Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

sorunun hala t.d de olmadığını çözememişsin,hala neden bahsediyosun.

Gelecek olan adam Mustafa Sarp'tan Xavi, Servet'ten Pique yaratacak zaten.

Kardeşim bana şunu söyle gelecek adam bizi kurtaracak mı bu oyuncularla bu sabotajcılarla

Kurtaracak de sonuna kadar destek vereyim

Rijkaard ın istifa etmesi için tek neden var oda bu yönetimin bu basının bu ülkenin bu adamı haketmediği !!

Evet evet Abdullah Avcı gelirse, seneye hemen Şampiyonlar Liginde şampiyon olacağız, ligde arka arkaya 5 sene şampiyon olacağız. Hele Barış ve Mustafa Sarp 2011 Altın ayakkabı alacak. Sorun kesinlikle Rijkaard'da haklısın.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

O maçlarda eleştirilecek şeyi ben de eleştirdim. Skora bakarak gelip eleştirmedim kötüydü eleştirdim. BUgün 2 karambol golü yemeyip yine tek kale oynayarak Baros 'un Sarp 'ın pozisyonlarıyla 2-0 biz yensek herşey değişik olurdu burda.

Bende olmazdı.Rijkaard bitirdi çoktan kendini kanımca.

O iki karambolün(!) yanı sıra Ergic ve Volkan Şen'in net pozisyonları gol olsaydı sende de değişmezdi sanırım.

O maçlarda eleştirilecek şeyi ben de eleştirdim. Skora bakarak gelip eleştirmedim kötüydü eleştirdim. BUgün 2 karambol golü yemeyip yine tek kale oynayarak Baros 'un Sarp 'ın pozisyonlarıyla 2-0 biz yensek herşey değişik olurdu burda.

hocam ne tek kalesi ne karabolü

adamlar akıllı oynadı

kontrollü olarak savunma yaptılar

iki tane de kontra ataktan golü çaktılar

3 puanı alıp gittiler

tek kale oynuyoruz da hücum yaparken biraz da organize olmak gerekir

organizasyon 0 bizde

Demek istediğim benimde buydu tam ifade edememiştim:D

Normal bea kardeşim sinirden kimse ne yapacağını bilmiyo aklındakini anlatamıyo ki takım yenilmiş herşey kötü bunları geçtim gelecekten umut yok bide oturduk Helvacı yı dinliyoruz sinir üzerine sinir

Normal bea kardeşim sinirden kimse ne yapacağını bilmiyo aklındakini anlatamıyo ki takım yenilmiş herşey kötü bunları geçtim gelecekten umut yok bide oturduk Helvacı yı dinliyoruz sinir üzerine sinir

en azından transfer yapacağız dei biraz olsun umutlandım birden !!!

Diyo ki klubü taraftar değil biz yönetiyoruz diyo Helvacı ulan o zaman adam gibi yönet bu ne yüzsüzlüktür be.

ya yönetim gitsin ya rijkaard ikisi bir arada olmuyo

Korkak buluyorum hocayı hem de çok korkak ve bu korkaklığı onun hakkındaki düşüncelerimi giderek olumsuz yöne doğru itiyor.

İstifa etmez anca kovulursa gider onun için çabalıyor zaten

Bende olmazdı.Rijkaard bitirdi çoktan kendini kanımca.

O iki karambolün(!) yanı sıra Ergic ve Volkan Şen'in net pozisyonları gol olsaydı sende de değişmezdi sanırım.

Önde basıyorsun, baskı kurmuşsun mermi gibi süratli Volkan 'ın arkaya kaçıp pozisyona girmesine Rijkaard ne yapabilir? Bunu kesecek adam o pası verdirmeyecek ortasaha yada Volkan 'ın ayağını eline verecek Servet 'tir. Başka türlü durduramaz adamı.

hocam ne tek kalesi ne karabolü

adamlar akıllı oynadı

kontrollü olarak savunma yaptılar

iki tane de kontra ataktan golü çaktılar

3 puanı alıp gittiler

tek kale oynuyoruz da hücum yaparken biraz da organize olmak gerekir

organizasyon 0 bizde

Ortasahanda adam yoksa, beklerin ileri çıkamıyorsa o takımda organizyondan bahsetmek doğru değildir. Yine üst limitte oynadı Barış-Sarp falan.

Farzedelim Rijkaard istifa edip gitti. Lig başlamış, 2 hafta geçmiş, transfer sezonun bitmesine 10 gün kalmış, hiç kimse geçmez bu takımın başına. Muhtemelen Rijkaard' la devam ederiz, çok başarısız bir sezon geçiririz, sözleşmesi bitince de adam çeker gider. Olacak bu.

Farzedelim Rijkaard istifa edip gitti. Lig başlamış, 2 hafta geçmiş, transfer sezonun bitmesine 10 gün kalmış, hiç kimse geçmez bu takımın başına. Muhtemelen Rijkaard' la devam ederiz, çok başarısız bir sezon geçiririz, sözleşmesi bitince de adam çeker gider. Olacak bu.

peki sezon sonu gitmesi garanti olan bu adamı bi sene daha takımda tutmanın anlamı nedir

yeni td gelsin bu yıl alışma evresinin geçirsin takımı tanısın

ondan sonraki sezonu da kaybetmeyelim bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt