Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Gerçekten artık sözleşmesi uzatılsın. Her sene yeni bir teknik direktör görmekten sıkıldım artık. Rijkaard gibi bir hocayla 10 senelik anlaşma yapılsın. Yönetimler değişse bile Rijkaard takımda kalsın. Bunun için Adnan Polat'ın artık konuyu ele alması gerekiyor. Hiçbir baskıyı dinlemesin. Ona muhalif olanlar, Rijkaard'dan daha iyisini getiremez, yada futbolu onlardan daha iyide bilemez. Sadece işleri muhalefet, Rijkaard bu takımdan ayrılırsa yine eskisi gibi Skibbe, Kalli vs. gibi Rijkaard'ın çok çok daha altındaki futbol adamlarına emanet edilirse bu takım, vizyon olarak resmen klübün küçüldüğüne işarettir ve en çok bundan korkuyorum.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Yahu elimizde Rijkaard gibi bir hoca varken,onu harcarsak diğer takımlar bize gözüyle güler.

Günlük başarılara alıştığımızdan önceleri bu adama hep sallıyordum.Şimdi anlamaya başladım ki Rijkaard sadece teknik adam rolüyle için getirilmemiş.10 yıldır takım dökülüyor belki Rijkaard giderse çöküş devam eder.İlerde ne olur bilinmez ama en az 2 yıl daha şans verilmesinden yanayım.

Rijkaard çok iyi bir teknik direktör ondan en iyi şekilde faydalanmalıyız ama devre arasında yaptığı hatalarıda kabul etmemiz gerekir.Rijkaard'dan ayrıca bazı durumlarda altyapıdan hiç faydalanmamasını anlamış değilim.Galatasaray'ın altyapısında A takımda oynayabilecek çok iyi futbolcular var.Umarım yeni sezonda bunlardan faydalanır.

Hacı sene sonundan eski öğrencilerinden bir kaçını getir bee...

M.Sarp'ı halen hucumcu mc olarak goruyor ya bakalım ne zaman anlayacak, mustafa'da bir numara olmadıgını.

M.Sarp'ı halen hucumcu mc olarak goruyor ya bakalım ne zaman anlayacak, mustafa'da bir numara olmadıgını.

Abi eldeki malzeme kötü adam ne yapsın senin elinde Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman var hangi birini oynatıcan orta sahada hepsi birbirinden kötü oyuncular

Evet ya,neden Xavi'yi oynatmıyor anlamıyorum.

Takımda kalırsa, memnun oldugu anlamına gelir. Elano'yu cıkarıp, hucumda serbestisi tanıyarak oyuna sokarsa, bu soru akla gelir.

Sene basında goller attı diye olmus olabilir ne de olsa Rijkaard gecen yaza kadar Sarp'ı hataında ne gordu ne izledi.

En azımndan su gercek, en formsuz Ayhan'ın top kontrolu, dokunus hissiyatı, pas becerisi, Sarp'tan iyidir.

Çoğu maç böyle oynadık hakikaten. Mustafa hep önde basan adam oldu, Elano'da geride uzun top yapıp oyunu açan adam felan oldu. Nedeni ise tahminimce Elano geriden oyunu açacak, oyunun yönünü değiştirecek, uzun top yapacak, Mustafa'da önde rakibe ilk basan adam olacak ve rakibin direncini kıracak. Bir de tabii Mustafa pozisyon da bulan birisi, boşa iyi kaçan birisi. Bu nedenle de az ilerde oynuyor.

şampiyonluk gitti. türkiyenin en pahalı takımı. hücum gücü öldürücü olarak adlandırılan bu takım şampiyon olamıyor. ve de en büyük rakibine büyük ihtimal şampiyonluğu hediye edecek. burda hiç mi suçu yok Frank Rijkaard ın . orta sahamız yok diyorsunuz. sivas manisa belediye hepsine son dakikalarda yediğimiz gollerle toplam 6 puan yitirdik. el insaf 70 dakika tek kale oynayan takımı bir zahmet bu geriye çekilme psikolojisinden bir kurtar. kabul edelim en büyük suçlu teknik heyettir. üzgünüm çok üzgünüm. fener sampiyonluğu göreceğim için. fener samiyon olabilir ama hak etmeden olacak. bu üzüor beni. ah be Frank Rijkaard biraz daha türk futbolunu anlasaydında böyle olmasaydı.

şampiyonluk gitti. türkiyenin en pahalı takımı. hücum gücü öldürücü olarak adlandırılan bu takım şampiyon olamıyor. ve de en büyük rakibine büyük ihtimal şampiyonluğu hediye edecek. burda hiç mi suçu yok Frank Rijkaard ın . orta sahamız yok diyorsunuz. sivas manisa belediye hepsine son dakikalarda yediğimiz gollerle toplam 6 puan yitirdik. el insaf 70 dakika tek kale oynayan takımı bir zahmet bu geriye çekilme psikolojisinden bir kurtar. kabul edelim en büyük suçlu teknik heyettir. üzgünüm çok üzgünüm. fener sampiyonluğu göreceğim için. fener samiyon olabilir ama hak etmeden olacak. bu üzüor beni. ah be Frank Rijkaard biraz daha türk futbolunu anlasaydında böyle olmasaydı.

Öldürücü hücüm gücü diyorsunda en önemli parça Baroş'u unutuyorsun 16-17 maç yoktu ve tabi ki Kewell

Ama bunlar bahane olamaz tabiki ama unutmamak gerekir

1. Baros, 5 ay sakat kaldı

2. Kewell, ikinci yarı sakat

3. Arda, en kritik 2 maçta (fener, trabzon) + sivas sakattı, üsttekilere ilaveten. + kaç tane maçta forvet oynamak zorunda kaldı, performansı düştü

sene başında övünülen Galatasaray ın ana hücum gücü kaç maç sahada yok bi hesapla bakalım. ortasaha nın durumuna, ve Neill öncesi defansın durumuna hiç girmiyorum bile. Şu 3 adam bu kadar sakatlık yaşamasaydı bugün farklı şekilde liderdik.

Belki de kuculecegimiz bir sezonda teknik direktore 4m-5m euro odemek, yıldız yabancılara 2m euro ustu maas vermek, ne kadar dogru? Allahtan gelecege yonelik gelirler var ozellikle de naklen yayın geliri muthis arttı ama...

Her zaman söylediğimizi yine söylemek istiyorum. Bu takımdan şu oyuncuları göndermediğin müddetçe, sistemi orturtamaz Rijkaard veya bir başka hoca. Bunlar; Mustafa Sarp, Barış, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner ve Servet Çetin. Galatasaray bunları acilen satmalıdır diye düşünüyorum. Yabancılardanda kesinlikle kaleci ve Elano. Aksi halde işimiz çok zor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt