Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.709
- 28.779
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yok forumda kötü dendi oyuncu değildirX te baya ovuluyorsa bu is tamam ya baya da ucuza kapattik diyebilirz hatta
Enayi norwich haahah nasilda kandirdik kerizleri
Göykers ne alaka anlamadım. Bizden de boey 35e gitti Halil Dervisoglu 30 milyon euro eder gibi bir şey mi yani anlamadım.Oyuncu aynı kalibrede olduğunu nasıl çıkardın? Aynı ligden Gyökeres aynı yaşta 25 milyona Sporting'e gitmişti geçen sezon.
Aynı ligden 3 milyona ozanı alsak küfür edilir lakin aynı kalibredeki brezilyaliyi 20ye alınca övgüler duzuluyor.
Nasıl ne alaka? Ligi küçümsemedin mi? Gyökeres'te aynı ligten 25 milyona gitti diye örneği ligi küçümsediğin için verdim. Ben Sara'yı hiç izlemediğimi söylüyorum zaten. Sen neye göre Ozan ile aynı kalibre diyorsun?Göykers ne alaka anlamadım. Bizden de boey 35e gitti Halil Dervisoglu 30 milyon euro eder gibi bir şey mi yani anlamadım.
Neyse ikisi de bu sene TR liginde oynayacaklar 2-3 ay sonra göreceğiz kalibrelerini.
bu nasıl aynı kalibre lan
yaw olm beklenti değil de herife ozan tufan diyorsun :dOlm bu kadar beklenti içine girmeyin delireceksiniz![]()
Ozan Tufan ile bu arkadaşı bir mi tutuyorsun? Her şeyden önce devasa bir fizik kalitesi farkı var arada.Ozan tufanin sallladigi gibi mi
Demiyorum 3e ozanı mi alırsın 20ye bunu muyaw olm beklenti değil de herife ozan tufan diyorsun :d
Yok yok forumda kötü dendi oyuncu değildir