Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Takım istikrarsız,iyi futbol oynamıyoruz,ortasaha diye isyan ediyoruz ama bunun böyle olacağını bilerek devre arasında takviye istememekte Rijkaard'ın suçu.Elin takımı hüseyin çimşirle şampiyonluğa oynuyorsa durup düşüneceksin total futbol diyoruz eğer oynayabileceksek sonuna kadar beklerim ama en ufak bir umut yok takımda bu oyunu oynamak için.total futbol OYNAMAK İSTEYEN bir takım her topu ileri şişirmez en ufak bir umut yok şuan için.Zor takımlara karşı kazanamıyoruz kapasitemizmi yetmiyor anlayamıyorum,oyuncular sahada ne taktik ne disiplin içerisindeler.Olmayan oyuncuların üzerinde ısrarla durmasına anlam veremiyorum dünkü maçta abuk bir sistemle başladı maça baktı olmadı sonradan tekrar eski sisteme döndük.

Tüm bu eleştirilere rağmen ben Rijkaardla yola devam diyorum hatta Adnan polatın başkanlık sürecim boyunca sözleşmesini uzatacam planını bir an önce yapmasını istiyorum.

yav ben bu kadroyla pas yapamamamızı anlamıyorum:allaalla6vr:,anadolu takımları kadar iyi paslaşamıyoruz çok samimiyim,suçu kimseye atmıyorum ama cidden anlaşılmaz bi durum

Gelecek sezon şampiyonlar liginde yine olamıyacağız büyük ihtimal.Hayır sadece Rijkaardda değil suçlu olan bizmi çok abartıyoruz takımımızı acaba.Ama artık radikal kararlar verilmeli takım içinde.

Gelecek sezon şampiyonlar liginde yine olamıyacağız büyük ihtimal.Hayır sadece Rijkaardda değil suçlu olan bizmi çok abartıyoruz takımımızı acaba.Ama artık radikal kararlar verilmeli takım içinde.

Dediğin gibi fazla abartıyoruz.Arda'yı da,Elano'yu da fazla abartıyoruz.Şu takımda abartmayı hakedecek isimler belli.Baros,Neill,Keita,Kewell

Dediğin gibi fazla abartıyoruz.Arda'yı da,Elano'yu da fazla abartıyoruz.Şu takımda abartmayı hakedecek isimler belli.Baros,Neill,Keita,Kewell

neill,dos santos,baros,keita diğer butun yabancılar gönderilsin.kewell ada teşekkür edilip yollansın.iş duygusallığa girince kaybeden biz oluyoruz.lig bitti hala kewell dönecek

Rijkaard sonuç almak için sistem değiştirdi, bu top şişirmelerin bununla alakası olduğunu düşünüyorum. İyi futboldan ziyade sonuç almak istiyoruz diye açıklama yapmıştı. 4-3-3 ile devam etmeliyiz. Ayhan istedi diye 4-4-2 oynarsan böyle sı.arsın.

Rijkaard sonuç almak için sistem değiştirdi, bu top şişirmelerin bununla alakası olduğunu düşünüyorum. İyi futboldan ziyade sonuç almak istiyoruz diye açıklama yapmıştı. 4-3-3 ile devam etmeliyiz. Ayhan istedi diye 4-4-2 oynarsan böyle sı.arsın.

Ayhan istedi diye? :confused:

Floryada total neyi varsa alıp gitmelidir...

Skibbe ye laf edenler görün Dünya çapındaki TD yi.

ona bakarsanız servet efendide açıklama yapmıştı "takımda bazı arkadaşlar gerektiği gibi oynamıyor" diye...

servet süper oynuyor ya haklı tabi...

Skibbe'yi de övenler var geçmiş sayfalarda. Önce Gerets harcandı, sonra Skibbe şimdi de Rijkaard. Peki daha sonra?

Neden istemesin? Bu takımın ikinci kaptanı kendisi. Gidip belirtmiş olabilir bu fikrini.

He Rijkaard'da onun isteğini dinleyip hemen uygulamıştır zaten.Yahu Muhammet böyle saçma birley olabilirmi.Rijkaard'ı tanımasak inanacamda Rijkaard'dan bahsediyoruz Skibbe'den değil hadi onu geçtim Neeskens var böyle birşey söz konusu bile olmaz.Yıllarca sisteminden taviz vermiyen adam Ayhan'ın sözüne bakarmı :)

Elano yu sol açık oynatmak,

fenerin ortasahası sıfır düzeyindeyken ve evimizde yenmemiz gereken bir maçta Mustafa sarp ve M.Topal gibi birarada oynamaması gereken iki oyuncuyu yan yana oynatmak

Atletico maçında Topal-Sarp ın yanına Ayhan ı da alarak turu kaybetmek

Rijkaard türk futbolunu ve türk futbolcularını bilmiyor tanımıyor bu kadar basit...

Skibbe'yi de övenler var geçmiş sayfalarda. Önce Gerets harcandı, sonra Skibbe şimdi de Rijkaard. Peki daha sonra?

Löw'ü harcadı bu toplum, 3 yıl önce Milli Takım'ın başına getirebilmek için kapısında yattılar, gelmedi. Hiddink'i futbolu bilmiyo diye yolladık, daha 2 ay olmadı Federasyon kapısında yattı köpek gibi.. Rijkaard'a da aynı şeyi yapıyoruz şuanda.

Bizde topa değmemiş, ya da topa en son vurduğu günün üstünden 40 yıl gecmiş adamlar spor yorumcusu, hatta futbol bilgini oldukça, milletçe burnumuzun boktan çıkacağını düşünmek hata olur.

Kasımpaşa maçından sonra Gstv yayınına katılmıştı. Orada söylemişti. "Bence hocamız bizi yanlış taktite oynatıyor, 4-4-2 bize daha çok uyuyor" diye açıklama yaptı.

Kendisi herhangi bi sisteme uyuyor muymuş acaba? Öyle taktiğe, sisteme burnunu sokacağına futboluna baksın. Bu sistem bize uymuyor dediyse, seneye kendine uyacak sistemle oynayan bi takıma gider. Bu kadar basit.

He Rijkaard'da onun isteğini dinleyip hemen uygulamıştır zaten.Yahu Muhammet böyle saçma birley olabilirmi.Rijkaard'ı tanımasak inanacamda Rijkaard'dan bahsediyoruz Skibbe'den değil hadi onu geçtim Neeskens var böyle birşey söz konusu bile olmaz.Yıllarca sisteminden taviz vermiyen adam Ayhan'ın sözüne bakarmı :)

Sistem farklı, Rijkaard'ın saha içinde istedikleri farklıdır. Rijkaard kupa maçlarında da 4-4-2 oynattı. Ayhan'ın bunu demesi neden şaşırtıcı olsun ki? Rijkaard ona göre birşeyler düşünüp uygun bir kadro çıkarabilir sahaya.

Mesela Fenerbahçe maçına 4-4-2 başladık, daha sonra Arda girdi ve 4-2-3-1'e döndük. Sol açık başlayan Elano göbekte Mustafa Sarp ile birlikte defansif görev üstlendi. Giovani forvet arkasına geçti. Fakat Rijkaard'ın istedikleri değişmedi. Mesela topu oyuna yerden sokmak ve stoperlerin oyunu orta çizgiye yakın kurması.

Anlatmak istediğim bu.

Gerets'in neyi harcandı? İyi bir hoca değildi. Inamoto'yu tek ön libero oynatacak kadar da saçma işlere girişmişti. Skibbe her haliyle Rijkaard'dan iyidir tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt