Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Belediye maçında dakika 60 olmuş maç 3-0 tek sağlam santrforumuz var,artık riske girmeyip Barosu çıkarıp bu hafta oynattığı gibi Kewell ı yerine koysa Baros sakatlanmıyacaktı .Sakatlık olacağını bilmesi mümkün değil ama tedbirli davranabilirdi.Ayrıca bana Barosla Mehmet yeter gerekirse Kewell ıda santrafor oynatırım düşünceside çok doğru gelmiyor bana evet Kewel ın klas gol vuruşları var ama tek santrafor olarak rakip defansı yıpratacak güç ve çabukluk eksik ,ancak çift santrafor oynarsak faydalı olur.

Skibbe gitmeseydi diyenleri anlamıyorum o zaman da kötüydük kocaelinden 5 yedik kendi evimizde Ayrıca kendisini ispatlamamış birisiydi

Kalli döneminde de Lincoln ve Hakan Şükürün takımda küstürülmesi ile başlayan bir süreç vardı ve gene bir maç iyi bir maç kötüydük

Gerets ilk senesinde bizi şampiyon yaptı hem de ne şampiyon ama 2. senesinde orta sahaya inamoto diye biri geldi takım kötü gidişin ardından bir çözüldü pir çözüldü berbat ötesi oynadık

Bülent Korkmaz tamamen korkak bir futbol oynattı Lincoln ile ipleri kopardı Kewell sürekli yedek bekliyordu kulübede bir Ankaragücü maçı hatırlarım o sene Kayseride oynamıştık evlere şenlik Kewell 90+1 de zaman geçsin diye girmişti 1-0 ı korumak için

Gene bunların içinde şansı en fazla hakeden Gerets idi. Çünkü İnamotoyu o istememişti ama Özhan Başkanın nekesliği yüzünden transferin son günü gidip onu almıştık

Rijkaard döneminde ise Haldun Üstünelin doğruları kadar yanlışları da olan bir transfer sezonu yaşadık

Yerli transferlerden Gökhan Zanı kendi isteği ile transfer ettik

Elano Blumeri bir ton paraya ve sırf DK da oynayacak olması için bir takıma kapak attığını bile bile aldık,

Kendi takımında yedek ve İngiltere de 2. ligte oynayan Dos Santosu kiraladı

Kendi takımında ordan oraya sürülen disiplinsiz Jo Alvesi Uefada oynayamayacağını bile bile aldırdı

Peki yönetime ne demeli

Geçen sene sezon başlarken bu takıma bir tane DMC ve bir Defans oyuncusu almadan sezona başlattılar

Üstüne üstlük devre arasında elinde en çok gol atan oyuncuyu kova kalecinin yerine yabancı diye gönderdiler

Bu sene transferlerde geçen sene en iyi hamleleri olan Keitayı satarak başladılar hataya

Yerli 5 tane futbolcuyu bedava diye aldılar hepsini toplasan 1 tane düzgün , aranan kan futbolcu etmez

Ukraynanın dandirik bir takımına elendik hem de ne elenme 90 dakikaya kadar tek bir atağımız yokken

Barosun yanına bir tane yedek forvet alınmadı 6+2+2 kuralı çıkmasına rağmen

Peki gelelim Rijkaard'a

Evvela 2 senedir bu takıma alt yapıdan bir tane futbolcuyu monte etmeyi başaramadı

Elimizde forvet yokken gerekirse Sabriyi forvet yapar ama asla alt yapıdan ne bir forvet ne başka bölgeye bir hücum oyuncusu alacağına kimse inanmaz değil mi?

Oynattığı 4-3-3 sistemi ile bizi total futbol oynamaya çalıştırırken 2. senesinde hala topal futbol oynatıyor

Kendi zamanında transfer edilen yabancılardan verim oranı %20 lerde kaldı

Takımın kondüsyonu geçen sene ve bu sene sürekli yerde

Bir de taraftara gelelim

Tribünlerin sadece Adnan Sezgin istifa diye bağırdığı ama asıl partonun Adnan Polat olduğunu bilmedikleri bir grup

Tezahüratları ve marşlarıyla açık ara ligin ilk 10 takımı içinde en kötüsü

Başarı taraftarı sadece derbilerde stat full çeker

Transfer taraftarı sadece büyük oyuncular alındığında forma alır istenilen mevkii ye alındığında değil

Kimi futbolcuları hızla göklere çıkartırken kimilerini hışımla yerin dibine sokmasını bilir

Şimdi sorun Rijkaardta var , var da ona gelene daha kimler ne kadar suçlu ona bakmak lazım

Ha bu gtimesin Rijkaard demek değil bence gitmeli çünkü çok büyük bir hoca ama burda takım içi dengeler iyice bozuldu onun kendi kalitesini düşünmesini ve istifa etmesini isterdim Ancak bu takımdan Rijkaard gittiğinde taraftarın bir kez taraftarlık yapıp başkalarının da amiyane tabirle "Kellesini istemesi " lazım

Hem ruhsuz futbolculardan hem aciz yöneticilerden

Büyük Hoca RİJKARD la devam bu seneki en büyük hedef geçen seneki istikrarı korumak 3. olmak.

Değişim şart bu noktada! çözüm cesur yürek!

gerets.jpg

Skibbe'yi istemiyorduk, yollandı. Şimdi dert yanıyoruz, o zaman ne güzel hücum futbolu oynuyorduk, Uefa'da çok iyi iş çıkarmıştık vs. diye.

Frank Rijkaard gitse eminim ki önümüzdeki sezon Rijkaard'ı da arayacağız. En azında Sami Yen'de çoğu maçı kazanıyorduk, hiç gelmeyecek oyuncuları onun sayesinde takımda izledik vs. diye. Sorun teknik direktörlerden çok, başka bir yerlerde bence.

Şimdi Sami Yen'deki maçları kazanıyoruz diye sevineceksek ve Rijkaard'ın hatırlanacağı bu olay varsa Rijkaard'ın bu takıma hiç bişi vermediğinin kanıtıdır...Ayrıca hangi Sami Yen maçını kazandık onuda anlamadım Lviv, Bursa, geçen seneki Fener ,A.Madrid,OFK Belgrad...

Hadi teknik taktik boyutu geçtim,açıklamalarıda o kadar talihsiz o kadar kötü ki...Geçen sene 5'tik bu sene 3 olduk , iyi futbol istiyoruz sonuç önemli değil der ama ofk maçı sonrası maç 2 1 ken gol arıyolar kendi sahasında diye futbolcuları suçlar, dün ise ayrı bi komedi milli maç yalanını söyledi Servet için.Doğruysa zaten ayrı bi felaket.Yediği adamları zaten saymıyorum.Dün Misimoviç bütün maç hiç bişi yapmadı 60 dakika sonra bi pozisyona girdi bi şut çekti 3 dakika sonra kenarda.Cana zaten garibim ne oldu anlamadı artık ondanda hayır gelmez...Artik Rijkaard'danda hayır gelmeyeceğini birilerinin görmesi lazım

Kim gelirse gelsin bundan daha kötü olmayız ben geleyim yine aynı puanları alırız merak etmeyin.Takımı sahaya sürmekten başka ne yapar ki rijkardd.Onu da zaten 2 hafta öncesine kadar hep yanlış yapıyordu..

Bu başlık ergenlerle dolmuş vay vay.

Bide sen yaz da görelim.Her mantıklı yazana böyle cevap vereceğine neden kalmalıymış bu takıma ne kazandırmış bir söyle de bilelim..Rijkardın kovulması için 150 den fazla sebep var kalması için 1 tek sebep yok.Ama nedense başkalarıyla dalga geçen sensin nasıl oluyor bu iş..

Kadrodan bahsetmeyin komik olur ha bahsederseniz de ona da 1000 tane örnek verilir

Rijkardı övüyorsan sen hayatın boyunca hiçbir teknik adama laf etmemelisin

Milli takım için dinlendirdim. Cümlesinde çok ince bir nokta var. Birde 2 3 maç üst üste galip geldiğimiz dönemlerde de eleştiren taraftar görmek isterim bu topikte.

Herkes ogünde eleştiriyordu herkes o zamanda şansla balla kazanıyoruz diyordu

Güvenim azaldi, ama halen arkasindayiz bakalim

Topu oyuna kötü sokması sebebiyle Rijkaard’la ters düşüp dışarıda kalan Servet orada dururken, yapılan tek iş Harry Kewell’a top şişirmek.

M.demirkol

yar saçların lüle lüle rijkaard sana güle güle...total futbolmuş nereye total...skibbe bu futbolun 10 katını oynatıyordu...

yar saçların lüle lüle rijkaard sana güle güle...total futbolmuş nereye total...skibbe bu futbolun 10 katını oynatıyordu...

Kocaeli maçindan sonra Skibbe istifa diyenlerden sendin yine galiba? Tesadufe bak.

Baska TD basimiza geçtimi isler kötu gittimi geçen sezonun ilk 10 haftasini hatirlayarak 'Rijkaard bunun 10 katini oynatiyordu' dersin.

Avatarin super ama yazin olmamis gardas

Herseyi gectim ben hocayla olan fikirlerimi söyledim merak eden arastırır bulur. İyi yada kötü baska bişey yazmıcam sadece sunu sorucam bi hocanın oyuncularımın aklı baska yerdeydi demeye hakkı varmı? Sen ne iş yapıyorsun diye sormazlarmı adama?

başka hiçbir antrenöre bu kadar sabır edilmedi.....son 10 yılın en başarısızı

Defans istedim almadılar dedi. Santrafor değil. Sonra da Insua alındı zaten. A.Polat Ntvspor'da "Santrafor alalım dedik; Rijkaard Avrupa'dan elendik, Baros-Batdal var gerektiğinde forvet oynayabilen Kewell var, bu oyuncular 2 kulvar için yeterli diyerek gerek yok dedi" demişti. Fütursuzca Rijkaard'ı savunmanın anlamı yok. Bu takıma b2b ve forvet transferi yapılmamasının nedeni Rijkaard'tır.

Rijkaard gibi bir adamın B2B istemediğine inanıyor musun gerçekten ?

Cok iyi bir teknik adam. Oyuncu küstürmede üstüne yok. Sirada kim var ? Arda mi ?

Rijkaard sen daha iyi seyleri hakediyorsun, burada olman hata, cekedini al git, kendi kariyerini bitireceksin ruhsuz karaktersiz 25 sözde futbolcu toplulugu yüzünden.

Rijkaard gibi bir adamın B2B istemediğine inanıyor musun gerçekten ?

İnanıyorum herkes de inansın.Geçen sene ayhan gibi ayağa pas yapabilen oyuncuyu 18 e bile almayan adam şimdi ayhan hayranı oldu.1.5 senedir m.sarpı oynattı..Haziran bitti mi tek diyeceği şuydu kimseyi satmayın bana 1 tane taş gibi 2 yönlü oyuncu alın deseler almayacak mıydı.A.polat diyor ki misiyi rijkard istedi niye istedi ne gereği vardı 2 yönlü oyuncu isteseydi,kulübün yakın kaynaklarından herkes orta saha yerine sol beki tercih etti diyor hepsi mi yalancı

Adamın takımdan haberi yok orta sahayı destekleyen açıklamalar yapıyor

Forvet ve orta saha aldırmadı sadece bana bu 2 yere oyuncu alın dese almazlar mıydı almıyorlar mı o zaman çeker gidersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt