Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Basın Toplantısı: Frank Rijkaard

Nedense kendimizden alt seviyede takımlara karşı hep şanssızız.

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Önümüzdeki ilk maçı kazanırsak?:rolleyes:

ELındekı oyunculara gore oynayamayan Td (Aragones gıbı) basarısızlaga mahkumdur.Unutma ortasahaya kalıtelı oyuncu alınmazsa en fazla 3. oluruz ama yollanması sezon sonunu bulur.bızımkıler pat dıye yollamaz

Suan ???

Eylulde bellı olcak Gs nın akıbetı ya rahat sampıyon yada 3-5 arası

cunku Fb ve Bjk nın kadrosu bızımkınden cok ustun

Ah be hocam düzgün adamları koysaydın da şu maçıda alsaydık ya.

Avrupa da takım ve ülke puanımızı yükseltseydik ya. Barça'nın yoktu belki ama bizim bunlara çok ihtiyacımız var.

Keşke kazansaydık da galibiyet sayımızıda arttırsaydık Avrupa'da ki..

Emre Çolak ı neden oynatmadığını açıklamasını istiyorum!!!Yaser,Erhan,Aydın dan vaazgeçmesi içinde bu rezil maçın ilk yarısını illede izlemesi mi gerekiyordu sayın Rijkaard ın?:S

ELındekı oyunculara gore oynayamayan Td (Aragones gıbı) basarısızlaga mahkumdur.Unutma ortasahaya kalıtelı oyuncu alınmazsa en fazla 3. oluruz ama yollanması sezon sonunu bulur.bızımkıler pat dıye yollamaz

Suan ???

Fb ve Bjk nin kadrosu bizimkinden çok üstün ne demek?

Emre Çolak ı neden oynatmadığını açıklamasını istiyorum!!!Yaser,Erhan,Aydın dan vaazgeçmesi içinde bu rezil maçın ilk yarısını illede izlemesi mi gerekiyordu sayın Rijkaard ın?:S

ooo işimiz var sizinle daha ilk maçta yorumlara bak!

emre çolak girse kurtarırdı zaten takımı dimi...ne bu acele

sabırlı olun biraz.

Olumlu veya olumsuz;yorum yapmaya bile çekiniyorum şahsen Rijkaard konusuna.Gerçekten büyük bir isim çünkü...

Ama forumda gerçekten büyük futbol ulemaları var.Hiçbir şeyden ders almayan.İlk maçlardan başladılar yine.Böyle olunca da istikrarsızlık şarttır bizim için;sonra Ferguson'a,Wenger'e bakar özenir özenir dururuz.

Emre Çolak oyuna girseydi emre kiralık gönderilsin onunla olacak iş değil denirdi. Yaser hazırlık maçında iyi oynayınca çok süper topçu ben beğeniyordum zaten denildi. Bugün kötüydü gitsin deniyor. Rijkaard da aynı kadere sahip.

Suan ???

Bence biraz yanlış düşünüyorsun..

Keske su maci kazansaydik da su agzindan neyin ciktigini bilmeyen,kalite dusmani olanlara koz vermeseydik.

Alirlar ellerine sazi 1 hafta artik..

Olur, konuşuruz kardeşim..

Eyvallah kardesım.Senın gıbı konussunlar yeter.Oyle ortaya laf atmaları oluyo

Galatasaraylıya yakısmıyo.Senın gıbı dobra olmalılar.Sanırım herkes delıkanlı olmuyo.Ozellıkle unıversıte okuyanlar kendılerını burjuva sanıyolar.Insanları elestırceksen ısım vercen kı anlamı olsun demı?

Saolasın kardesım eyvallah

ne anladıysan o

sen kımsıde hesap sorar gıbı konusuyon.

haddını bıl

Beni yanlış anladın.Hesap sorar gibi yazsaydım:

Fb ile Bjk nin kadrosu bizden iyide ne demek yazardım...

Ben gerçekten ne demek olduğunu anlamadığım için sordum.Şunu unutma burası fenerbahçe forumu değil ve konuştuğun insanlarda fenerbahçeli değil ki fenerbahçeli olsalar bile farketmez...Kimsenin niyetini anlamadan ne haddini bil gibi şeyler söylemek hoş,nede özelden tehtid etmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt