Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

X te baya ovuluyorsa bu is tamam ya baya da ucuza kapattik diyebilirz hatta

Enayi norwich haahah nasilda kandirdik kerizleri

Oyuncu aynı kalibrede olduğunu nasıl çıkardın? Aynı ligden Gyökeres aynı yaşta 25 milyona Sporting'e gitmişti geçen sezon.
Göykers ne alaka anlamadım. Bizden de boey 35e gitti Halil Dervisoglu 30 milyon euro eder gibi bir şey mi yani anlamadım.

Neyse ikisi de bu sene TR liginde oynayacaklar 2-3 ay sonra göreceğiz kalibrelerini.

Futbol dünyasında iki tane büyük hata türü vardır.

1 - Milli Takım turnuvalarında parlayan adı sanı duyulmamış futbolcu transferi

2 - Alt liglerde veya top 5 lig dışında 1 sezon parlamış adamı çok yüksek paralara transfer etmek

Umarım ikinci hataya biz düşmüş olmayız. Madem bir oyuncuya bu kadar para yatırma imkânımız var, ben taraftar olarak o zaman daha büyük daha garanti bir isim isterdim açıkçası. Bu transfer gerçekleşirse büyük endişelerim var maalesef.

Göykers ne alaka anlamadım. Bizden de boey 35e gitti Halil Dervisoglu 30 milyon euro eder gibi bir şey mi yani anlamadım.

Neyse ikisi de bu sene TR liginde oynayacaklar 2-3 ay sonra göreceğiz kalibrelerini.
Nasıl ne alaka? Ligi küçümsemedin mi? Gyökeres'te aynı ligten 25 milyona gitti diye örneği ligi küçümsediğin için verdim. Ben Sara'yı hiç izlemediğimi söylüyorum zaten. Sen neye göre Ozan ile aynı kalibre diyorsun?

Havaalanından alıp helikopterle Olimpiyat Stadı'na götürürsek bir yarım saat oynatırız gibi.

Raket gibi sol ayağı var, 70 metreye güdümlü füze gibi pas atabiliyor, dinamik ve sürekli kendisini oyun içinde tutmaya çalışıyor. Markaj altından rahat çıkıyor. 6-8-10 gibi orta sahanın ihtiyacımız olan tüm mevkilerinde de rahat bir şekilde oynayabiliyor. Stoperlerin arasına girip top alıp dağıtmayı seviyor. Destek ayağını çok iyi kullanıyor, kalçadan çok güzel şutlar çıkartıyor.

Kısacası bu çocuk futbolu biliyor, top da ayağına yakışıyor. Uganda liginde de olsa EPL'de de olsa bu üstte yazdığım özellikleri onu her şekilde ön plana çıkartır. Lig kalibresi nedeniyle ürettiği skor sayısını tartışabiliriz ama çocuğun saf yeteneklerini bulunduğu lige bağlamak saçma. Sara'nın yapabildiği şeyler ürettiği skordan çok daha fazlası, skills videosu izleyip de transfer etmiyordur herhalde kulüptekiler.

Bonservisinin altında ezileceğini de düşünmüyorum. Norwich zaten yüksek bir bonservis verdi de aldı Brezilya'dan. Kendisi de yükselişte bir futbolcu, bu bonservisleri istemeleri normal. Bizim bu bonservisleri Sara'ya vermemiz risk mi? Evet, risk olabilir ama öyle ya da böyle transfer ettik. Daha formayı giymeden olumsuz hava oluşturmaya gerek yok. Burada Sara ismine çok aşina olmasak da ada tarafında ismi biliniyor ve dünden beri Sara ve bizi konuşuyorlar. Hayırlı olsun, inşallah formamız altında tarihi başarılar yaşar.

Championchip ve Norwich city takip eden arkadaşlar savunma nasıl Sara'da? Skills videoları sadece atakları gösteriyor da.

Yok yok forumda kötü dendi oyuncu değildir

Forumda kotu denmiyor renktasim biraz verilen bonservis fazla bulundu ki bence de arkadaslar hakli bu konuda

Birde rabiot gortzka mctominaylardan sonra sara isminin elestiri olmasi kacinilmaz.Turk milleti olarak asiri onyargiliyiz ama kurusu hesap ederiz huyumuz batsin

Oyuncu iyi bir seçim ama maliyeti biraz daha düşük olsa iyi olurdu. Başka türlü de oyuncu getiremezdi bunlar zaten.

2009 dan beri forumdayım. her transfer sezonu kim gelirse gelsin illa eleştirenler oluyordu. 15 yılda hiç mi bir şeyler değişmez ?

değişmiyormuş :asd:

Geri
Üst Alt