- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Hakettim ama yukardaki yorumlara baksana
Yok bea.
![]()
Hakettim ama yukardaki yorumlara baksana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bea.
![]()
Hakettim ama yukardaki yorumlara baksana![]()
Valla Ahmet'im, senin yorumları okumaya fırsat kalmıyor ki diğerlerine laf yetiştirmekten. Nasılsa onlardan değilsin diye gönlüm rahat benim.![]()
Yok yahu ben yeni birşey yazmadım da demişsin ya millet şimdi Skibbeyle kıyaslayacak falan diye. Ondan bahsediyorum![]()
Çok şükür yahu, sabah sabah uykulu uykulu yordun beni. O uykulu halimle yazdıklarımı bile bu kadar net anladıysan detaya inmeyeyim ben daha.
Bir insanı belli bir konuda eleştirmek için, o konuya, o kişiden daha çok hakim olmamız gerekir. Misal, benim uzmanlık alanım ekonomi, bu konuda yetersiz bilgiyle ahkam kesen bir kişiyi eleştirmeyi hak bilirim kendime.
Rijkaard'ı futbol konusuna eleştirme yeterliliğim olmadığını düşünüyorum. Eğer adamın futbol konusunda herhangi bir işi yanlış yaptığını iddia edersem kendimi su katılmamış bir gerizekalı gibi hissederim.
Bir insanı belli bir konuda eleştirmek için, o konuya, o kişiden daha çok hakim olmamız gerekir. Misal, benim uzmanlık alanım ekonomi, bu konuda yetersiz bilgiyle ahkam kesen bir kişiyi eleştirmeyi hak bilirim kendime.
Rijkaard'ı futbol konusunda eleştirme yeterliliğim olmadığını düşünüyorum. Eğer adamın futbol konusunda herhangi bir işi yanlış yaptığını iddia edersem kendimi su katılmamış bir gerizekalı gibi hissederim.