- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Cevap: # Frank Rijkaard
yav ben bu kadroyla pas yapamamamızı anlamıyorum:allaalla6vr:,anadolu takımları kadar iyi paslaşamıyoruz çok samimiyim,suçu kimseye atmıyorum ama cidden anlaşılmaz bi durum
Takım istikrarsız,iyi futbol oynamıyoruz,ortasaha diye isyan ediyoruz ama bunun böyle olacağını bilerek devre arasında takviye istememekte Rijkaard'ın suçu.Elin takımı hüseyin çimşirle şampiyonluğa oynuyorsa durup düşüneceksin total futbol diyoruz eğer oynayabileceksek sonuna kadar beklerim ama en ufak bir umut yok takımda bu oyunu oynamak için.total futbol OYNAMAK İSTEYEN bir takım her topu ileri şişirmez en ufak bir umut yok şuan için.Zor takımlara karşı kazanamıyoruz kapasitemizmi yetmiyor anlayamıyorum,oyuncular sahada ne taktik ne disiplin içerisindeler.Olmayan oyuncuların üzerinde ısrarla durmasına anlam veremiyorum dünkü maçta abuk bir sistemle başladı maça baktı olmadı sonradan tekrar eski sisteme döndük.
Tüm bu eleştirilere rağmen ben Rijkaardla yola devam diyorum hatta Adnan polatın başkanlık sürecim boyunca sözleşmesini uzatacam planını bir an önce yapmasını istiyorum.
yav ben bu kadroyla pas yapamamamızı anlamıyorum:allaalla6vr:,anadolu takımları kadar iyi paslaşamıyoruz çok samimiyim,suçu kimseye atmıyorum ama cidden anlaşılmaz bi durum