Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Hoca Sarp'ı oynatmaktan vazgeç, yoksa taraftar desteği çekecek birgün sırf bu Sarp inadından dolayı :)

Tamer kimsenin Rijkaard'a bir oyuncu yüzünden kazan kaldıracağı yok.Rijkaard gibi adamı bir daha getiremezsin.Hatta yeni başlık açayım 10 yıllık sözleşme istiyoruz diye.Ama ben Cana konusunda eleştiririm.Yanlışları olursa yine söylerim.Rijkaard'a olan hayranlığım bazı düşündüğüm doğruların önüne geçemez.Evet Rijkaard benden daha iyi futbolu biliyor ama burda benim tek düşüncem isimlerden bağımsız Galatasaray'ın başarısı.Bu doğrultu da nasıl Elano'yu destekliyorsam da güçsüz olduğu şu günlerde ısrarını anlmıyorum.bizi tekrar yanıltmazsa formda bir Aydın varken oynatacaksın.Biz de gözleriyle adam marke eden Sarp'ı izlemeyeceğiz.Cana tekrar diyorum bu takımda kontenjana takılmadan yazılacak birkaç adamdan birisi.Mücadele istiyorsunuz,ruh istiyorsunuz,kendini paralayan lider adam istiyorsunuz Cana'yı oynatmıyorsunuz.Bunu bana kabul ettiremezsin :)

Sonuna kadar Rijkaard,sonuna kadar Cana.

Her konuşmasında güzel oyun gibi konuşmalar yapıyor. Şu maçtaki son beş dakikalık rezillik; güzel oyun için büyük örnek. Futbolu katlettik, korner direğinde. Galatasaray'ın kültüründe olan, en kötü kadronun bile yaptığı bir şey vardı; hucüm futbolu oynuyorduk. Ceza sahasına girmiyoruz, gol bulmak için basit hata ya da birinin patlama yapamsı lazım.

Cana hatasından bir an önce dönmeli, girdikten sonra hem attığı paslari hem de harekeliği ile oyuna etkisi oldu.

Mustafa Sarp'ı yine yeniden 10 numara oynatmak, devrimin büyük adımları. Biri iki maç sonra böyle sürpriz goller gelmeyince halimiz ne olucak?

Merak ettiğim bir başka konu ; Baros maç içinde sakatlanır ise ne yapmayı düşünüyor? Mustafa Sarp'ı forvete mi koyacak? Altyapıda tek bir forvet bile yok mu? Planlı bir şekilde maça hazırlanıldığını düşünmüyorum.

Rijkaard arayış içinde. Serkan 'ı oynattı bugün mesela. Sakatlanıp çıkınca Ali Turan 'ı almadı Neill 'i sağa çekti. Hemen asmayın hocayı. Öyle alt yapıdan adam koy demekle olmuyor. Bu futbolcularla 1 sene oynayacak. Cana da takımda yerini bulacaktır.

"Altyapıdan futbolcu koy demek"ten daha çok, bu takımın on sekizine bir forvet al demek. Baros maç içinde bir şansızlık yaşarsa o zaman anlaşılır, geçen sezonki gibi Arda'yı forvete koy, onu forvete koy. İlla kör göze parmak misali bunun olması mı gerekiyor? Rijkaard geçen sezon bunalrı yaşadı ve hala ders çıkarmamış. Geçen sezon futbolcularla oynadı da hala büyük keşif peşinde 10 numara Mustafa Sarp olucak. Umarım bir dahaki sezon için tamamen Avrupa'dan kopmayız.

Bu adam takıntılı, frank kötü bir teknik adam her açıdan tatiksel,motivasyon ve liderlik bakımından,bunlara karşı çıkan bir çok arkadaş var aramızda

Onlara tek bir soru soracağım biri bana mantıklı cevap versin başka birşey istemem

Lorik Cana, Ayhan ve Mustafa bu takımda oynuyor iken neden oynayamıyor.

Biri bana bu açıklasın.

Bu adam takıntılı, frank kötü bir teknik adam her açıdan tatiksel,motivasyon ve liderlik bakımından,bunlara karşı çıkan bir çok arkadaş var aramızda

Onlara tek bir soru soracağım biri bana mantıklı cevap versin başka birşey istemem

Biri bana bu açıklasın.

kontenjan

Biri bana bu açıklasın.

Açıklıyorum: Yabancı kontenjanı. Cana 'nın oynası gerekir ama Pino ve Kewell 'ın da oynaması gerekir. Ayrıca lig başlayı 5 hafta oldu. Rijkaard arayış içerisinde en önemlisi bu. Oynayacak Cana ve takımın değişmezi olacak. Sadece takımı görsün Rijkaard biraz.

Maç sonu görüntülere baktım şimdi orada gördüğü herkese sarıldı, tebrik etti. Soyunma odasına girerken Serkan'ın başını okşadı, Misimovic'e sarılarak soyunma odasının yolunu tuttu. Gerçekten futbolcularla diyaloğu çok iyi Frank Rijkaard'ın :) Ama herşeye rağmen Cana'yı gene oynatmadı, gene kızdım bu konuda kendisine. Umarım diğer maçta oynatır...

Maç sonu görüntülere baktım şimdi orada gördüğü herkese sarıldı, tebrik etti. Soyunma odasına girerken Serkan'ın başını okşadı, Misimovic'e sarılarak soyunma odasının yolunu tuttu. Gerçekten futbolcularla diyaloğu çok iyi Frank Rijkaard'ın :) Ama herşeye rağmen Cana'yı gene oynatmadı, gene kızdım bu konuda kendisine. Umarım diğer maçta oynatır...

Evet benim de hoşuma gitti ama artık Cana'yı oynatmalı.

Ek bi ayrıntı daha yeri değil ama bu misimoviç tır gibi ağır maaş,ve fiziksel olarakta bir o kadar kötü umarım kendini bir an önce hazırlar,çünkü bu ligi şu anda ki temposu kaldıramaz.

Ek bi ayrıntı daha yeri değil ama bu misimoviç tır gibi ağır maaş,ve fiziksel olarakta bir o kadar kötü umarım kendini bir an önce hazırlar,çünkü bu ligi şu anda ki temposu kaldıramaz.

asmadığın adam kaldı mı? forumda misyonun bu herhalde?

Ya anlamiyorum, Pino'yu kesse Pinoyu neden kestin der herkes, Kewell'i kesse yine herkes neden Kewell'i kestin der.

Bazen çok hipokrit oluyor GSC üyeleri

asmadığın adam kaldı mı? forumda misyonun bu herhalde?

Benim misyonum gördüğümü söylemek,arkadaş ben kimseyi korumam herkes nasıl profosyonelse milyon dolarları nasıl cebe koyuyorsa herkes bu Galatasaray formsı için elinden geleni yapacak,yapmayan olursa da akıllı bir taraftar olarak eleştirilerde bulunacağım.

Siz buna asmak dersiniz ben buna mantıklı eleştiriler derim.

Haksız mıyım sahada gördüğümüz Misimoviç henüz hazır değil,bunu dile getirmem neden bu kadar seni rahatsız ediyor.

ben kimseyi Galatasaray formasından üstün görmem arkadaş,herkes elinden geleni yapmalı.

Benim misyonum gördüğümü söylemek,arkadaş ben kimseyi korumam herkes nasıl profosyonelse milyon dolarları nasıl cebe koyuyorsa herkes bu Galatasaray formsı için elinden geleni yapacak,yapmayan olursa da akıllı bir taraftar olarak eleştirilerde bulunacağım.

Siz buna asmak dersiniz ben buna mantıklı eleştiriler derim.

Haksız mıyım sahada gördüğümüz Misimoviç henüz hazır değil,bunu dile getirmem neden bu kadar seni rahatsız ediyor.

ben kimseyi Galatasaray formasından üstün görmem arkadaş,herkes elinden geleni yapmalı.

Sadece iki resmi maça çıkan adamı alakasız konuda sallıyorsun.Yemin ediyorum şu forumdaki en sinir bozucu insanlardan birisin.Uslubun kahvahane stili tam.Rijkaard hoca değil şu futbolcu değilim.Bu gazla telegole çık sen.

Rijkaard'a laf ediyorsunuzda.2 maçtır oyuncu değişiklikleriyle maç kazanıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt