Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

bu adamla ŞL de olmamak ne kadar üzücü :(

Bugün çıkıp bir basın toplantısı yapsa ve " Ben geldim geleli şimdiye kadar 16 ay oldu. Eksiklerim yanlışlarım oldu. Bugün burda istifamı açıklıyorum. Çünkü 16 aydır ben bu adamlara topa vurmayı öğretemedim. Anlamıyorlar dediklerimi anlamıyorlar..." dese efsane olacakken inatla bu adamların başında sahaya çıkması hem kredisini bitiriyor hem de kalitesine gölge düşürüyor

Senin oynatacağın futbol bize uymadı hoca ne olur bırak allah için

Bugün çıkıp bir basın toplantısı yapsa ve " Ben geldim geleli şimdiye kadar 16 ay oldu. Eksiklerim yanlışlarım oldu. Bugün burda istifamı açıklıyorum. Çünkü 16 aydır ben bu adamlara topa vurmayı öğretemedim. Anlamıyorlar dediklerimi anlamıyorlar..." dese efsane olacakken inatla bu adamların başında sahaya çıkması hem kredisini bitiriyor hem de kalitesine gölge düşürüyor

Senin oynatacağın futbol bize uymadı hoca ne olur bırak allah için

Bıraksa ne olcak kım gelcek yerın gelse ne vercek nıye td degıstırıyoruz sureklı futbolcuları degıstırmek yerın takımda 3-4 papaz topcu ıstemedımı oynamıyo takım hala fark edemedınız mı morınho gelse bu takımda bu futbolcular oldukdan sonra bısey yapamaz hagı gelse kacar gıder bu boyledır bırazda oyuncularda arayalım sucları

Bıraksa ne olcak kım gelcek yerın gelse ne vercek nıye td degıstırıyoruz sureklı futbolcuları degıstırmek yerın takımda 3-4 papaz topcu ıstemedımı oynamıyo takım hala fark edemedınız mı morınho gelse bu takımda bu futbolcular oldukdan sonra bısey yapamaz hagı gelse kacar gıder bu boyledır bırazda oyuncularda arayalım sucları

Tam okumamışsın yazdığımı Rijkaardın teknik direktörlüğüne laf etmedim ki ayrıca

Hagi gelirse kim nereye kaçıyor burda oynatılan futbolun nasıl futbol olduğunu biliyor

Ama bir kişi daha Rijkaard'a eleştiriden çok hakaret eder veya "futbolu bilmiyor, hoca değil" gibi şeyler yazarsa kafa atmayı planlıyorum.

Basında sana sallayan adamların geçmişlerini,forum da sallayanların da bazılarının iyi bir sonuçta ne yazdıklarını bildiğim için;

Sonuna kadar Rıjkaard

Rijkaard teorik futbol konusunda daha üstün olablir ama bir Hakan Şükür veya bir Rıdvan sahada kazanabilecek, daha mükemmel bir ilk 11 ortaya sürebilirler. Maalesef teori karın doyurmuyor. Kadro bakımında süreklilikte çok önemli ancak bu sayede harmonik (ahenkli) takım oyunu oynanabilir.

Tamam arıyorum Rıdvan'ı bize gelsin hemen.

fenerli bir zat lakin ercan güven enteresan bir yazı yazmış.bir arkadaş koyabilirse buraya lütfen.özellikle yenilerden hakan şükür hakan ünsal hasan şaş eskilerden gökmen özdenak başbaşa biraraya gelip bu yazıyı okurlarsa belki istifade ederler.fenerli bjk li futbolu bırakmış eski futbolcu yazarlar yorumcular var.hiçbiri eski takımlarına bunların yaptığını yapmıyor.eleştiri tamam ama bunların yaptığı başka bişey.bu medya problemine klubün ciddi şekilde eğilmesi lazım.beş tane Galatasaraya sallayan saldıran olsun tamam ama bitanede koruyan kollayan olsun o bile yok.Korur kollar savunur dediğinde katılmış o beş kişinin içine saydırıp duruyor klübe.Galatasaray çökmüşmüş.Olur görürsem söylerim.Adası rivası lisesi üniversitesi uefası süperi peşinde İzmirden Diyarbakıra Türkiyenin an kalabalık kitlesi ama Galatasaray çökmüş.Can kurban böyle çökmeye.Bu sene kötü dersin iki üç senedir kötü dersin ama o kadar.Anlaşılıyor kafalarına şampiyonluk kupasını atmadan kendilerine gelmeyecek bu ham çökelekler.Geretsin zamanındada Galatasaray battı diyorlardı.20 45 de kafalarına şampiyonluk kupasını yiyince kendilerine geldiler.Anladılarki titanic batar ama Galatasaray batmaz.Yine öyle bir ders istiyorlar.

Tanık olduğum en kötü Galatasaray

Rijkaard'ı eleştirmeye gerek bile duymuyorum kötü bir hoca olduğunu düşünüyorum. 2 senedir geriye giden bir futbol , aynı saçmasapan oyun planı ... Bundan daha dibe vuramaz koskoca Galatasaray. Bu takım solda orhan ak sağda cihan haspolatlı ile bile şampiyon oldu yeri geldiğinde. Tek suçlu o mu ? Tabiki de değil ondan kötü ve başarısız bir yönetimimiz var.

Geçen seneden nasıl bir umut edindiniz ki bu Rijkaard hala takımın başında ve sözleşme uzatacağız gibi ukala bir tavır içindesiniz sayın Polat.

Ben Arda'yı futbolcu olarak fazla beyenmem bilen bilir herzamanda paylaşırım. Geçen sene bir Keita'mız vardı , o kötü sezonda arada ve genelde iç saha maçlarımızda olsa da çoğumuzu kendine hayran bıraktırdı. Sağ kanadı tek başına nasıl domine ettiğini hatırlıyorum. Geçen sene bir Keita oynadığı dönemde de Kewell bu takımın yıldızıydı. Sen bu adamı neden satarsın kaç para kar ettik bu işten çok mu lazımdı. 5 e alıp 20'ye mi sattın HAYIR!

Bu yönetimin acilen gitmesi gerekiyor çok uzatmak istemiyorum cevaplarınız üzerinden düşüncelerimi paylaşırım. Neyseki aklı başında insanlar durumun farkında ve en kısa zamanda düzgün yöneticilik yapabilecek insanlar gelecektir diye umuyorum. Faruk Süren , Mehmet Cansun i Ali dürüst gibi ..

Cevap: Tanık olduğum en kötü Galatasaray

Evet, bütün suç Rijkaard'ta haklısın. Pijamasını giyip, bilgisayarları üzerinde atıp tutan insanların olduğu ülkeye neden gelirsin? Hata sende tabi ki!

Elinde müthiş bir kadro var, Barış gibi Mustafa Sarp gibi takımın dinamosu, Servet gibi panzeri, Serdar Özkan gibi yıldızların var, neden değerlendiremezsin ki? Defol git Rijkaard.

Elinde sadece onlar mı var peki ? Sattırma ozaman Keita'yı. Oynat Elano'yu bu adam beyenirsin beyenmezsin Brezilya milli takımında oynuyor , barışın oynadığı takımda bu adam neden yok. Kadromuz yeterli iddiasından hiç bir zaman bulunmadım hatta rakiplerimizin kadrolarına göre zayıf bu sene bunuda kabul ediyorum. Fakat bu kadro bu taktikle oynayamıyor çok mu zor bunu görmek sen görmiyomusun mesela?

Yönetimin en büyük suçlu olduğunu zaten söyledim yazımda kaçırmışşın galiba orayı. 2 tane ortasaha adamı bir forvet almayı beceremediler koca transfer dönemi. Yönetimi de Rijkaardı'da beyenmiyorum daha iyisini hakediyoruz.

Evet, bütün suç Rijkaard'ta haklısın. Pijamasını giyip, bilgisayarları üzerinde atıp tutan insanların olduğu ülkeye neden gelirsin? Hata sende tabi ki!

Elinde müthiş bir kadro var, Barış gibi Mustafa Sarp gibi takımın dinamosu, Servet gibi panzeri, Serdar Özkan gibi yıldızların var, neden değerlendiremezsin ki? Defol git Rijkaard.

mustafa sarp gibi mi? yanlış yazdınız galiba

2006da da oyuncular para alamıyordu ama şampiyon olmuştuk.kim gelse polattan daha iyi yöneticektir

Barcelona'da dogru seçilmiş oyunculara(Rijkaard gelmeden once takımın neredeyse hepsi değiştirildi, 13-14 oyuncu alındı *Deco,Ronaldinho,Guily, Marquez, Belletti, Van Broc., Sylvinho, Rustu, Eto'o, Queresma ve daha aklıma gelmeyen birkaç önemli isim daha*) kondu ve yapması gereken sadece onları kaynaştırıp, oynatmaktı bunu başardı.

Ama hiçte oyle birinci sınıf bir antrenor olmadı benim gozumde. İyi antrenor o kadar. Hatta durumlara adapte olma, ikili ilişkiler gibi konularda zayıf. hayatta aldıgı ucreti ve geçmişi hak etmeyen overrated biri.

Co Adrianse alınsaydı keske defalarca yazmıştım gelmeden önce. Rijkaard'tan hiç umidim yok. İsteyen kendini total futbol diye kandırsın saygu duyarım, herkesin kendi fikri.

Yeni moda ayhan barış mustafa var rijkard napsın lafı :) oynadığımız bütün takımlarda xabi alonso khedira gourcuf fabregas falan olduğu için biz baya aşağılardayız

+

Bu sayılan 3 oyuncudan sadece ayhan sahada oluyor(rijkard üçünüde oynatıyorsa veya saçma kadro kurarsa buna diyecek bir şey yok).Ayhan-Cana

+

Yine yazayım hani geçen senenin en iyi kadrosu rijkardın elindeydi :)

Şu bizi ezen orta sahaları bi saysınlar bakalım hangilerini isterler hiçbirini.

Adnan Polat: Rijkard bizden 10 numara ve sol bek transferi istedi

İnanmak zorundayız ve diyelim ki doğru bu laflar o zaman fazla konuşmaya gerek yok

"Tanık olduğum en kötü Galatasaray"

Evet, yönetiliş biçimi olarak, yöneten kişiler içinden daha kötüsü gelmedi.

Benimde tanık olduğum en kötü Galatasaray bu. Hocanın babası ölür, futbolcular ergen gençler gibi sakalaşır. Bende hayatım boyunca, hatta babamla konuştum, babamda hayatı boyunca böyle ruhsuz, böyle insani duygularından yoksun bir Galatasaray görmemiş.

Rijkaard'in babasinin vefaatine camia icinde yeterli duyarlilik gösterilmemistir ve bu bir eksiliktir fakat bugün Galatasaray profesyonel futbol takiminin kötü gidisiyle ilgili bir degenledirmede bu durumu kullanmak belden asagi vurmaktir. Kaldi ki ayni Rijkaard kendi dügününe futbol takimindan ve yönetici heyetten tek bir insani bile davet etmediginde de buna benzer bir ayiba imza atmis ama forumdaki Rijkaard savunuculari tek kelime etmemistir. Rijkaard oyuncular ve yönetimle dialog kurma konusunad büyük zaafiyet icerisindedir.

Ayni sekilde gecen sezon yasadigimiz hüsranin ve rezil futbolun sorumlusu Ayhan ve Baris olamaz cünkü gecen sezon Mehmet Topal ve Elano bu ikiliden cok daha fazla forma giymislerdir. Ayrica gecen seneki kadromuzda rakiplerimizin hic birinde bulunmayan ve imrenerek seyrettikleri Arda, Baros ve Keita gibi oyuncular da mevcuttu.

Bahane türetmeye gerek yok, Rijkaard bu yükün altindan kalkamamistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt