Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Kewell,pino,misi,insua,neill,baros hangisini çıkarsın sen seç kewell yada pino bence.Dönüşümlü olarak oynatacak ama cana mutlaka oynamalı ilk 11,de.

Bakın beyler biraz futboldan anlıyorsanız,bu takımın sorunun kanatlarda değil orta alanda olduğunu görürsünüz.

Kanata Aydın ı da koysan Pinonun verdiği vereimi alabilrsin.

Arda takıma geri döndüğünde zaten Pino ya da Kewell dan biri yedek kalacak.

Ki Arda nın oynadığı dönemlerde bile 4 yabancıyla oynarken bile Cana yı oynatmadı Frank efendi bu orta saha dökülürken

Şimdi ki dizilişe bakar mısınız?

Pino

Kewell

Misimoviç

Bu üç adamda maksimum derece ofans oyuncuları geriye dönüp topl almazlar ve pek fazla savaşmazlar,Ayhan ve Mustafa nın yetenekleri belli bunlarda defans ile orta saha arasında sıkışan kalan oyuncular.

Bu sefer ne oluyor, ön libero kısmından bir boşluk başlıyor ve bu yaklaşık 25 metrelik alanlara kadar yayılıyor bu üç ofansif geriye dönmediği için bizim Ayhan ve Mustafa da ileriye top taşıyamdıkları için bu blokta kopmalar meydana geliyor ve pas yapamıyoruz,sistem çöküyor.

Ve buna karşın rakipler hep bu bölgeden üstümüze rahatlıkla pas yaparak geliyor.

Bizim sorunumuz kanatlarda Kewell veya Pinoyu oynatarak çözülmez bizim sorunumuz bu kopuk blok hattını güçlendirmekle çözülür.!

Oynatmazsın Pino yu koyarsın Aydın ı onun görev yerine,Ayhan ve Mustafa nın önüne koyarsın Canayı hücum ile orta saha arsında ki bağlantıyı sağlarsın,hem de rakibe hızlı pozisyonlarda bu bölgeden geçit vermezsin.

Siz şimdi çıkıp Cana kontejandan dolayı oynamıyor diyorsanız kusura bakmayın hala Galatasaray ın neden kötü oynadığını çözecek kadar futboldan anlamıyorsunuz aynı Frank efendi gibi.

bakın beyeler biraz futboldan anlıyorsanız,bu takımın sorunun kanatlarda değil orta alanda olduğunu görürsünüz.

kanata aydın ı da koysan Pinonun verdiği vereimi alabilrsin.

Arda takıma geri döndüğünde zaten Pino ya da Kewell dan biri yedek kalacak.

Ki Arda nın oynadığı dönemlerde bile 4 yabancıyla oynarken bile Cana yı oynatmadı Frank efendi bu orta saha dökülürken

şimdi ki dizilişe bakar mısınız?

pino

kewell

misimoviç

bu üç adamda maksimum derece ofans oyuncuları geriye dönüp topl almazlar ve pek fazla savaşmazlar,ayhan ve mustafanın yetenekleri belli bunlarda defans ile orta saha arasında sıkışan kalan oyuncular.

bu sefer ne oluyor ön libero kısmından bir boşluk başlıyor ve bu yaklaşık 25 metrelik alanlara kadar yayılıyor bu üç ofansif geriye dönmediği için bizim ayhan ve mustafa da ileriye top taşıyamdıkları için bu blokta kopmalar meydana geliyor ve pas yapamıyoruz,sistem çöküyor

ve buna karşın rakipler hep bu bölgeden üstümüze rahatlıkla pas yaparak geliyor.

bizi sorunumuz kanatlarda Kewell veya pinoyu oynatarak çözülmez bizim sorunumuz bu kopuk blok hattını güçlendirmekle çözülür

oynatmazsın pinoyu koyarsın aydını onun görev yerine,ayhan ve mustafa nın önüne koyarsın canayı hücum ile orta saha arsında ki bağlantıyı sağlarsın,hem de rakibe hızlı pozisyonlarda bu bölgeden geçit vermezsin.

siz şimdi çıkıp cana kontejandan dolayı oynamıyor diyorsanız kusura bakmayın hala galatasaray ın neden kötü oynadığını çözecek kadar futboldan anlamıyorsunuz aynı Frank efendi gibi.

Ayhan la Mustafa'nın önüne Cana'yı koyarak nasıl bir baskı kurmayı planlıyorsun?

Sadece iki resmi maça çıkan adamı alakasız konuda sallıyorsun.Yemin ediyorum şu forumdaki en sinir bozucu insanlardan birisin.Uslubun kahvahane stili tam.Rijkaard hoca değil şu futbolcu değilim.Bu gazla telegole çık sen.

Arkadaş ben adama sallamadım,asıl senin konuşma şeklin kahve kültüründen geliyor.

ben eleştiride bulundum, ne yani çok mu iyi diyecektim,çok mu iyi futbol oynuyor çok hızlı mı diyecektim.

gördüğümü söylüyorum adam şu an için ağır ve kendini toparlaması lazım,bu bir eleştiridir

eleştiriye neden bu kadar tahammülsüzsünüz.

ki haklıyımda haksız bir eleştiri olsa o zaman karşı çıkarsın,ama şu an için ağır adam.

eleştiri nedir önce bir onu öğren,sonra gel bana sallıyorsun de arkadaşım

üstelik yaptığım tüm yorumlarada bak ,tek bir argo ve kişisel saldırı var mı

sinir bozucusun diye hakaret etmişim mi kimseye

Burda herkes aynı düşünmek zorunda değil,düşüncelere saygı göstermeyerek ne kadar medeni olduğunu anlayabiliyoruz.

Herkes aynı düşünmek zorunda değildir.

Ama ben yine de aynı takımın taraftarı olduğum için sana arkadaşım diye hitap ediyorum arkadaşım.

Ayhan la Mustafa'nın önüne Cana'yı koyarak nasıl bir baskı kurmayı planlıyorsun?

Şu an ki oynadığımız futboldan ve kopuk oyun tarzından bir kere çok daha iyi olacağımızı garanti ediyorum.

Arda,Kewell ve Arkadan iyi beslenen sağlam bir Misimoviç ile rakibe baskıyı çok rahat kurabiliriz.

Buna oranla Ayhan, ve özellikle Mustafa arkadan itici güç olarak ofansa yardım edecek yetenekte oyuncular.

Bence bu oyun tarzı ile topa daha çok hakim olacak ve oyuna hükmedecek taraf biz oluruz diye düşünüyorum.

Frank artık sonuca oynuyo guzel futbol umrunda deyıl bunu anladım bugun son 10 dk utandım vakıt gecırırken bız bu olamayız ayakaları tıtreten bız ne hallere dustuk Ayhan m.sarp ısrarının anlayamadım servet ısrarını anlayamadım frank cok severım destekledım desteklerımde bugun benı vok sasırdı ayhan m.sarp en kotu teknık drektor gelsın keser frank neden kesmıyo bırı bana acıklasın ya

Cesur sen teknik direktör olsana ona buna hoca değil falan diyeceğine.

Cesur sen teknik direktör olsana ona buna hoca değil falan diyeceğine.

Ben sadece futboldan anlayan ve güzel futbolu skordan ya da karizma isimlerden, önce tercih eden sıradan bir Galatasaray taraftarıyım.

Futbolu konuşmak ya da eleştirmek için teknik adam olma şartının da olmadığını biliyorum.

Tamam en çok sen anlıyorsun futboldan en birinci sensin haydi bakayım.

Ben sadece futboldan anlayan ve güzel futbolu skordan ya da karizma isimlerden, önce tercih eden sıradan bir Galatasaray taraftarıyım.

Futbolu konuşmak ya da eleştirmek için teknik adam olma şartının da olmadığını biliyorum.

Sen önemsiyorsun,evet.Ama çoğu taraftarın skora bakarak hareket ettiğini bilmeyecek kadar kötü bir takipçi olmadığını düşünüyorum.Hatta Adnan Polat'ın açıklamalarından habersiz olmadığını umuyordum,öyleymişsin.Bilmem hatırlar mısın,lig bittikten 1 ay sonra ne dedi Adnan Polat:"Rijkaard da değişecek,önceliğimiz gerekli sonucu yani 3 puanı almak.".Bunun ne anlama geldiğini biliyorsun değil mi?Adnan Polat'ın önceliği neymiş demek ki?

Buca maçında ilk yarıda ayağa pas yapma rekoru kırdık herhalde. İlk defa gerçekten ayağa paslarla sürekli topçevirdik bi ara Buca'ya top bile gelmedi 40. dakikada 163 isabetli pasımız vardı Buca'nın 63'tü pas sayısı. O sahaya rağmen İnsua, Misi, Kewell falan hep böyle paslaştılar. Arada Servet, Mustafa ve Ayhan o pas akışını kesse de bence istediğimiz futbolun oturması için bir ışıktı o. Ayrıca bu pasları yaparken topun ve oyunun hakimi olmamızda, böyle oynarsak rakibin nasıl top yüzü göremediğini anladık. Bu sezon belki de ilk defa böyle bu kadar ayağa ve isabetli pas yaptık. Ben maçın o kısmını çok beğendim. Cana falan ortasahaya gelirse takım iyice toparlar. Herşeyden önce gol yemiyoruz, ortsahanın düzelmesiyle ofans gücüde kendini bulacaktır.

gün geçtikçe iyiye gitmesi beklenen bir takımı ki bu takım Türkiye nin en büyük takımıı sürekli geriye götüren eski barcelona teknik direktörü. at gözlükleriyle hala bıdı bıdı konuşanların acilen kendilerine gelmeleri gerekir zira nerde gençler nerde sistem nerde total en önemlisi nerede futbol ??? oyuncular kalitesiz demek yetmez ki bu takımla harikalar yaratılabilir düşüncesindeyim.

Buca maçında ilk yarıda ayağa pas yapma rekoru kırdık herhalde. İlk defa gerçekten ayağa paslarla sürekli topçevirdik bi ara Buca'ya top bile gelmedi 40. dakikada 163 isabetli pasımız vardı Buca'nın 63'tü pas sayısı. O sahaya rağmen İnsua, Misi, Kewell falan hep böyle paslaştılar. Arada Servet, Mustafa ve Ayhan o pas akışını kesse de bence istediğimiz futbolun oturması için bir ışıktı o. Ayrıca bu pasları yaparken topun ve oyunun hakimi olmamızda, böyle oynarsak rakibin nasıl top yüzü göremediğini anladık. Bu sezon belki de ilk defa böyle bu kadar ayağa ve isabetli pas yaptık. Ben maçın o kısmını çok beğendim. Cana falan ortasahaya gelirse takım iyice toparlar. Herşeyden önce gol yemiyoruz, ortsahanın düzelmesiyle ofans gücüde kendini bulacaktır.

Geçen sene de Kayseri maçında iyi ayağa pas yapmıştık, sanırım 500'e yakın pas yapmıştık o maç ve ne şanstır ki o maçta da zemin kötüydü :D

bucgs56337800.jpg

istifa etmezse kovularak ve yuhalanarak ayrılacak teknik direktör.

Dünyanın en şanslı teknik direktörü. Her hafta 'kalitesiz' futbolcularından biri kendisini kurtarıyor.

Seviyorum bu adamı ama farkını hissettirmeli.Yaptığı birşeylerle maçı aldırmalı.

Cana'yla yedek kulübesinde muhabbet etmek için aldırdı sanırım! Yabancı transferi yapmadan önce planlama yapmayı unuttu sanırım yabancı sınırlamasına takılacağını bilmiyor muydu Cana'nın? Mehmet Topal olsaydı bugün Mustafa'ya mahkum olmaz ve saha içinde daha düzgün yerli yabancı tasnifi olurdu. Oysa şimdi Cana oynarsa Pino oynayamaz, Pino oynarsa Kewell oynayamaz, Kewell oynarsa Elano'ya yer kalmadı diye saçmasapan çıkmazlara giriyoruz.

2 senden beri hiçbir katkısı olmayan hoca...gercek olan bu....

bir örnek vericem 2 sene önce tottenham küme düşmeye oynarken 6-7 hafta sonra antröner değişikliği ile uefa kupasına katılmıştı yada baya yukarılara tırmanmıştı yani hocanın takımda etkisi oldukça fazladır.bu takımda misimovic varsa oynayacağın tek taktik 4-5-1 dir ve cana ile oynaman gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt