Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

Ermeni katliamı yapıldı zaten bu ülkede,bunu tarihçiler de söylüyor,neyi tartışıyorsunuz 300-400 bin Ermeni öldü öldürüldü,ama soykırım yapılmamış deniyor.

Hangi tarihçiler neye dayanarak söylüyolar bunu?Yüzyıllar boyunca türklerle iç içe yaşayan Ermenilerin Osmanlı'nın zayıf anında ayaklanıp ortalığı karıştırması normal ama bunların yurtdışına sürülmesi anormal öyle mi?

1. Türkiye kurulduğu andan itibaren Ermenilerin 1915 yılında yaşadıklarının kötü bir hatıra olduğunu hep söylemiştir. Tartışmadan hiç kaçmamıştır.

2. 1915 yılında soykırım diye bir suç olmadığı gibi 'genocide' kelimesi dahi henüz icat edilmemişti.,

3. Lozan Anlaşması ekleri ile I.Dünya Anlaşması'ndaki savaş suçluları affedilmiştir zaten.

4.Tehcir kanununu kabul eden hükümette 5-6 Ermeni Bakan vardır zaten.

5.Ermenilere karşı toplu bir hareket olsa, İstanbul Ermenileri neden hedef alınmamıştır?

6. Bütün bunlara rağmen Ruanda, Cezayir gibi konuları gündeme almak diplomatik olarak son derece saçmadır. Biz yaptık ama siz de yaptınız gibi komik bir anlayış ortaya çıkar. Bunu Başbakan'ın ifade etmesi de tamamen cahillik ve talihsizliktir.

7. Geçmemesi daha iyi, ama geçerse de herhangi bir değişiklik olmayacak merak etmeyin. Fransa vatandaşları düşünsün.

Bırakın kardeşim marjinal görünme ayağına koskoca milletin tarihini ayaklar altına sermeyin.Amerika Irak'a girince demokrasi geldi diyip sesini çıkarmayan avrupalılar,her tarafında milyonlarca sorunla uğraşan Osmanlı'nın isyancıları yurtdışına sürmesini insanlık suçu olarak görüyolar.

Bırakın kardeşim marjinal görünme ayağına koskoca milletin tarihini ayaklar altına sermeyin.Amerika Irak'a girince demokrasi geldi diyip sesini çıkarmayan avrupalılar,her tarafında milyonlarca sorunla uğraşan Osmanlı'nın isyancıları yurtdışına sürmesini insanlık suçu olarak görüyolar.

Kuyruk acısı işte, Yine o yıllara döneceğiz inşallah, korkularının ve kuduz köpek gibi saldırmalarının sebebi bu.

Hangi tarihçiler neye dayanarak söylüyolar bunu?Yüzyıllar boyunca türklerle iç içe yaşayan Ermenilerin Osmanlı'nın zayıf anında ayaklanıp ortalığı karıştırması normal ama bunların yurtdışına sürülmesi anormal öyle mi?

Ben öyle birşey söylemedim.Öldürülme katliam var ama bir soykırım yok dedim.Tarih kurumlarında Ermeni olaylarını araştıran tarihçiler bile diyor bunu.

Sen de ses çıkarmadın? Senin ülkende ses çıkarmadı. Hatta uçaklarına yol bile verdin. Din kardeşlerine zulmettiler.

Ben öyle birşey söylemedim.Öldürülme katliam var ama bir soykırım yok dedim.Tarih kurumlarında Ermeni olaylarını araştıran tarihçiler bile diyor bunu.

Osmanlı devleti durup duruken canımız sıkıldı gidip Ermeniler'i öldürelim dedi de bizim mi haberimiz yok?Parçalanmaya yüz tutmuş bi devletin isyancılara ve bölücülere karşı hoşgörülü davranma gibi bi lüksü mü var acaba?

simdi bakiniz

soykirim dense ya da denmese birsey olacagindan degil de gerceklesen olay tanim olarak soykirimdir. turkcede soyunu kirmak olarak algilandigi icin insanlar bekliyor ki 2 milyon adam varsa 1 tane bile kalmasin, o zaman soykirim olur. bu yanlis. yapilan sey soykirimdir, oncesinde ne olduysa olsun. devletin belli bir irki hedef alip onlari tehcir etmesi ya da bazilarini katletmesi soykirimdir. bunun TANIMI budur. sucu istediginiz kadar bolusturebilirsiniz, ama ne soykirimi kardesim demeyin.

Osmanlı devleti durup duruken canımız sıkıldı gidip Ermeniler'i öldürelim dedi de bizim mi haberimiz yok?Parçalanmaya yüz tutmuş bi devletin isyancılara ve bölücülere karşı hoşgörülü davranma gibi bi lüksü mü var acaba?

Ben böyle birşey de söylemedim kardeş.Ben durup dururken öldürdüler demedim,Ermenilerin yanında da durmadım.

Beyler ne oldu,soykırımı kabul ettimi yoksa bu seref yoksunları.Bugün belli olacak diye duymustum

simdi bakiniz

soykirim dense ya da denmese birsey olacagindan degil de gerceklesen olay tanim olarak soykirimdir. turkcede soyunu kirmak olarak algilandigi icin insanlar bekliyor ki 2 milyon adam varsa 1 tane bile kalmasin, o zaman soykirim olur. bu yanlis. yapilan sey soykirimdir, oncesinde ne olduysa olsun. devletin belli bir irki hedef alip onlari tehcir etmesi ya da bazilarini katletmesi soykirimdir. bunun TANIMI budur. sucu istediginiz kadar bolusturebilirsiniz, ama ne soykirimi kardesim demeyin.

Soykırım çok ayrı birşey Hayri,Hitler'in yaptığına deniyor soykırım.Ermenilere yapılana değil.Evet ortada bir ne olursa olsun katliam var ama soykırım çok ayrı.

Şeyimde bile değil afedersin,bizim millet neden bu kadar büyütüyor Fransa'nın saçma sapan politikalarını ?

burasi iyice 32. gune dondu birazdan mali bryant gevrek agziyla ieiiie diyerek gelir

Geri
Üst Alt