Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Valla ister tahrik ol ister olma cokta tın Rijkaardı da sevmiyorum onu körü körüne destek verenlere de kılım.Ben Galatasaray ın kötü gitmesine rağmen Rijkaardın bu kadar destek olunmasına itirazım var anladın.

Rijkaardın bizi seçmesi yanlış.Adamın kariyerini alt üst ettik.Bizim için Liverpoolu reddeti.Şimdi de kovuluyor.Ama inanıyorum yarın buca,kasımpaşa gibi kulüplerde değil milan,ajax,liverpool gibi kulüplerin başına geçecek ve yine üzülen biz olucaz.
Liverpool un başına geçebilir.Kulübün yeni sahipleri roy hodgson u yollayıp rijkaard ı getirebilirler.

Mehmet helvacının ve hakan şükür dediklerinden yarına yolcu olduğunu anladım ben.

Rijkaardın bizi seçmesi yanlış.Adamın kariyerini alt üst ettik.Bizim için Liverpoolu reddeti.Şimdi de kovuluyor.Ama inanıyorum yarın buca,kasımpaşa gibi kulüplerde değil milan,ajax,liverpool gibi kulüplerin başına geçecek ve yine üzülen biz olucaz.

önemli olan bize ne verdiği milanla 5 kupa alsa nabiyim yani..

Biz ondan kurtulmuyoruz, o bizden kurtuluyor.

O bizden kurtuluyor olsa çıkar adam gibi "Ben bu işi beceremedim, yapamıyorum, bu futbolcularla olmaz" deyip adam gibi istifa ederdi. Kurtulmak için tazminat mı bekliyor..

Evet işte.Biz Türk'üz ,en büyüğüz!!Biz en güçlüyüz!Başarısızsan gidersin o kadar!!Barca gibi hedefsiz,küçük kulüpler sabrediyorsa sabretsin!!Ama burda işin yok.Şimdi yallah.

Gıvırcık saçlarına

Ak düşmüş uçlarına

Cimbom taraftarına

El salla Frank Rijkaard..

Biz ondan kurtulmuyoruz, o bizden kurtuluyor.

ya bırakın bu işleri..Mustafa sarpı barışı bilmiomuydu bu adam sezon basında bi cacık olmaz bunlardan diyip lafını gecirseydi yonetime..5milyon uste verin kurtulalım..

Galatasarayın bi sistemi vardı rijkaard onuda maffetti

rijkaard yolcu yarın. rijkaardı savunanları hala anlamıyorum. kardeşim adam bu ülkeye bu takıma fazla gitmesi hem takımımız için hem kendisi için iyi olacak. rijkaardın bu takıma en ufak bir artısı olmadı olmıyacaktırda. umarım bundan sonra yerine gelecek hocayı iyi secerler.

Evet işte.Biz Türk'üz ,en büyüğüz!!Biz en güçlüyüz!Başarısızsan gidersin o kadar!!Barca gibi hedefsiz,küçük kulüpler sabrediyorsa sabretsin!!Ama burda işin yok.Şimdi yallah.

Neyin sabrından bahsediyorsun hala ya. Küme mi düşmeli bu takım hocanın değişmesi için. Ben sadece hoca yanlıştır demiyorum. Yönetim de gitmeli futbolcular da. Ama hala Rijkaard masumdur edebiyatı yapmanın manası yok. 10 geliyor haftaya bu hocayla gidersek 10. 10-0 fb yenilgisine yıllarca tahammül edebilecek misin.

Biz seni hak etmiyoruz git Hollanda'yı şampiyon yap veya çökmüş Liverpool'da efsana ol,biz ise Terim ile yeniden kulübü borç batağına sokup ırkçılığa devam edelim.

O bizden kurtuluyor olsa çıkar adam gibi "Ben bu işi beceremedim, yapamıyorum, bu futbolcularla olmaz" deyip adam gibi istifa ederdi. Kurtulmak için tazminat mı bekliyor..

Sistem oturtuyor, zaman lazım diyenler sadece kendilerini kandırıyorlardı bu akşam taraftarın tepkisi onları uyandırmıştır umarım. Gider Milan'la, Man. City'le o takımla, bu takımla şampiyonlar ligi şampiyonu olur. Olur ama bunun için üzülmemize gerek yok 25 yıl burada hocalık yapsa bir etki etmez. Büyük takım bastırır parayı 20 milyon euroya stoper alır bizim öyle bir imkanımız yok eldekilerle yaparsa yapar, yapamazsa gider ki gidici diye dün gece yazdım.

sırf adamın karizması var diye sırf ismi rijkaard diye gönderilmesini istemeyen taraftarlara inanamıyorum yaa. takım çok kötü rijkaard değil rijkaard gibi 50 adam olsa 50 sini birden kovacaksın adamın umrunda değil hiçbirşey

Biz seni hak etmiyoruz git Hollanda'yı şampiyon yap veya çökmüş Liverpool'da efsana ol,biz ise Terim ile yeniden kulübü borç batağına sokup ırkçılığa devam edelim.

Terim'i sevmem gelmesine kesinlikle karşıyım ama ırkçılık neyin nesi! Nereden uydurdun bunu?

umarım terimi getirmezler. hagiyi şu takıma getirseler rijkaarda verilen sabrı hagide gösterseler tekrar efsane olur teknik adam olarak.

Neyin sabrından bahsediyorsun hala ya. Küme mi düşmeli bu takım hocanın değişmesi için. Ben sadece hoca yanlıştır demiyorum. Yönetim de gitmeli futbolcular da. Ama hala Rijkaard masumdur edebiyatı yapmanın manası yok. 10 geliyor haftaya bu hocayla gidersek 10. 10-0 fb yenilgisine yıllarca tahammül edebilecek misin.

Bunuda çok seviyorum;hiç abartmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt