Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

İnanıyorum herkes de inansın.Geçen sene ayhan gibi ayağa pas yapabilen oyuncuyu 18 e bile almayan adam şimdi ayhan hayranı oldu.1.5 senedir m.sarpı oynattı..Haziran bitti mi tek diyeceği şuydu kimseyi satmayın bana 1 tane taş gibi 2 yönlü oyuncu alın deseler almayacak mıydı.A.polat diyor ki misiyi rijkard istedi niye istedi ne gereği vardı 2 yönlü oyuncu isteseydi,kulübün yakın kaynaklarından herkes orta saha yerine sol beki tercih etti diyor hepsi mi yalancı

Adamın takımdan haberi yok orta sahayı destekleyen açıklamalar yapıyor

Forvet ve orta saha aldırmadı sadece bana bu 2 yere oyuncu alın dese almazlar mıydı almıyorlar mı o zaman çeker gidersin

He zaten babam Galatasaray'ın başkanı, o dedi transfer döneminde "Elano'nun yanına 2 ayağı düzgün defansif orta saha alacağız" diye. Kafasından uydurdu bu cümleyi hatta.

Ayrıca transfer dönemini konuşmayacağım hiç. O kadar isimle görüşüldü, sona Emana-Insua-Misimovic kaldı son güne. Rijkaard'a da iki tanesini tercih et dendi yüksek ihtimal, o da sol bek sıkıntısı yüzünden Insua ve zaten istenilen, son zamanlarda da çok formda olan Misimovic'i tercih etti doğal olarak. Emana zaten onun istediği tarzda oyuncu değildi.

Şimdi son güne 3 oyuncu tercih hakkı veriliyor, sadece biri orta saha ve bu orta saha bireysel oynayan ve ofansif bir orta saha, yani aranılan adam değil. Bu durumda Rijkaard ne yapsın ?

Akıllı bir yönetim kendisinin görevine yarın son verir X birisini getirir koyar takımın başına milli maç arası vs yeni hoca heyecanı derken takıma bir soluk getirir Kadıköye bu şekilde geçeriz

Akıllı değil ama kurnaz bir yönetim bu sezonun sonunu bekler ve Rijkaardı kovunca vereceği tazminat parasını + yeni gelen teknik direktörün parasını gider hakemlere rakip takım defans oyuncularına kelcilerine vs verir( Hay allah aklıma bi takım geldi şimdi)

Hem akıllı olmayan hem kurnazlığı bilmeyenler ise Tek Rakibimiz Fenerbahçe der, Rijkaard ile yola devam der 2012 der Tünel der ışık der ... der oğlu der

Saldır Galaaatasaray Okay lets go

Özet: 9. hafta sonu kovulacak Teknik Direktördür

bknz: ( Tecrübeyle sabittir)

bence fener maçını bekleyelim o maçtada yenilirsek artık adnan polat rijkaard hepbirlikte güle güle

muhtemelen reykard aslantepe ziyaretinde yeni stadımızı son kez gördü.9.haftadan sonra takımın başında başka bir hoca olur.

bence yönetim yeni bir td araştırmalarına başlasın

bu yıl içinde yeni td bulununca rijkaard hemen gönderilsin

adım gibi eminim rijkaard kontratı bitince haziranda gitmek isteyecek

yani yazın yeni birini arayacağız bu kesin

yeni tdnin takıma alışma aşaması var

eğer yıl sonu getirirsek adam diyecekki ben takımı tanımıyorum falan

bu yıl bir şekilde atlatılmalı

şampiyonluk zor gözüküyo

ama hiç belli olmaz

yeni td.lerin her zaman ilk anda takıma etkisi olur

oyuncular ölümüne oynar gözüne girmek için

inşallah Hagi getirilir takımın başına...

Antrenman sisteminde bir sorun olmalı bence. Haftada tek maç yapıyoruz ve o 90 dakikayı da kaldıramıyoruz. Eskiden futbolcular yoğun antrenmandan ve yorgunluktan şikayet ederlerdi, şimdi ise antrenmanda terleyen oyuncumuz yok (2 senedir aynı durum). Disiplinsizlik var bu işte. Koca Galatasaray'da oynayan adamların daha çok ve özverili bir şekilde çalışması gerekirken antrenmanda yan gelip yatmaları benim zoruma gidiyor. Ne adam gibi uzaktan şut çekebiliyoruz (oyuncuların güçsüzlükleri açısından), ne de organize bir şekilde paslaşıp ataklara yön verebiliyoruz. Bu durum böyle devam ettiği sürece futbolcularımız olduğu yerde sayar.

Rijkaard girsin, Rijkaard gitsin... diyen futbol cahilleri ne dediğini bilmiyor deşarj olmak için konuşuyor. Yahu Rijkaard için gitmek kolay, alır tazminatını gider. Ertesi günü ne olacak? Bir günlük rahatlama için anti rijkaardçılar sallıyorda sallıyor. Rijkaard bazı hatalar yapmış olabilir ama günden güne mükemmele ulaşıyor. Dünyanın en büyüklerine karşı oynamış ve oynatmış bir hoca başka gelecekmi bakalım.

Umarım Adnan Polat dediğini yapar, Nisan Mayıs gibi sözleşmesini uzatır. Rijkaard gittikten sonra yerine kim gelecek. Rijkaard gitsin demek kolay. Skibbe gibi hocalar mı gelsin. Yada Kalli gibi modern futbolun uzağında kallmış yaşlı sözde kurt hocalar mı.

Bunlarla üçüncü beşinci olacağıma Rijkaardla olurum daha iyi. Rijkaard&Neeskens ikilisi kolay kolay bulunmaz.

"Rijkaard'tan daha iyisi gelmez." mantığı da yanlıştır, bence. Bu mantıklı Elano'dan da kalitelisi gelmez, Servet daha iyi bir Türk stoper bulamayız bunlarda asla ayrılmasın kulüpten.

Rijkaard'tan daha kalitelisi gelmeyebilir;ama çok daha fazla fayda,katkı sağlayacak bir isim gelebilir. Elindeki futbolcuları kullanabilen, karşı tarafı daha rahat çözebilen biri. Özellikle Misimovic gibi son yıllardaki en iyi 10 numara futbolcuyu da şu an için kullanamıyor. Eğer 10 numara mantığını istiyorsak, bu sistem ile iş yapabilen Rijkaard'tan daha faydalısı da bulanabilir.

Hocam yaklaş yaklaş sana bişey diyeceğim

.

..

...

Git lütfen

Rijkaard girsin, Rijkaard gitsin... diyen futbol cahilleri ne dediğini bilmiyor deşarj olmak için konuşuyor. Yahu Rijkaard için gitmek kolay, alır tazminatını gider. Ertesi günü ne olacak? Bir günlük rahatlama için anti rijkaardçılar sallıyorda sallıyor. Rijkaard bazı hatalar yapmış olabilir ama günden güne mükemmele ulaşıyor. Dünyanın en büyüklerine karşı oynamış ve oynatmış bir hoca başka gelecekmi bakalım.

şimdi rijkaardçı futbol cahillerine benden bir örnek gelsin o zaman

dünyanın en iyi formula-1 pilotlarından biridir michael schumaer

peki biz onu çok iyi sürücü diye uzun yol giden TIRımıza işe alsak

ne derece başarılı olabilir

en az 10-15 yıldır TIR şöförlüğü yapan sıradan birisini koysak ondan çok daha verimli olur

bi de "günden güne mükemmele ulaşıyo" demişsin

bizim maçları izlemediğin belli

takımda hiç ışık yok uzun zamandır

sadece 4 maç üstüste kazandık

senin gibi skora bakan insanlar için mükemmeldir bu tabi

Barselonayla attığımız gol sayısı aynı. Yavaş yavaş barselonayı yakalıyoruz:)

Rijkaard'ın eleştirilecek tek yerini kimse eleştirmiyor; demek ki eleştirenler sadece çamur atmak için bunu yapıyor. Rijkaard'dan beklenilen en büyük hamle, alt yapıdan adam veya adamlar çıkarmasıydı. Örneğin; Karabük maçında Baros yok, örnek veriyorum sadece neden Anıl veya başka bir A2 oyuncusu kadroya alınmıyor? Barış'dan, Mustafa'dan daha iyi adamlar var alt yapıda. Ben Rijkaard'ın bunu tek başına yönettiğine inanmıyorum. Aynı Milli Takım'da Oğuz Çetin hakimiyeti sürüyorsa, bizim teknik ekip işlerine de yönetim oldukça fazla müdahale ediyor başka bir şey söylenemez.

Rijkaard teorik futbol konusunda daha üstün olablir ama bir Hakan Şükür veya bir Rıdvan sahada kazanabilecek, daha mükemmel bir ilk 11 ortaya sürebilirler. Maalesef teori karın doyurmuyor. Kadro bakımında süreklilikte çok önemli ancak bu sayede harmonik (ahenkli) takım oyunu oynanabilir.

Rijkaardla yola devam, ne olursa olsun , devam. Bu sene sampiyonluk hayal gibi, belki ara transfer döneminde büyük paralar harcanir ve TTarena bize yeni heycan katarsa birseyler olabilir ama baska türlü sampiyonluk hayal.

Ben yeterki ilk 5. icinde olalim diyorum, seneye avrupada oynayalim.

Rijkaard takimin basinda kalmali ve artik yönetim Geretsin önerdigi (Cana) isimleri degil, Sezginin begendigi (Pino, Serdar, Musa) yetenekli gencleri degil, Rijkaardin önerdigi, Rijkaardin istedigi adamlari alsin, kadroyu Rijkaard kursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt