Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.675
- 6.544
- 2.238
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
bu adamla ŞL de olmamak ne kadar üzücü
bu adamla ŞL de olmamak ne kadar üzücü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün çıkıp bir basın toplantısı yapsa ve " Ben geldim geleli şimdiye kadar 16 ay oldu. Eksiklerim yanlışlarım oldu. Bugün burda istifamı açıklıyorum. Çünkü 16 aydır ben bu adamlara topa vurmayı öğretemedim. Anlamıyorlar dediklerimi anlamıyorlar..." dese efsane olacakken inatla bu adamların başında sahaya çıkması hem kredisini bitiriyor hem de kalitesine gölge düşürüyor
Senin oynatacağın futbol bize uymadı hoca ne olur bırak allah için
Bıraksa ne olcak kım gelcek yerın gelse ne vercek nıye td degıstırıyoruz sureklı futbolcuları degıstırmek yerın takımda 3-4 papaz topcu ıstemedımı oynamıyo takım hala fark edemedınız mı morınho gelse bu takımda bu futbolcular oldukdan sonra bısey yapamaz hagı gelse kacar gıder bu boyledır bırazda oyuncularda arayalım sucları
Rijkaard teorik futbol konusunda daha üstün olablir ama bir Hakan Şükür veya bir Rıdvan sahada kazanabilecek, daha mükemmel bir ilk 11 ortaya sürebilirler. Maalesef teori karın doyurmuyor. Kadro bakımında süreklilikte çok önemli ancak bu sayede harmonik (ahenkli) takım oyunu oynanabilir.
Evet, bütün suç Rijkaard'ta haklısın. Pijamasını giyip, bilgisayarları üzerinde atıp tutan insanların olduğu ülkeye neden gelirsin? Hata sende tabi ki!
Elinde müthiş bir kadro var, Barış gibi Mustafa Sarp gibi takımın dinamosu, Servet gibi panzeri, Serdar Özkan gibi yıldızların var, neden değerlendiremezsin ki? Defol git Rijkaard.
Mehmet Cansun i Ali dürüst gibi
Ben Arda'yı futbolcu olarak fazla beyenmem bilen bilir herzamanda paylaşırım. ..