Yusuf Ziya KUŞ
Yeni Üye
- 24 Ağustos 2010
- 21
- 0
- 251
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
a. polat, a.sezgin ve rijkaard hepsi gitsin
a. polat, a.sezgin ve rijkaard hepsi gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaard sen daha iyi seyleri hakediyorsun, burada olman hata, cekedini al git, kendi kariyerini bitireceksin ruhsuz karaktersiz 25 sözde futbolcu toplulugu yüzünden.
Yanına Henk Ten Cate getirilmeli!
İnanıyorum herkes de inansın.Geçen sene ayhan gibi ayağa pas yapabilen oyuncuyu 18 e bile almayan adam şimdi ayhan hayranı oldu.1.5 senedir m.sarpı oynattı..Haziran bitti mi tek diyeceği şuydu kimseyi satmayın bana 1 tane taş gibi 2 yönlü oyuncu alın deseler almayacak mıydı.A.polat diyor ki misiyi rijkard istedi niye istedi ne gereği vardı 2 yönlü oyuncu isteseydi,kulübün yakın kaynaklarından herkes orta saha yerine sol beki tercih etti diyor hepsi mi yalancı
Adamın takımdan haberi yok orta sahayı destekleyen açıklamalar yapıyor
Forvet ve orta saha aldırmadı sadece bana bu 2 yere oyuncu alın dese almazlar mıydı almıyorlar mı o zaman çeker gidersin
En son Panayı çalıştırdıİkinci adamlığı kabul etmez artık.
bence fener maçını bekleyelim o maçtada yenilirsek artık adnan polat rijkaard hepbirlikte güle güle
Rijkaard girsin, Rijkaard gitsin... diyen futbol cahilleri ne dediğini bilmiyor deşarj olmak için konuşuyor. Yahu Rijkaard için gitmek kolay, alır tazminatını gider. Ertesi günü ne olacak? Bir günlük rahatlama için anti rijkaardçılar sallıyorda sallıyor. Rijkaard bazı hatalar yapmış olabilir ama günden güne mükemmele ulaşıyor. Dünyanın en büyüklerine karşı oynamış ve oynatmış bir hoca başka gelecekmi bakalım.