Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

keşke kalsaydı rijkaard 7./8. sırada bitirirdik ama olsun böyle bir adamı kaybetmemek lazım dimi (!) ? Her rakibin teknik adamları madara ettiler bu frank'ın futbolunu uyan artık :) GS tarihinde gönderilmeyi en çok hak eden kendisidir.Son dakika varsa onuru tekme yemeden istifasını bassın gitsinde tazminatını almasın.Bakalm istifa edicekmi sayın futbol dehası hocamız.hala tazminatını beklediği açık ve net ama.

Rijkaard'ı derstekleyenlere cevap yetiştirmeye çalışmak zorunda mısın İsmail?Şimdi kesin ilk 2'ye gireriz ligde,Rijkaard gitti ya bundan önceki müthiş(!) 5.liğimize dönüş yaparız.Rijkaard da yoktu o dönem,müthiş yetenekli futbolcularımızla nasıl 5. olduk dünya şaşkın ve hayret için de zaten.Rijkaar'ın onurunu sorgulamak sana düşmez zaten.Gerets,Skibbe,Bülent gitti de ne değişti ki Rijkaard gidince ne değişsin.

ben gerets,skibbe yada bülent gitsin hiç istemedim ama diyorumya sırf adamın barcadaki başarısı yüzünden GS'yi rezalet duruma getirmesine bile ses çıkarmıyorsunuz.ama haklısınız tabi hepinize laf yetiştiremem.nasılsa gitti gidicek futbol dehası hocanız.kapı kapı dolasır artık zico gibi kulüplerde.ha bide unutmayalım 2 yıl boşta kaldı bu adam ve biz aldık.yani yatsın kalksın bize dua etsin :D yarın tarih forumunda yazışmak üzere

Yok İsmail tek futbol dehası sensin.Liverpool çaycı olarak alacakmış Rijkaard'ı.Madem o kadar kötü bir teknik direktör,neden Rijkaard'la anlaşıyor Liverpool.Ha pardon,kimse anlamıyor senin kadar teknik adamdan ne de olsa.Sene sonunda ağlama duvarına alırız seni de.

Laf anlatmaya çalışmayın bu tarz adamlara boşuna.Sercan noktayı koymuş.:asd:

büyük adamsın Frank Rijkaard ,

hakketmiyoruz seni.

Liverpool Ciddi gibi taraftarlarıda çok istiyor. Galatasarayda %55 Galibiyet ortalamasını tutturmuş bir adam.

Girsin medyaya inananlara Frank Rijkaard ile devam , Hikmet Karaman gelecek mis mis demode olmus medyaya inanmaya devam yakistiramiyorum forum uyelerine

la bırakın anca dalga geçer gibi kendinizi sıyırmaya calısırsınız :) liver alıcakmış bide :) liver in onu alacağı meçhul ve ayrıca gitse de hep beraber izleriz liveri gelecek sene EPLigine yükselme mücadelesi veren liver'i.ayrıca kimi ortaokul arkadasları liseli yakıştırması yapmış :) bu sizin cevap veremediğinizde kaçış yollarınızdan biridir.Yaşımı foruma girdiğimden beri hiçbir zaman gizlemedim orada duruyor. :)

Bizi bırakma rijkaard (!) gidersen en çok kıvırcık saçlarını özlüycem çünkü sportif olarak birşeyini göremedik.

Ya bu adam barcelonada eto'o ile ronaldinho'yo cat diye kesmisti boyle bir hafta oynayitp bir hafta oynatmamazlik yapmiyordu, ama ders almamis sanirim rijkaard hatalarindan oda ilginc,

Madem Yöneticiler ve Oyuncular arkasından iş çeviriyor madem oyuncular takımı sabote ediyor madem taraftar da Rijkaard istifa dedi o zaman bir insan istenmediği bir yerde niye bulunmak ister ki ? Hani sizin dediğinize göre bulunmaz hint kumaşı ya hani hemen havada kapacaklar ya.Madem bi sabote etme durumu var beklemesin çeksin gitsin kapacaklarsa kapsınlar havada (!)

Madem Yöneticiler ve Oyuncular arkasından iş çeviriyor madem oyuncular takımı sabote ediyor o zaman bir insan istenmediği bir yerde niye bulunmak ister ki ? Hani sizin dediğinize göre bulunmaz hint kumaşı ya hani hemen havada kapacaklar ya.Madem bi sabote etme durumu var beklemesin çeksin gitsin kapacaklarsa kapsınlar havada (!)

Ya servet şu bu sabote ediyor da rijkardd her maça saçma sapan kadroyla çıkıp saçma sapan oyuncular değiştirerek her takıma bizi rezil ederek her oyuncu bitirerek bizi sabote etmiyor mu

Her maça saçma kadroyla çıkan m.sarpı sürekli oynatan vasat anadolu takımlarına karşı 4 ön liberoyla çıkan rezalet oynayanları sürekli oynatan adam servetten daha çok sabote ediyordur takımı

Sivasın fizik gücü bizden daha iyi orta sahama çok yük düşüyor orta sahadan memnumum nondayı ben yolladım sol beki orta sahaya tercih ettim diyen sabotenin kralını yapıyordur

Rijkaard'a toz kondurmayan renkdaşlar; Elano, Cana, Barış, stoper olarak A.Turan.. nerde bu adamlar? Neden tırnak içinde sabotajcılar sürekli ilk 11'de? Neden alt yapıdan bir genç Allah için bir maçta 5 dakika forma şansı bulamaz? Bir arpa boyu gelişim göstermek şöyle dursun, oyuncuların tümü neden fersah fersah geriliyor? Neden!

Rıjkaard Servet'i,Mustafa'yı,Barış oynatmadı son haftalarda.Hatta öyleki 4 ön libero varken oraya Elano'yu,3stoper varken oraya Hakan'ı koydu.Açık açık istemiyorum dedi.Ancak başkan futbolculara toz konduramadı ve takımda tuttu onları.Belkide ders aldıklarını düşündü.

Şimdi asıl konuya dönelim;diyelimki Rıjkaard Servet'i,Mustafa'yı,Ayhan'ı,Sabri'yi vs... oynatmadı.Yerine gençleri sürdü.İki yenilgide adama etmediğiniz küfür kalır mı kalmaz mı?O gençler e yazık olur mu olmaz mı?(19 yaşında Kadıköy'e çıkan Uğur ve Ferhat'ın şimdiki oyunlarındaki çekingenlik,pısırıklık dikkatini çekiyordur)Bana bu soruların cevabını verebilirmisin?

Geçen sene bütün bir sezon Elanoyu önlibero olarak kulanması neyin mesajıydı. Top çıkaramayan kazma ortasahalar ve hatta hiçbir haltı doğru düzgün beceremeyen ne ofansif ne defansif adamlarla tarih yazmadığı için eleştirildi. Baros, Kewell sakatlıkları olmasaydı şu kazma ortasahalara rağmen şampiyon bile olabilirdik geçen sene.

Sparta Rotterdamin tarihine baksana

kacinci oluyor o donemlerde ligde:)

ya hocam bırak anlamazlar.

Adam gidicek liver yada belki lyon'a liverde gerard , torres, kuyt gibi oyuncularla, lyonda gourcuff, lisandro gibi oyuncularla 4-3-3'ü öyle bir oturtacak ki gitsin diyenler ne biçim hoca be diyecekler.

Birşeyi daha söyleyeyim. Şu Sparta Rotterdam olayını. Sanki adamlar sezona şampiyonluk hedefiyle başlayıpta küme düştüler. Takımın kalibresi belli zaten düşmeye oynuyor. Rijkaard bunu düşürdü diye sallamak kolay. Sanki Hollanda şampiyonu olmaları beklenirken küme düştüler. Komiksiniz ya.:)

adamlar rijkaardin ilk senesinde 17. olmuslar:)

o 10 senelik peryodda 18. olup dusmedikleri bile var sanirim:)

ne bos konusan insanlarla dolu bu forum yaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt