İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Fransa Katliamları
biz fransızlara niye kızıyoruz ki...
içimizdeki fransızlar dururken...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ermeni katliamı yapıldı zaten bu ülkede,bunu tarihçiler de söylüyor,neyi tartışıyorsunuz 300-400 bin Ermeni öldü öldürüldü,ama soykırım yapılmamış deniyor.
Bırakın kardeşim marjinal görünme ayağına koskoca milletin tarihini ayaklar altına sermeyin.Amerika Irak'a girince demokrasi geldi diyip sesini çıkarmayan avrupalılar,her tarafında milyonlarca sorunla uğraşan Osmanlı'nın isyancıları yurtdışına sürmesini insanlık suçu olarak görüyolar.
Biz de Cezayir için yapalım aynısını.
Adamların acılarını kullanmaya hakkımız yok,Fransa'ya kızıyoruz onun yaptıklarını mı yapacağız ?
Hangi tarihçiler neye dayanarak söylüyolar bunu?Yüzyıllar boyunca türklerle iç içe yaşayan Ermenilerin Osmanlı'nın zayıf anında ayaklanıp ortalığı karıştırması normal ama bunların yurtdışına sürülmesi anormal öyle mi?
Fransa'ya kızdığına dair bir mesajına rastlamadım.
Bırakın kardeşim marjinal görünme ayağına koskoca milletin tarihini ayaklar altına sermeyin.Amerika Irak'a girince demokrasi geldi diyip sesini çıkarmayan avrupalılar,her tarafında milyonlarca sorunla uğraşan Osmanlı'nın isyancıları yurtdışına sürmesini insanlık suçu olarak görüyolar.
Ben öyle birşey söylemedim.Öldürülme katliam var ama bir soykırım yok dedim.Tarih kurumlarında Ermeni olaylarını araştıran tarihçiler bile diyor bunu.
Sen de ses çıkarmadın? Senin ülkende ses çıkarmadı. Hatta uçaklarına yol bile verdin. Din kardeşlerine zulmettiler.
Osmanlı devleti durup duruken canımız sıkıldı gidip Ermeniler'i öldürelim dedi de bizim mi haberimiz yok?Parçalanmaya yüz tutmuş bi devletin isyancılara ve bölücülere karşı hoşgörülü davranma gibi bi lüksü mü var acaba?
Sen de ses çıkarmadın? Senin ülkende ses çıkarmadı. Hatta uçaklarına yol bile verdin. Din kardeşlerine zulmettiler.
simdi bakiniz
soykirim dense ya da denmese birsey olacagindan degil de gerceklesen olay tanim olarak soykirimdir. turkcede soyunu kirmak olarak algilandigi icin insanlar bekliyor ki 2 milyon adam varsa 1 tane bile kalmasin, o zaman soykirim olur. bu yanlis. yapilan sey soykirimdir, oncesinde ne olduysa olsun. devletin belli bir irki hedef alip onlari tehcir etmesi ya da bazilarini katletmesi soykirimdir. bunun TANIMI budur. sucu istediginiz kadar bolusturebilirsiniz, ama ne soykirimi kardesim demeyin.