacı yok.Çok enteresan bir düşünce tarzınız var.Bu yaklaşımınız saçma geldi bana ve bunu belirttim.Teker teker cevap veriyorum şimdi.:)Takımın büyüklüğünü kavrayamadığını nereden çıkardınız bunu bir çözelim önce.Ayrıca adamın gelmesinin önemli sebeplerinden biri ücret olacaktır tabi.Bizim kara kaşımıza kara gözümüze gelmeyecek.Yönetim vizyonunu anlatmış adama seninle uzun yıllar çalışacağız bir sistem takımı yaratmak istiyoruz demiş adama bunun karşılığı olarak bir ücret teklif etmiş o da gelmiş işte.Sorun nedir?Bedavaya mı çalışacaktı?O sistemi ona olmayacak adamlarla oynatmaya çalışan yönetimdir.Bunu anlayalım önce.Rijkaard mı dedi bana Mustafa Sarp'ı alın,doğru düzgün ortasaha oyuncusu transfer etmeyin saçma sapan futbolcularla ilgilenin transferleri geciktirin diye?Hiç sanmıyorum.Adam elimizdekilerden anca bu olur diye ibreti alem olsun diye oynattı bugün bu işe yaramaz oyuncuları.Keyfinden oynatmadı.Taraftarın ne düşündüğüyle uğraşsaydı zaten Rijkaard olamazdı.Bu adamın hocası Cruyff onun hocası yüzyılın teknik direktörü seçilen Michels.Senden benden öğrenecek değil işini.Tutarsız mentalite dediğin şey Realin altında sürürnen Barça'yı dünyanın zirvesine taşıdı.Senelerdir bırak kupa almayı çeyrek final zor gören İspanya'yı zirveye taşıdı.Anlat bakalım total futbol felsefesindeki anlamsızlıklar tutarsızlıklar çelişkiler nelermiş biz de öğrenelim.

Ben total futboldaki tutarsızlıklardan veya çelişkilerden bahsetmiyorum. Rijkaard daki lerden bahsediyorum. Geçen seneden beride şartlara göre sistem ve taktik üreten teknik direktörleri tercih ettiğimi belirtiyorum. Rijkaarddan da hiç mi hiç memnun değilim. Rijkaard geçen sene 5 inci idik bu yıl üçüncü olduk o halde başarılıyız dedi. Gerçek mevkisi sağ iç olan Elanoyu oynatttığı maçların çoğunda ön libero oynattı. Sarp genelde Elanodan önde oynadı ve olmayacak duaya amin diyerek Sarp ta ısrar etti. Ardayı 7-8 hafta forvet oynatarak hem kupadan hem şampiyonluktan etti ve oyuncu tercihleri şuan maç maç hatırlayamıyorum ama genelde isabetsizdi. Rakibi analiz etmeye gerek duymadı çünkü rakibe göre sistem değil kendi sistemini oynatmakta ısrar etti. Ancak bu sistemin kadrodaki oyunculara uymadığını bir türlü anlamak istemedi.Vesaire ... yani fener maçının önemini bile hala kavrayamamış bir adamdan bazı şeyleri kavramasını beklemek ne kadar doğru bilemiyorum. Tutturmuş bir sistem gidiyor bakalım nereye kadar gidecek. Total futbolu barcelona oynayabilir. Veya herhangi bir sistemi çok rahat icra edebilir. Ancak elindeki malzeme buna uygun değilse ısrar etmenin anlamı nedir onu çözebilmiş değilim. Barcelonanın başına şuan kimi getirirsen getir hangi taktikle oynarsan oyna eminim başarılı olacaktır. Şuan guardiolayıda getirsen total futbol bu oyuncularla oynanamaz ve şampiyonluk hayalden öteye gitmez. Ancak Lucescu olsa eminim bir şekilde şampiyon yapar ve avrupa kupalarında en iyi başarıyı getirir.

yaptırdığı stadın hatrına fenerliler aziz yıldırıma birtürlü kıyamıyor hatalarını görmezden geliyor ve bu yüzdende başları dertten kurtulmuyor Türkiyenin alay konusu olmak bile onları azizin marabaları olmaktan vazgeçirmiyor.bu onların problemi.bizdeyse reykardın isminin büyüklüğüne kapılmış kimileri Galatasaraya hiçbir faydası olmadığını hergün takımı dahada geriye götürdüğünü göremiyor görmek istemiyor.hala kaleyi aykuta teslim edecek kadar galatasaraydan uzak; ne yaptığını bilmez halde saçmalayıp duruyor .reykard ilerde maalesef galatasaray a geçirttiği bomboş iki sezonla anılacak.

Hocam neden Cana ile başlamadığını Sarp'ı Barış'ı oynattığını anlamasamda seni destekleyeme devam etcem hep.

keitayı emre güngörü m.topalı gönder sarpı ayhanı barışı serveti tut çok gzL rijkaard ve yönetm

CEMRE ALTIDEMİR

* Profil bilgileri

* Forum Mesajlarını Göster

* Özel Mesaj

* Arkadaş Listen Al

CEMRE ALTIDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Yeni Üye

Jul 2010

18

1

Cevap: Rijkaard ile devrime ben varım, ya siz ?

rijkaard diye diye devrimi ertuğrul sağlam yaptı sonunda

futbolculara sallayıp durmayalım artık gözümüzü açalım

geçen seneki kadro tsl'deki her hangi bir hocanın elinde olsaydı ne yapar eder ilk 2.ye sokardı takımı.

zamana ihtiyacı var deyip duruyoruzda Ertuğrul hocada hemen hemen aynı zamanda geldi bursaya

sonuç ortada.

Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

Koca sezonda bir maç söyleyin bana vay be yaptığı taktik değişiklikle maçı bize getirdi diyelim..

Adamın getirisi 0 götürüsü 100

Bir gitse kına yakıcam yani o derece sevmiyorum.

İnşallah beni utandırır diyeceğim ama geldiğinden beri 60 maç yapmışızdır bırak total futbolu doğru düzgün futbol bile oynayamıyoruz..

Gereksiz bir yazı geçiniz. Kendini 2000'lerde sanan düşünce güruhuyla bir yere varılmaz.

Şaka gibi Fatih Terim'den bashediyorlar.

Rijkaard ile süper olur ama eline malzeme vereceksin arkadas..!!!

Koca sezonda bir maç söyleyin bana vay be yaptığı taktik değişiklikle maçı bize getirdi diyelim..

İnşallah beni utandırır diyeceğim ama geldiğinden beri 60 maç yapmışızdır bırak total futbolu doğru düzgün futbol bile oynayamıyoruz..

Haksizlik yapiyorsun..

Gecen sene Baros ve kewell sakatlanana kadar gelen gecene 4-5 sallayan takimda Rijkaard'in takimiydi. Ondan sonra sakatliklardan dolayi tum sene heba oldu zaten.

Dunku karsilasmada bu sezonun daha henuz "Ilk" resmi karsilasmasiydi. Hoca hakkinda atip tutmak icin daha erken. Kaldi ki hocanin elinde su an gecen seneye nazaran "daha gucsuz" bir hucum hatti var. Hucum hatti derken kanat oyuncularindan bahsediyorum. En azindan gecen senenin en iyilerinden olan Keita yok. Unutmayalim ki daha bu takima en az 3 tane daha adam alinacak.

İlk yarı sonunda ya da sezon sonu gidici.

Andersen'den masallar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt