- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum
sorunun hala t.d de olmadığını çözememişsin,hala neden bahsediyosun.
sorunun hala t.d de olmadığını çözememişsin,hala neden bahsediyosun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard ın istifa etmesi için tek neden var oda bu yönetimin bu basının bu ülkenin bu adamı haketmediği !!
O maçlarda eleştirilecek şeyi ben de eleştirdim. Skora bakarak gelip eleştirmedim kötüydü eleştirdim. BUgün 2 karambol golü yemeyip yine tek kale oynayarak Baros 'un Sarp 'ın pozisyonlarıyla 2-0 biz yensek herşey değişik olurdu burda.
O maçlarda eleştirilecek şeyi ben de eleştirdim. Skora bakarak gelip eleştirmedim kötüydü eleştirdim. BUgün 2 karambol golü yemeyip yine tek kale oynayarak Baros 'un Sarp 'ın pozisyonlarıyla 2-0 biz yensek herşey değişik olurdu burda.
Demek istediğim benimde buydu tam ifade edememiştim![]()
Normal bea kardeşim sinirden kimse ne yapacağını bilmiyo aklındakini anlatamıyo ki takım yenilmiş herşey kötü bunları geçtim gelecekten umut yok bide oturduk Helvacı yı dinliyoruz sinir üzerine sinir
Normal bea kardeşim sinirden kimse ne yapacağını bilmiyo aklındakini anlatamıyo ki takım yenilmiş herşey kötü bunları geçtim gelecekten umut yok bide oturduk Helvacı yı dinliyoruz sinir üzerine sinir
Bende olmazdı.Rijkaard bitirdi çoktan kendini kanımca.
O iki karambolün(!) yanı sıra Ergic ve Volkan Şen'in net pozisyonları gol olsaydı sende de değişmezdi sanırım.
İstifa etmez anca kovulursa gider onun için çabalıyor zaten
hocam ne tek kalesi ne karabolü
adamlar akıllı oynadı
kontrollü olarak savunma yaptılar
iki tane de kontra ataktan golü çaktılar
3 puanı alıp gittiler
tek kale oynuyoruz da hücum yaparken biraz da organize olmak gerekir
organizasyon 0 bizde
İstifa etmez anca kovulursa gider onun için çabalıyor zaten
Farzedelim Rijkaard istifa edip gitti. Lig başlamış, 2 hafta geçmiş, transfer sezonun bitmesine 10 gün kalmış, hiç kimse geçmez bu takımın başına. Muhtemelen Rijkaard' la devam ederiz, çok başarısız bir sezon geçiririz, sözleşmesi bitince de adam çeker gider. Olacak bu.