Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

Ben rijkaard'ın gitmesinden yana değilim ama senin fatih terimi tek resimle kötülemen mantıksız 2008'de nasıl 3. olduğumuz belli de ne demek ? o zaman rijkaard'ın barca'yı nasıl şampiyon yaptığıda belli onuda geçiniz eğer tek resimle hoca sileceksek al sana resmin kralı. Bu 2010'a gidememize felan benzemez o resmin çekildiği yer Ali Sami Yen beğenmediğiniz fatih terim döneminde rakip takımların korkarak geldiği bir yer.

1269967603-1.jpg

Konuyu okursanız tek resim değil.Bir yorum okursanız bir tanesini görürsünüz.

2.Geldiğinde aldığı 100 küsür futbolcuyla Galatasaray'ı iflas ettirmiştir ve hiç bir başarı olmadan.

Zaten son cümlenle beni onaylamışsın, niye muhalif olacağım diye uğraşıyorsun.

Şimdi sana burada Bursaspor analizi yapamayacağım. Ayrıca Fulham dediğin takım kendi liginde kaçıncı olmuş? Auxerre ve Montpellier gelecek sezon ancak küme düşmemeye oynarlar. Gelip burda Galatasaray'ı 5. sınıf takımlarla karşılaştırıyorsun, farkında mısın?

Zaten son cümlenle beni onaylamışsın, niye muhalif olacağım diye uğraşıyorsun.

Şimdi sana burada Bursaspor analizi yapamayacağım. Ayrıca Fulham dediğin takım kendi liginde kaçıncı olmuş? Auxerre ve Montpellier gelecek sezon ancak küme düşmemeye oynarlar. Gelip burda Galatasaray'ı 5. sınıf takımlarla karşılaştırıyorsun, farkında mısın?

Olmaz dediğin kadro 2 oyncu alma ile mi oluyor.

Beni anlayamamışsın.Fulham dediğin takım geçen sene UEFA da Juventusu 3-1 'in rövanşında 4-1 yenerek geçti.Ve finalde son dakikada kupayı kaçırdı.Montpellier geçen sene lige çıkıp ilk 3 ü zorladı.Bu takımların hepsi mütevazi kadrolara sahipler.

Bilmiyorum Nasıl anladın ama ben burda bu takmları Galatasarayla kıyaslamadım.Kadroyu kullanmayı bilmenin önemini belirtmek için örnek verdm.

Elbetteki Galatasaray bu 4 takımdan da kadro kalitesi de dahil her katagoride üstündür.Ben bunu tartışmıyorum.Bu kadroyla olmaz demeni yanlış bulduğumu söylüyorum.Hem 5. sınıf dediğin bu takımlar Galatasaraydan daha başarılı bitirdiler sezonu.Ve evet kadroları da Galatasaraydan daha iyi değilken.

Hadi ıkının ıkının vereceğiz medyanın eline koz hadi zorlayın biraz daha.

Bıktım böyle saçma sapan konu ve yazılardan.Ortada bir gerçek var oda bizim takımda ortasahanın gerçek olmaması,şaka gibi bir orta sahaya sahibiz.Rijkaard ile herşey yapılır ancak bu kadroyla bi yere kadar birşeyler yapabilirsin.Hemen bana yok biz inamoto'larla yok petre'lerle şampiyonluk alıyorduk.Ozamanın döneminde de lig o oyuncuları kaldırabilecek kalitesizlikteydi.Ama artık bu lig o kalitesiz oyuncuları kaldıracak kalitesizlikte değil.Bunu herkes görüyor.Durup durup böyle konular açmak egonuzu tatmin ediyorsa anlıyorum.Ama anlamadığım tek şey herkes Rijkaard'dan fazla teknik direktör kesilmiş.Guardiola'yı getirse yönetim siz dersiniz ki Guardiola,Rijkaard'ın yaptığı Barca'da şampiyon oldu Guardiola yoksa bir hiçti.Böyle hiç bir yere varılmaz artık istikrar sağlamak zorundayız.

Taki sakatlıklar ile boğuşmaya başlayıncaya kadar,Rijkaardın G.sarayı bana zevk veriyordu,sakatlıklardan sonra gerçekten tökezledik.

Taki sakatlıklar ile boğuşmaya başlayıncaya kadar,Rijkaardın G.sarayı bana zevk veriyordu,sakatlıklardan sonra gerçekten tökezledik.

Evet ya Kewell,Baros,Keita,Arda 4lüsü ile her maçı kazanıyorduk.2 tane adam gibi libero ve Kewell gibi bir kanat oyuncusuyla heralde daha iyi yerlere geliriz.

Moderatörler geregini yapsin. Böylelerine agzinin payini vermek zorunda kalmayalim.

Öncelikle sen gereğini yap, forumda böyle yazmaktansa mesajı şikayet etmen yeterli. Kimse kör değil, büyük ve kalın yazmak asla insanların hoşuna giden bir durum değil.

Moderatörler geregini yapsin. Böylelerine agzinin payini vermek zorunda kalmayalim.

ilk önce kendi konuşmalarına bakacaksın,İrreti kendini savunma şekline bakacaksın.Uslübuna bakacaksın en başta.

Kendini futbol ilahı gibi gösterme çabana bakacaksın, başkalarının fikirlerini gülünç bulmak yerine saygı duymaya çalışacaksın sonra paylara geçersin.Gerekirse vereceğin payları da...... Gerekirse tabi.

bkz:Ağlama melis

ilk önce kendi konuşmalarına bakacaksın,İrreti kendini savunma şekline bakacaksın.Uslübuna bakacaksın en başta.

Kendini futbol ilahı gibi gösterme çabana bakacaksın, başkalarının fikirlerini gülünç bulmak yerine saygı duymaya çalışacaksın sonra paylara geçersin.Gerekirse vereceğin payları da...... Gerekirse tabi.

bkz:Ağlama melis

Ceksin caksinli cümleler kurma. Boyunu asan islere girisiyorsun.

Forum sahsi atisma yeri degil, özelden gerekli cevabi verdim sana. Moderatörlere özel mesaj da attim ama fayda etmis gibi görünmüyor.

Internet ortamina güvenip ileri geri konusan, insanlara sahsi ithamlarda bulunan ifadeler oluyor. Ettigin laflarin altinda ezilirsin

Ceksin caksinli cümleler kurma. Boyunu asan islere girisiyorsun.

Forum sahsi atisma yeri degil, özelden gerekli cevabi verdim sana. Moderatörlere özel mesaj da attim ama fayda etmis gibi görünmüyor.

Internet ortamina güvenip ileri geri konusan, insanlara sahsi ithamlarda bulunan ifadeler oluyor. Ettigin laflarin altinda ezilirsin

Şimdi mi atışma yeri olmadı :D iyi 2 gün sonra farketmişsin. hadi kardeşim git videolarını izle analizlerini yaz sonra da kimsenin fikirlerini takmamaya devam et. Bu sana son mesajım.Özel de de son mesajımı attım.

Ceza alırsam da canları sağolsun. Üzüntüm bir tek senin gibi biri yüzünden almak olur. Onun dışında

Cek cak guk ve gak diyor senle aramdaki münasebeti kapatıyorum büyük kaymakam.

Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

Başlık değiştirildi, forumda kişisel tartışmalara girmeyelim.

Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

stoch çok iyi be nasıl kaçırdık ah.....

birde keitayı istemiyormuş rijkaard hurriyette yazıyor. manyakmı ya bu adam keitadan başka gerçek yıldızımız yokki.........

bide şu medya fenerin elinde her gün bir adamımızı transferle yolluyorlar. gerizekalılar........

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

inanilmaz bir resim

Hem de nasıl, çok önemli, bir o kadar da kıskanmamız gereken bir fotoğraf.

Hatta çok konu ile ilgisi yok ama bir fotoğraf daha paylaşayım, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum.

Yıl 2004 yanılmıyorsam. Messi'nin Barcelona formasıyla ilk maçına çıktığı an, Deco'nun yerine oyuna giriyor, rakip Espanyol. Sahaya girenin bir kaç yıl sonra yeni futbol tanrısı olacağını bilen tek adam da yedek kulübesinde oturuyor.

2004ilkmabolbolfutbol.jpg

Biz mi? Bize göre o futbolu bilmiyor daha..

derhal görevden alınmalı.hiç aklımıza hayalimize gelmeyecek kadar başarısız bir sezona doğru gittiğimiz apaçık görülüyor.alınan satılan futbolcular akıl alır gibi değil.kendisine teşekkür edilmeli ve derhal galatasarayın başından uzaklaştırılmalı.ısrar edilicek olursa tarihimizin en başarısız sezonlarından birini geçirerek aslantepeye merhaba diyeceğiz.uğur uçarı sattıran biri galatasarayın başında bir dakika dahi tutulmamalı.

Ne diyosun sen ya alkollumusun nesın ya

derhal görevden alınmalı.hiç aklımıza hayalimize gelmeyecek kadar başarısız bir sezona doğru gittiğimiz apaçık görülüyor.alınan satılan futbolcular akıl alır gibi değil.kendisine teşekkür edilmeli ve derhal galatasarayın başından uzaklaştırılmalı.ısrar edilicek olursa tarihimizin en başarısız sezonlarından birini geçirerek aslantepeye merhaba diyeceğiz.uğur uçarı sattıran biri galatasarayın başında bir dakika dahi tutulmamalı.

Ne ictiysen aynisindan istiyorum, iyi kafa yapiyor heralde.

Rijkaard'ın hedefi final!

Frank Rijkaard, Hollanda'da RTL Z kanalında canlı yayına bağlandı. Sezon biter bitmez çocuklarının eski dadısı ile evlenen ve Miami'deki balayından Hollanda'ya dönen Rijkaard, önümüzdeki sezon için iddialı konuştu.

Geçen sezon ligi tanımaları anlamında büyük ilerleme kaydettiklerini söyleyen Hollandalı, önümüzdeki sezon her şeyin çok farklı olacağını söyledi. Türkiye Ligi'nde şampiyon olacaklarını söyleyen Rijkaard, Avrupa Ligi'nde de hedeflerinin final olduğunu kaydetti.

Hincal Uluc ile bir akrabalik falan mi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt