Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör
Rijkaardı gönderip ERsun yanalı getirirlerse varyaa....!!!!!
Rijkaardı gönderip ERsun yanalı getirirlerse varyaa....!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rijkaardın bizi seçmesi yanlış.Adamın kariyerini alt üst ettik.Bizim için Liverpoolu reddeti.Şimdi de kovuluyor.Ama inanıyorum yarın buca,kasımpaşa gibi kulüplerde değil milan,ajax,liverpool gibi kulüplerin başına geçecek ve yine üzülen biz olucaz.
umarım terimi getirmezler. hagiyi şu takıma getirseler rijkaarda verilen sabrı hagide gösterseler tekrar efsane olur teknik adam olarak.
Neyin sabrından bahsediyorsun hala ya. Küme mi düşmeli bu takım hocanın değişmesi için. Ben sadece hoca yanlıştır demiyorum. Yönetim de gitmeli futbolcular da. Ama hala Rijkaard masumdur edebiyatı yapmanın manası yok. 10 geliyor haftaya bu hocayla gidersek 10. 10-0 fb yenilgisine yıllarca tahammül edebilecek misin.
Terim'i sevmem gelmesine kesinlikle karşıyım ama ırkçılık neyin nesi! Nereden uydurdun bunu?
Rijkaard gittikten sonra Zico gibi kapı kapı dolaşması muhtemel.Hele ki Milana gitsin 3 ay tutmazlar Rijkaardı..
Valla ne olacağını kimse bilemez.Bi bakmışsın Liverpoolda Milanda heleki Milanda 1 sezonu tamamlayamadan gönderilmiş de görebilirsin Rijkaardı.En çok ben merak ediyorum akıbetini..
Eğer gidecekse veya gönderilecekse yerine getirilmesi gereken adam Fatih Terim veya Hagi değildir. Lucescu dışındaki kimse şu takımı toparlayamaz. Eski oyuncusu Elano'da var.
Bugünkü maçta Rijkaard'ın gitmesi için bilerek oynamayan, müdahaleler yapmayan, rakibi izleyen adamları gördükten sonra Rijkaard'ın akıbetinin ne olacağını tahmin etmek hiç zor değil.
Sonuka kadar Rijkaard.Karakterli bir oyuncu grubu ile oynamaması tek şansı. İstediğiniz kadar sallayın ve Galatasaraylılığıma laf edin.Sonuna kadar Rijkaard.
Keşke Lucescu gelse taktik dehası, futbol profesörü şu enkazı şampiyon yapar.
Sen sonuna kadar Rijkaard demeye devam et yarın olmassa haftaya kurtuluş günümüz geliyor.
Adam akıllı yorum yap tahrik etme. Aç 2. ve 4. golleri izle Servet'in yaptığı ihaneti gör sonra salla.