Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

4-3-3 sistemini oturtacaktı sözde. Maşallah denemediği sistem kalmadı. 3'lü defans bile denedi.

Hey Allahim, insan biraz iyi niyetli olur ya..

Nondayi simdiki oldugumuz durumda göndermek yanlis oldu.. Herkes gördü bunu.. yada en azindan bi türk forvet alinmasi gerekiyordu. Almadik bunun ceremesini cekiyoruz suan.

Ama Rijkaard durumun en iyisini yapmaya calistigini görmemek icin kör olmak lazim. 6 aydada bu takimdan Barcelona yaratmasini beklemeyin..

Getirmisiz dünyanin en kaliteli Teknik Direktörlerden birini hala laf atan var inanmiyorum. Sizce kim yönetebilir bu takimi, sizden haric tabi ?

Anliyorumki bizi memnun etmek cok zor bisey, cünkü sabir yok bizde ve herseyin en iyisini biz biliyoruz..

Fatih Terimin dedigi gibi bu ülkede 70 milyon Antrenör var..

Hocam sene sonunda toplu temizlik bekliyorum.Gönderilmesi gerekenler :

Kalede : Leo Franco-Aykut

Defansta : Servet-Güngör-Aşık-Gökhan-Uğur (Sabri , Hakan ve Neill dışında kim varsa :D )

Orta saha : Ayhan-Barış-Sarp (Muhteşem bank asya orta sahası :D )

Forvet : Arda ( Kaç kurtar kendini :D )

İtirazı olan yoktur inşallah :asd:

Rijkaard malesef Turkiye'nin ata sporu'nun gures yerine teknik direktorluk oldugunu bilmiyor.Tamam bu adami elestirmeyecegiz demiyorum ama onceki hocalardan daha cok kredisi oldugunu dusunuyorum.Zaten Rijkaard kredisini doldurmadan Galatasaray'i en iyi yerlere tasiyacaktir.Yalniz sunu bilir sunu soylerim; Rijkaard ile ayrilmamiza cok az bi zaman kaldi.Bu medya ve taraftar Rijkaard'a sabir gostermez.Dun aksam bir kulvardan elendik buyuk ihtimal boyle oynamaya devam edersek Madrid'e karsi kaybedip Euro Cup'tanda elenecegiz ve elde kalan sadece lig olacak.Ligin disindada kalirsak ulkemizde lisansi olmayan teknik direktorler ve medya bu asil adami Turkiyede barindirmaz.Hos kendiside barinmak istemez zaten.

Tek istegim; isine karisilmamasi ve sabredilmesi.

4-3-3 sistemini oturtucam diye birsey demedi, kaldi ki bu sene cogu macta Skibbe donemindeki sistemle oynuyoruz. Arada cift forvet oynattigi da oldu ama genel olarak iki senedir (Bulent Ferguson zamani disinda) istikrarli olarak tek forvet, 2 tane forveti tamamlayan ofansif kanat oyuncusu, biri digerlerinden daha serbest ve ilerde oynamak kosuluyla 3 orta saha oyuncusu, derme catma bir defans, ve dandik bi kaleciyle oynuyoruz. Bu sistem mi dersiniz dizilis mi hic degismedi.

Atletico maçı öncesi kamp kurup orada hazırlanmak çok güzel bir fikirdi.Bravo Rijkaard.İşte bizi böyle şaşırmaya devam etti ki güvenimiz artsın :)

yeri burası değil ama...ztk yarı final maçlarının tarihlerine dikkat çekmek istiyorum;24 mart ve 14 nisan..FB bizle ve BJK ile olan maçlarından önce hafta içi kupa maçı oynayacak...takımın mevcut durumunu düşünürsek,FB maçı öncesi-belki o zamana kadar tek hedefi ztk kalacak olan ve haliyle maça ölümüne asılacak -TS ile bir düello yaşamamak daha hayrımıza oldu gibi...tek bir oyuncunun eksikliğinin bile nelere malolduğunu sıkça yaşar olduk zira...seneye inşaallah kaliteli ve geniş bir kadro kurulurda böyle şeylerle avunmak yerine her hedefe sonuna kadar asılırız...

Acıkcası Rijkaard iyi antrenordur ama cok buyuk a kalite bir tekmik direktor degildir benim gozumde Galatasaray'a gelmeden once de bu fikirdeydim hala da aynı fikrim. Van Basten, Klinssmann ne kadar buyuk hocaysa Rijkaard da o sınıftadır benim için. Hatta benim tercihim Co-Adriaanse olurdu iki hocadan birini sececek olsam.

Rijkaard asla Van Gaal, Magath, Hitzfeld, Hiddink sınıfında degildir. Scolari, Mancini, Leo Benhaker, Romerre gibi bir alt kategoriye koyardım Rijkaard'ı.

Keske Felix Magath'ı alabilseydik.

Gelmiş geçmiş en iyi td miz

derwall.gif

Acıkcası Rijkaard iyi antrenordur ama cok buyuk a kalite bir tekmik direktor degildir benim gozumde Galatasaray'a gelmeden once de bu fikirdeydim hala da aynı fikrim. Van Basten, Klinssmann ne kadar buyuk hocaysa Rijkaard da o sınıftadır benim için. Hatta benim tercihim Co-Adriaanse olurdu iki hocadan birini sececek olsam.

Rijkaard asla Van Gaal, Magath, Hitzfeld, Hiddink sınıfında degildir. Scolari, Mancini, Leo Benhaker, Romerre gibi bir alt kategoriye koyardım Rijkaard'ı.

aynen üstadım. bende aynı şeyleri düşünüyorum. ancak neeskens faktörü onu biraz öne çıkartıyor kanımca.

Haklısın.

Hıncal dün yine hocamıza salladı.

''Antalya forvetine önlem alamayan Atletico 'ya önlem alamaz.''

Adamın az çok haklılık payı var bu cümlede.

Tur için ise %60 GS geçer dedi.

Magath mı? Allah korusun... Şimdi bile takımın yarısı sakat, Magath'ın antrenmanlarından sonra maça çıkacak topçu bulamazdık vallahi...

Co her ne kadar beğendiğim bir teknik adam olsa da, kariyeri Rijkaard kadar parlak değil, ayrıca ne yönetimle iyi geçinebilirdi, ne de futbolcularla. Rijkaard kadar kredisi de olmayacaktı.

Rijkaard iyidir, hoştur, başka yerlere gitmesin aklınız. Sonuna kadar Rijkaard.

Olm kaç kere diyoruz fazla menejer saçmalığına kapılmayın diye.

Bu ülke Rijkaard'dan iyi teknik direktör gördü mü acaba da eleştiriliyor adam. Kimse yaptıklarının farkında değil. Artık topu havalandırmıyor Galatasaray. UEFA kupasını kazanan kadro bile bu kadar yerden oynamıyordu. Son 20 senedir dillere pelesenk olan fakat bir türlü yapılamıyan şeyi adam yarım sezonda gerçekleştirdi. Şimdi temeli atılmış bu sistemi olgunlaştırmada sıra. Ayrıca bir sürü oyuncu kendini aştı. Genç oyuncularla ilgilenilip forma şansı veriliyor. Geleceğin takımı eminim ki çok daha güçlü olacak şekilde hazırlanıyor.

Magath kimdir? Rijkaard'dan üstün yanı nedir acaba? Hani söylüyorsunuz ya 1. sınıf teknik direktör değil diye. Yada Hitzfeld. Bu adamlar Van Gaal, Rijkaard, Guardiola sınıfında değiller esas. Total futbolsa hedefiniz en iyilerdendir Rijkaard. Bir de Arsen Wenger eklenir bu listeye. Geri kalan teknik direktörleri ancak "diğerleri" diye tanımlarım.

Rijkaard'a burun kıvıran vatandaşlar, en yakın rakibimizin teknik direktörü kim farkında mı? Rijkaard ile arasında kaç gömlek fark var biliyorlar mı?

Bu ülke Rijkaard'dan iyi teknik direktör gördü mü acaba da eleştiriliyor adam. Kimse yaptıklarının farkında değil. Artık topu havalandırmıyor Galatasaray. UEFA kupasını kazanan kadro bile bu kadar yerden oynamıyordu. Son 20 senedir dillere pelesenk olan fakat bir türlü yapılamıyan şeyi adam yarım sezonda gerçekleştirdi. Şimdi temeli atılmış bu sistemi olgunlaştırmada sıra. Ayrıca bir sürü oyuncu kendini aştı. Genç oyuncularla ilgilenilip forma şansı veriliyor. Geleceğin takımı eminim ki çok daha güçlü olacak şekilde hazırlanıyor.

Magath kimdir? Rijkaard'dan üstün yanı nedir acaba? Hani söylüyorsunuz ya 1. sınıf teknik direktör değil diye. Yada Hitzfeld. Bu adamlar Van Gaal, Rijkaard, Guardiola sınıfında değiller esas. Total futbolsa hedefiniz en iyilerdendir Rijkaard. Bir de Arsen Wenger eklenir bu listeye. Geri kalan teknik direktörleri ancak "diğerleri" diye tanımlarım.

Rijkaard'a burun kıvıran vatandaşlar, en yakın rakibimizin teknik direktörü kim farkında mı? Rijkaard ile arasında kaç gömlek fark var biliyorlar mı?

Sir Alex Ferguson'u da es geçme. Rijkaard'ın değerini bilmeliyiz. Takımın başarısı için onunla uzun yıllar boyunca çalışılmalı.

En az 2 sezon sabretmeliyiz.Sonra ne olduğu belli olur.Bazı arkadaşlar Rijkaard 'a put gibi tapıyorlar , hatalarına kılıf arıyorlar.Orası ayrı bir mesele :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt