Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Rijkaardı gönderip ERsun yanalı getirirlerse varyaa....!!!!!

Rijkaardın bizi seçmesi yanlış.Adamın kariyerini alt üst ettik.Bizim için Liverpoolu reddeti.Şimdi de kovuluyor.Ama inanıyorum yarın buca,kasımpaşa gibi kulüplerde değil milan,ajax,liverpool gibi kulüplerin başına geçecek ve yine üzülen biz olucaz.

Valla ne olacağını kimse bilemez.Bi bakmışsın Liverpoolda Milanda heleki Milanda 1 sezonu tamamlayamadan gönderilmiş de görebilirsin Rijkaardı.En çok ben merak ediyorum akıbetini..

Sonuka kadar Rijkaard.Karakterli bir oyuncu grubu ile oynamaması tek şansı. İstediğiniz kadar sallayın ve Galatasaraylılığıma laf edin.Sonuna kadar Rijkaard.

Maç içerisinde sık sık Rijkaard'ı gösterdiler. Her seferinde içim acıdı.

Neyin sabrından bahsediyorsun hala ya. Küme mi düşmeli bu takım hocanın değişmesi için. Ben sadece hoca yanlıştır demiyorum. Yönetim de gitmeli futbolcular da. Ama hala Rijkaard masumdur edebiyatı yapmanın manası yok. 10 geliyor haftaya bu hocayla gidersek 10. 10-0 fb yenilgisine yıllarca tahammül edebilecek misin.

Bir hocaya 2 yıl şans çok bile tartışılacak bir konu değil sabır, sabırsızlık. Rijkaard'ın, Aydın hamlesi bu akşam giderayak son berbat değişikliği diye içimden geçti. Rijkaard'ın bu yıl kaleci konusunda yanlış ata oynaması caba! Galatasaray'ın 2 kalecisini toplasan bir kaleci etmez. Böyle düşe kalka, 1 hafta kazan 2 hafta berbat kaybet sistemiyle bu takım ancak küme düşer.

Rijkaard gittikten sonra Zico gibi kapı kapı dolaşması muhtemel.Hele ki Milana gitsin 3 ay tutmazlar Rijkaardı..

Valla ne olacağını kimse bilemez.Bi bakmışsın Liverpoolda Milanda heleki Milanda 1 sezonu tamamlayamadan gönderilmiş de görebilirsin Rijkaardı.En çok ben merak ediyorum akıbetini..

Barcelona'ya dönüp Sampiyonlar Ligi'ni kazanabilir veya Sparta Rotterdam'a dönüp küme düsürebilir umrumda degil.

Eğer gidecekse veya gönderilecekse yerine getirilmesi gereken adam Fatih Terim veya Hagi değildir. Lucescu dışındaki kimse şu takımı toparlayamaz. Eski oyuncusu Elano'da var.

Bugünkü maçta Rijkaard'ın gitmesi için bilerek oynamayan, müdahaleler yapmayan, rakibi izleyen adamları gördükten sonra Rijkaard'ın akıbetinin ne olacağını tahmin etmek hiç zor değil.

Eğer gidecekse veya gönderilecekse yerine getirilmesi gereken adam Fatih Terim veya Hagi değildir. Lucescu dışındaki kimse şu takımı toparlayamaz. Eski oyuncusu Elano'da var.

Bugünkü maçta Rijkaard'ın gitmesi için bilerek oynamayan, müdahaleler yapmayan, rakibi izleyen adamları gördükten sonra Rijkaard'ın akıbetinin ne olacağını tahmin etmek hiç zor değil.

Keşke Lucescu gelse taktik dehası, futbol profesörü şu enkazı şampiyon yapar.

Sonuka kadar Rijkaard.Karakterli bir oyuncu grubu ile oynamaması tek şansı. İstediğiniz kadar sallayın ve Galatasaraylılığıma laf edin.Sonuna kadar Rijkaard.

Sen sonuna kadar Rijkaard demeye devam et yarın olmassa haftaya kurtuluş günümüz geliyor.

Artık futbolcularda Rijkaarda isyan ederse şaşırmayın. Zaten Kewell bile Rijkaarddan şikayet etmeye başlamıştı.

Rijkaard gidiyorsa yabancı olarak Gerets veya Lucescu türk olarakta Fatih terim veya Abdullah avcı gelmeli.

Adam akıllı yorum yap tahrik etme. Aç 2. ve 4. golleri izle Servet'in yaptığı ihaneti gör sonra salla.

hişşt akıllı ol biraz sen tahrik olsan nolur boşuna bana ceza aldırtma .Misimovici ben çıkarmadım tam lazım olduğu zamanda Rijkaard kendi kendine ihanet ediyor haberin yok.

mehmet helvacı canlı yayında yarın kararı vereceğiz dedi FR hakkında...

bence tribünün tepkisini gördükten sonra vede haftaya olası bir hezimetide göz önüne alarak kafasında bitirmiştir Galatasaray'ı...

hemde kendi kariyerine ve markasına, daha da önemlisi Galatasaray markasına daha fazla zarar gelmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt