Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Yaşı ilerlemiş yerli futbolcu barındırmayacaksın takımda. Kötü huylu, her daim arıza çıkartabilecek tipler, hemen uzaktan belli olur, onları takımda tutmayacaksın. Bu kadar basit!

Misal, Servet. Adamın ne olduğunu yüzüne bakınca anlıyorsun zaten taktı mı takar. Defolsun gitsin artık, Rijkaard'a kafa tutuyor, beyfendiye bak!

Ayhan. Artık yaşı ilerledi, şu durumda ne işi var, nasıl bir katkısı var bu adamın. (Gerçi dünkü maçta ayakta kalan nadir adamlardandı)

Arda Turan. Son maçta birşeyler yapmaya çalıştı, lütfetti paşamız. Bu şımarıklığı neye borçlu bu çocuk? Neyi başarmış? Çok mu kupalar kazandırmış? Nedir bu havalar, ey dünün çocuğu? Altyapıdan geldin, doğuştan Galatasaraylısın diye bu tavırları yapabileceğini mi sanıyorsun? Yeni Metin Oktay deniyordu bi de. Bırakın allah aşkına!!

Hakan Balta. Bu adam gayet efendi, Galatasaraylı duruşuna layık bir çocuktu. Ancak şu son donuk görüntüleri, beni biraz kuşkulandırıyor. Çabuk doldurulabilir biri olduğu aşikar. Tehlike!

Ali Turan. Bu adamı tesislerin içerisine, bırak futbolcu olarak sokmayı, çaycı olarak bile sokmam.

Uzun lafın kısası, kadromuzda Uğur Uçar, Emre Çolak gibi sahada sadece futbolu düşünen, farklı hesaplar peşinde olmayan genç, yetenekli, Galatasaray'a yakışan yerlilerin olması gerekir.

Yabancı olarak ise, en fazla 2 adet Neill ve Kewell gibi profesyonel, kriz anlarında takımı yönetebilecek yabancılar olmalı. Saha içi ve saha dışı organizeleri iyi yönetebilmeliler. Bu sorumlulukları bizzat kendilerine vermelidir.

Öyle gaza gelip de Arda Turan'ı kaptan yapmakla falan olmuyor. Yönetim çok iyi hatalar çıkarmıştır diye umut ediyorum.

Rijkard 3-4 sene daha kalırsa Bank Asya da mücadele ederiz. Adam Ali Turan ı gözü bağlı oynatcak kadar kör.

Sence Barça'yı çalıştırmış adam Ali Turan'ın ne kadar kazma bir adam olduğunu görmemiş midir? Sen antrenmanları hergün gidip izliyorsun sanırım. Her futbolcunun durumunu görüyorsun. Ali Turan'a sabrettiğine göre, buna zorunda kalmıştır.

Yahu hadi tamam Rijkaard işi bilmiyor diyelim. Orada kapı gibi Neskeens var yahu, ey insaf Emre Turunç, insaf.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

ayrıca sağ bekte adam mı var diyenlere söylüyorum. neill bize gelmeden önce defalarca sağ bek oynadı yani o bölgede oynayabiliyor, oraya alışık. peki neden ali turanı asıl mevkisi olan stopere koyup neill'i sağda denemiyor buna diyecek yanıtınız var mı???

Rijkaard giderse, Hagi gelir. Efsanemiz Hagi, bu yükün altından kalkamaz sezon bitmeden gönderilir. Yerine Tugay geçer. Bir başka değerimiz de harcanmış olur. Yeni sezon öncesi Fatih Terim mi Lucescu mu yoksa Abdullah Avcı mı tartışmaları başlar.

Rijekaardla olmaz dedimi kızıyorlar !

mehmet batdalı niye almaz rakip 10 kişi kalmış hayla serdarı çıkarıyo canayı alıyo ! Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum sonrada diyo ki?

benim takım sakat var defans ve oyuncu istedim onlar gelse ne olacak..

Rıjekaard ile bence ipler koptu.!

yolluyacaksın

bu yüzden diyoruz bu oyuncuları adam edcek bi hoca varsa fatih terimdir diyoruz.

rijkaardın gitmesini istiyorum çünkü

bu adamın aklında sadece şu cümle vardır "nerden düştüm ben buraya"

o nedenle en geç haziran ayında ligler bitince kesin gidecek zaten sözleşmesi de bitecek

o zaman şimdi gitsin

bu senelik başarıyı boşverelim

yeni td gelsin

bir sene takımın eksiklerini görsün

genç oyuncuları falan denesin

yönetimin aklı başına gelir belki önümüzdeki yaz transer dönemi yeni tdnin istediği oyuncuları alırlar

öyle tekrar ayağa kalkabiliriz...

eğer yıl sonu yeni tdyle anlaşırsak bu sefer o adam ilk geldiği yıl takımı tanımayacak ekstra 1 sene daha kaybedicez

ayrıca sağ bekte adam mı var diyenlere söylüyorum. neill bize gelmeden önce defalarca sağ bek oynadı yani o bölgede oynayabiliyor, oraya alışık. peki neden ali turanı asıl mevkisi olan stopere koyup neill'i sağda denemiyor buna diyecek yanıtınız var mı???

neill stoperde olmasaydi bugun bu kadar uzulmezdik 3-0 falan biterdi

hem de stres olmazdik haklisin

rijkaardın gitmesini istiyorum çünkü

bu adamın aklında sadece şu cümle vardır "nerden düştüm ben buraya"

o nedenle en geç haziran ayında ligler bitince kesin gidecek zaten sözleşmesi de bitecek

o zaman şimdi gitsin

bu senelik başarıyı boşverelim

yeni td gelsin

bir sene takımın eksiklerini görsün

genç oyuncuları falan denesin

yönetimin aklı başına gelir belki önümüzdeki yaz transer dönemi yeni tdnin istediği oyuncuları alırlar

öyle tekrar ayağa kalkabiliriz...

eğer yıl sonu yeni tdyle anlaşırsak bu sefer o adam ilk geldiği yıl takımı tanımayacak ekstra 1 sene daha kaybedicez

Rijkaard takımın eksiklerini gördü de ne oldu.1 senedir söylüyorum almıyorlar dedi.Söylesen de boş bizim Adnan Sezgin'e.Futbol özürlü birini bulur getirir bedava diye.

Olacak belli, Ertugrul Mustafa Denizli degisimi gibi olucak. Sayet giderse Hagi veya Abdullah Avci'yi takimin basinda gormek isterim.

Serveti, Baltayı, Canayı, Barışı gördükce hoca ne yapsın ?

Baltayla , kazmayla , kürekle buraya kadar.Bu yaşta popescuyu getir koy defansa bu servetten bu BALTADAN daha iyi iş çıkarmazsa bende adam değilim.Aldıkları para haram olsun.

23.jpg

aceto'dan alınma bir resim. bakınız barcelona ile ikinci olduğu sene (sezon başında düşme potasına kadar gerileyip sonra 2. bitirdikleri sene-valencia'nın şampiyon olduğu sezon) defansta ne kadar çok varyasyon denemiş. puyol'u sağ beke çekmiş falan. bir kere de bizim neill'i bir sağda dene ne olacak yahu.

bu arada kadroya dikkat çekmek istiyorum. öyle ahım şahım bir barcelona kadrosu değil. şimdiki kadro tarumar eder bunu. yaş ortalaması da oldukça yüksek.

Rijekaardla olmaz dedimi kızıyorlar !

mehmet batdalı niye almaz rakip 10 kişi kalmış hayla serdarı çıkarıyo canayı alıyo ! Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum sonrada diyo ki?

benim takım sakat var defans ve oyuncu istedim onlar gelse ne olacak..

Rıjekaard ile bence ipler koptu.!

yolluyacaksın

bu yüzden diyoruz bu oyuncuları adam edcek bi hoca varsa fatih terimdir diyoruz.

mehmet batdal da sakat

Yok abi, ben Rijkaard'ı savunurdum. Bitti. Azıcık savunmam. Bu ne ya ? Son 10 yılın en berbat futbolunu oyna. Sonra kupadan elen. Ligde 2'de 0 yap. Oh ne ala memleket. :mad:

Olacaklar;

Şampiyon olamayacağız.

Avrupa'ya veda ettik.

Transfer falan da olmaz.

Getirirler Fatih Terim'i. O daha da berbat eder.

Türkiye Kupası'ndan da eleniriz.

Seneye kıyım var. Gerekirse Altyapı çıksın maça, böyle ruhsuz oynamaz!

Olacak belli, Ertugrul Mustafa Denizli degisimi gibi olucak. Sayet giderse Hagi veya Abdullah Avci'yi takimin basinda gormek isterim.

%100 katılıyorum. Hagi yemin ederim mükemmel futbol oynatıyordu. Abdullah AVCI ise tam bir sistem ve disiplin adamı.

ARtık yönetim bir karar vermek zorunda.

Rijkaard gider başarılı olur bazı taraftarlar ağzı açık bakar. M.Sarplar Barışlar 20. teknik direktörü götürür.

artık gitmesi lazım.yerine abdullah avcı-tugay ikilisi gelsin.olmayınca omuyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt