Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

hala paranın pesinde bu rijkaard.yerinde kim olsa efendi gibi vermişti istifasını milli mac arasına girmeden.

Hala paranın peşinde deniyor ya ne diyeyim bilemedim.

Salı günü Haşmet Babaoğlu'yla Ali Ece'nin ligtv'deki programında maçtan sonra hemen Rijkaard'ın röportajını gösterdiler. Adamın gözleri dolmuş zaten babası vefat etmiş üzgün, birde üstüne mağlubiyet alınca dokunsan ağlayacak gibiydi. Onlar bile acıdı Rijkaard'ın haline.

Takımı umursamasaydı böyle durumda olmazdı. Siz hala paranın peşinde diyin.

Eğer geçrekten para için duran hoca görmek istiyorsanız, Aragones'e bakın. Kaybettiği maçlardan sonraki basın toplantılarını izleyin. Adamın umrunda olmadığını görürsünüz.

Sen bu taraftara aldırma hocam ben ve benim gibi düşünenler senin destekçiniz...

Hala paranın pesindesin diye bulunanlara rağmen.. sen bu takımın basında kalacaksın inanıyorum ve güveniyorum sana

Ntvspor'u açın birazdan futbol mundial'da Rijkaard reis çıkacak.

Ders veriyor.

hala paranın pesinde bu rijkaard.yerinde kim olsa efendi gibi vermişti istifasını milli mac arasına girmeden.

Paranın peşinde olan adamın gol sonrası tepkilerine bakarsın, röportajlarda ki ciddiyetlerine bakarsın, başkan sözleşme uzatalım deyince ne dediğine falan bakarsın, anlarsın.

Rijkaard gol sonrası çok seviniyor (Barcelona'da bile böyle değildi), röportajlarda inanılmaz ciddi, işini ne kadar benimsemiş verdiği cevaplardan herkes anlıyor. Ayrıca para peşinde olan adam başkana "hak etmem lazım" diye bir şey söyler mi sizce ? Şahsen ben para peşinde olsam bu sözleşme uzatma teklifine düşünmeden evet derim... Çünkü hem para kazanmaya devam ederim bu şekilde, hem de kulüp beni kovmaya kalkarsa para alır öyle giderim. Sonra babası ölüyor adamın ama hala takımın başında maça çıkıyor. Ben kulübü takmasam ve babam ölse direkt giderim, kulübü falan boşveririm. Sonuçta mazeretimde var.

Çok mantıksız konuşuyorsunuz, çok.

eğer yönetim kovmazsa adam sizin gibi rijkaardcıları ve GS'yi sezon sonu satıp gidicek çünkü.neden sözleşme uzatsın?

Yonetim gercekten uzatmak istese dunden atlar,bizden aldigi parayi kimseden alamaz,ayrica ben buyuk diye tabir ettigimiz kalbur ustu takimlardan teklif aldiginada inanmiyorum.

Adam en kötü Ajax'da hocalık yapacak siz teklif gelmez diye saçmalıyorsunuz.

Bir de para için takımda diyenlere gülüyorum artık sadece. Evet, para için takımda. Ne güzel. Çok gülüyorum siz Galatasaray taraftarına. eheheh saçın paraları Rijkaard'a. Helal olsun lan, adam ne de güzel sömürüyor. eehehhe. siz galatasaraylılar böylesiniz işte. ehehe

Anlaşılan bazı aklı evvel arkadaşlar Rijkaard'cılar falan diye ayrım yapmaya çalışıyor.Akıllı olun.Herkes Galatasaraylı burada.Hocamıza sahip çıkıyoruz ve gerekçeleri sıralıyoruz.Sizin gibi saldıranlara bir şey demiyoruz.Kimse kimsenin Galatasaraylılığını yargılamasın.Rijkaard'cı ne demek ulan?

eğer yönetim kovmazsa adam sizin gibi rijkaardcıları ve GS'yi sezon sonu satıp gidicek çünkü.neden sözleşme uzatsın?

Çok saçmalamışsın. Parayı düşünen ve parayı isteyen bir insan öyle bir teklifi hiç düşünmeden kabul eder. Çünkü hem para almaya devam edecektir, hem de yönetim kovmak isterse tazminatını alıp gidecektir.

Senin bu dediğin şeyi yapanlara insan denmez zaten, insanlık duyguları körelmiş hayvan denir abartırsam.

Yonetim gercekten uzatmak istese dunden atlar,bizden aldigi parayi kimseden alamaz,ayrica ben buyuk diye tabir ettigimiz kalbur ustu takimlardan teklif aldiginada inanmiyorum.

Barcelona'da bizden fazla alıyordu kendisi.

Tanimadigin bir insana iftira atmak, onu karalamak, kisiligine hakaret etmek igrenc bir seydir. Vicdanen sizi rahatsiz etmiyorsa bu durum, sizin adiniza üzücü..

Değil Ajax isterse barcaya geri dönsün ama ne olur düşsün yakamızdan.

Tanimadigin bir insana iftira atmak, onu karalamak, kisiligine hakaret etmek igrenc bir seydir. Vicdanen sizi rahatsiz etmiyorsa bu durum, sizin adiniza üzücü..

iftira mı? biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum sizi. yönetim geçen sezon sözleşmesini uzatmak istedi ama kabul etmedi.ajax ile görüştüğü bilinen birşey.şimdi bu adam bizim bırakıp gitse suan su dakika.bize tazminat ödemek zorunda değilmi? ama kendisi kovulsa tazminatını alır gider.Yada dişini sıkıp sezon sonunu getirse.teşekkür eder aldığı paralar için gider.kimse kimseyede birşey vermez.

Adamın umursamadığını nasıl düşünüyorsunuz yahu?

Ben takımı umursamasam ve babam vefat etse gider 1-2 ay sonra gelirim yahu. Değil Karabük maçına çıkmak, Fener maçına kadar falan dönmezdim yahu. Hatta beni bırak sen böyle bir durumda napardın İsmail?

Adam Barça sevinmediği kadar seviniyor bizde gollere. Gidip alt yapı maçlarını izliyor devamlı. Antremanları izliyor. Oh kovulurum, paramı alırım mantığında olan adam niye yapsın bunu? Sen yapar mısın böyle birşeyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt